Vyhlásené obstarávanie

Rekonštrukcia verejného osvetlenia v meste Trenčín – Etapa I


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Mesto Trenčín
Typ obstarávania:
Stavebné práce
EU fondy:
Áno
Odhadovaná suma(Bez DPH):
4 638 747,33
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45000000-7
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Verejná súťaž
Dátum vyhlásenia:
21. November 2023
Lehota na predkladanie ponúk:
18. December 2023
Dátum otvárania ponúk:
18. December 2023
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Otváranie ponúk v elektronickom systéme EVO sa uskutoční elektronicky - online. t. j. automatickým vytvorením a odoslaním zápisnice z otvárania ponúk všetkým uchádzačom, ktorí predložili ponuku do lehoty na otváranie ponúk.
Rozdelenie na časti:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Áno
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Súťažné podmienky

Typ podmienky účasti:

Ekonomické a finančné postavenie

Názov podmienky účasti:

§ 33 ods. 1 písm. a) zákona o verejnom obstarávaní

Popis podmienky účasti:

Uchádzač predloží vyjadrenie banky alebo pobočky zahraničnej banky (ďalej len „banka“) o schopnosti uchádzača plniť finančné záväzky (banková informácia). Z vyjadrenia banky, alebo pobočky zahraničnej banky musí vyplývať, že uchádzač za obdobie posledných troch mesiacov ku dňu vystavenia vyjadrenia banky v prípade splácania úveru dodržuje splátkový kalendár, nebol v nepovolenom debete a peňažné prostriedky na jeho účte neboli predmetom exekúcie. Uchádzač predloží vyjadrenie banky alebo pobočky zahraničnej banky o schopnosti uchádzača plniť finančné záväzky ako sken originálneho vyhotovenia alebo úradne osvedčenej kópie tohto dokumentu. Vyjadrenie banky nesmie byť staršie ako dva mesiace ku dňu predkladania ponúk. Ak má uchádzač účty vo viacerých bankách, uchádzač predloží bankovú informáciu vo vyššie vedenom rozsahu od každej z nich. Uchádzač zároveň predloží čestné vyhlásenie o tom, že nemá vedené bankové účty v iných bankách než v tých, ktorých vyjadrenie predložil. Bližšie informácie sú uvedené v časti B. súťažných podkladov.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

§ 34 ods. 1 písm. b) zákona o verejnom obstarávaní

Popis podmienky účasti:

Uchádzač predloží zoznam uskutočnených stavebných prác rovnakého alebo obdobného charakteru ako je predmet zákazky doplnený potvrdením o uspokojivom vykonaní týchto prác, a to v minimálnej kumulatívnej hodnote 4 000 000,00 EUR bez DPH, ktoré realizoval za predchádzajúcich päť rokov od vyhlásenia verejného obstarávania. Za stavebné práce rovnakého alebo podobného charakter ako je predmet zákazky verejný obstarávateľ považuje inštaláciu, modernizáciu alebo rekonštrukciu verejného osvetlenia využitím LED technológie (svietidiel). Bližšie informácie sú uvedené v časti B. súťažných podkladov.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

§ 34 ods. 1 písm. g) zákona o verejnom obstarávaní

Popis podmienky účasti:

Uchádzač preukáže splnenie podmienky účasti predložením potvrdenia, že má k dispozícii nižšie uvedených odborníkov spĺňajúcich stanovené požiadavky: • Stavbyvedúci • Elektrotechnik na riadenie činnosti alebo na riadenie prevádzky pre elektrické zariadenie Bližšie informácie sú uvedené v časti B. súťažných podkladov.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

§ 34 ods. 1 písm. h) zákona o verejnom obstarávaní

Popis podmienky účasti:

Uchádzač predloží certifikát systému environmentálneho manažérstva 14001:2015 zodpovedajúceho STN EN ISO 14001, vydaného nezávislou inštitúciou, ktorým sa potvrdzuje splnenie požiadaviek noriem na systém environmentálneho manažérstva uchádzačom. Verejný obstarávateľ uzná aj iné dôkazy predložené uchádzačom, ktoré sú rovnocenné opatreniam na zabezpečenie systému environmentálneho manažérstva podľa požiadaviek na vystavenie tohto certifikátu. Bližšie informácie sú uvedené v časti B. súťažných podkladov.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena
  • Ponuky budú vyhodnocované na základe stanoveného kritéria, t. j. celková cena v EUR bez DPH. Poradie ponúk bude určené od najnižšej po najvyššiu ponúkanú cenu. Na prvom mieste sa umiestni ponuka uchádzača s najnižšou ponúkanou cenou.

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je uskutočnenie stavebných prác „Rekonštrukcia verejného osvetlenia v meste Trenčín – Etapa 1.“ v zmysle vypracovanej projektovej dokumentácie v rozsahu podľa výkazu výmer a za podmienok uvedených v súťažných podkladoch a príslušných príloh. V rámci zákazky je riešená výmena všetkých konvenčných svietidiel v meste za úsporné LED svietidlá aby bola dosiahnutá znížená energetická náročnosť a zároveň aby sa zvýšila kvalita sústavy verejného osvetlenia. Projekt rieši primárne výmenu svietidiel, v prípade energetických betónových stožiarov aj výmenu najstarších výložníkov a v niektorých prípadoch sa dopĺňa aj svietidlo s výložníkom. Podrobné vymedzenie predmetu zákazky, vrátane vypracovaných technických špecifikácií je uvedené v časti C., E. a G. týchto súťažných podkladov

Doplňujúce informácie

Vo vestníku neboli nájdené doplňujúce informácie.