Vyhlásené obstarávanie

Rekonštrukcia cesty II/543 v obci Kamienka v rámci projektu Modernizácia cestného spojenia Pieninských národných parkov – 4.etapa


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Správa a údržba ciest Prešovského samosprávneho kraja
Typ obstarávania:
Práce
EU fondy:
Áno
Odhadovaná suma(Bez DPH):
745 639,49
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45000000-7
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Verejná súťaž
Dátum vyhlásenia:
25. September 2023
Lehota na predkladanie ponúk:
31. Október 2023
Dátum otvárania ponúk:
31. Október 2023
Ponuka musí platiť do:
1. September 2024
Miesto otvárania ponúk:
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Podrobné infprmácie sú uvedené v súťažných podkladoch.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Nie
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Nie
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Doba trvania

Od zadania zákazky:
v dňoch (od zadania zákazky) : 300

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je modernizácia cesty II/543 v okrese Stará Ľubovňa v katastrálnom území Kamienka. Cesta II/543 v dotknutom úseku má nevyhovujúci stavebno-technický stav. Navrhovanými opatreniami sa zabezpečí zlepšenie stavebno-technického stavu vozovky, zvýši sa plynulosť a bezpečnosť cestnej premávky a zníži sa dopad environmentálnych aspektov na priľahlé územie. Cesta II/543 je v správe verejného obstarávateľa - Správy a údržby ciest Prešovského samosprávneho kraja, oblasť Stará Ľubovňa. Predmet zákazky zahŕňa aj nasledovné činnosti : ostatné činnosti vyplývajúce z podmienok Čl. II bodu 4 Zmluvy o Dielo. Podrobná špecifikácia je uvedená v projektovej dokumentácii a výkaze výmer, ktoré sú súčasťou týchto súťažných podkladov.. Predmetom zákazky je modernizácia cesty II/543 v okrese Stará Ľubovňa v katastrálnom území Kamienka. Cesta II/543 v dotknutom úseku má nevyhovujúci stavebno-technický stav. Navrhovanými opatreniami sa zabezpečí zlepšenie stavebno-technického stavu vozovky, zvýši sa plynulosť a bezpečnosť cestnej premávky a zníži sa dopad environmentálnych aspektov na priľahlé územie. Cesta II/543 je v správe verejného obstarávateľa - Správy a údržby ciest Prešovského samosprávneho kraja, oblasť Stará Ľubovňa. Predmet zákazky zahŕňa aj nasledovné činnosti : ostatné činnosti vyplývajúce z podmienok Čl. II bodu 4 Zmluvy o Dielo. Podrobná špecifikácia je uvedená v projektovej dokumentácii a výkaze výmer, ktoré sú súčasťou týchto súťažných podkladov.

Doplňujúce informácie

Predmetné verejné obstarávanie je realizované prostredníctvom EVO. Súťažné podklady sa nebudú poskytovať, nakoľko budú zverejnené v profile verejného obstarávateľa. Úradné hodiny spoločnosti zabezpečujúcej proces verejného obstarávania sú v pracovné dni od 09,00 - 12,00 hod. Podľa § 39 zákona o verejnom obstarávaní JED, je dokument, ktorým hospodársky subjekt môže predbežne nahradiť doklady preukázanie splnenia podmienok účasti určené verejným obstarávateľom. Ostatné ustanovenia § 39 týmto nie je dotknuté. Verejný obstarávateľ nepoužije reverzný postup. Verejný obstarávateľ má za to, že predložením ponuky uchádzač zodpovedá za zabezpečenie aj súhlasov všetkých ostatných dotknutých osôb so spracovaním osobných údajov uvedených v predloženej ponuke podľa zákona č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov a GDPR. Uvedené platí aj pre prípad, keď ponuku predkladá skupina dodávateľov.