Vyhlásené obstarávanie

Obnova Hotela Ďumbier


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Mesto Brezno
Typ obstarávania:
Služby
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
110 158,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
71320000-7
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
20. December 2019
Lehota na predkladanie ponúk:
8. Január 2020
Dátum otvárania ponúk:
8. Január 2020
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Mesto Brezno - Mestský úrad Brezno, Námestie gen. M. R. Štefánika 1, 977 01 Brezno.. Zraz zástupcov uchádzačov je vo vestibule budovy mestského úradu.
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Na otváraní ponúk sa môžu zúčastniť uchádzači, ktorí predložili ponuku v lehote na predkladanie ponúk. Na otváraní ponúk môže byť uchádzač zastúpený štatutárnym orgánom alebo členom štatutárneho orgánu uchádzača alebo osobou poverenou na jeho zastupovanie.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je vypracovanie projektovej dokumentácie s názvom: Obnova Hotela Ďumbier stavebné úpravy v ubytovacej časti, obnova fasády a strechy, t. j.: -Modernizácia existujúcej stavby časti hotela ubytovacia časť vyznačená na výkresoch, -Zvýšenie kvality služieb nové wellness, kongresové služby) -Vodné stavby napojenie na kanalizáciu, Spevnené plochy - parkovanie lapač ropných látok, lapač tukov), -Obnova fasády celého objektu -Obnova strechy výmene strešnej krytiny celého objektu (po prípade poškodených častí krovu) v rozsahu: 1. Architektonická štúdia -Modernizácie hotela Ďumbier na kategóriu ubytovacieho zariadenia HOTEL 3* s fakultatívnymi znakmi vyhl.277/2008 7. wellness služby, 8. kongresové služby Investor si vyhradzuje právo neprijať ani jednu koncepciu a požiadať o iné/vhodnejšie riešenie štúdie. 2.Projekt pre stavebné povolenie vrátane zabezpečenia súhlasných stanovísk od všetkých dotknutých orgánov 3.Realizačný projekt vrátane položkového výkazu výmer a rozpočtu 4. Autorský dozor Riešené územie je vymedzené parcelami na LV 2351, a to: C-KN 2894/3 991 m2, zastavané plochy a nádvoria C-KN 2894/1 382 m2, zastavané plochy a nádvoria C-KN 2895/3 648 m2, zastavané plochy a nádvoria C-KN 2895/1 891 m2, zastavané plochy a nádvoria Stavba je zapísaná v Ústrednom zozname pamiatkového fondu pod. č. 26/1.. Predmetom zákazky je vypracovanie projektovej dokumentácie s názvom: Obnova Hotela Ďumbier stavebné úpravy v ubytovacej časti, obnova fasády a strechy, t. j.: -Modernizácia existujúcej stavby časti hotela ubytovacia časť vyznačená na výkresoch, -Zvýšenie kvality služieb nové wellness, kongresové služby) -Vodné stavby napojenie na kanalizáciu, Spevnené plochy - parkovanie lapač ropných látok, lapač tukov), -Obnova fasády celého objektu -Obnova strechy výmene strešnej krytiny celého objektu (po prípade poškodených častí krovu) v rozsahu: 1. Architektonická štúdia -Modernizácie hotela Ďumbier na kategóriu ubytovacieho zariadenia HOTEL 3* s fakultatívnymi znakmi vyhl.277/2008 7. wellness služby, 8. kongresové služby Investor si vyhradzuje právo neprijať ani jednu koncepciu a požiadať o iné/vhodnejšie riešenie štúdie. 2.Projekt pre stavebné povolenie vrátane zabezpečenia súhlasných stanovísk od všetkých dotknutých orgánov 3.Realizačný projekt vrátane položkového výkazu výmer a rozpočtu 4. Autorský dozor Riešené územie je vymedzené parcelami na LV 2351, a to: C-KN 2894/3 991 m2, zastavané plochy a nádvoria C-KN 2894/1 382 m2, zastavané plochy a nádvoria C-KN 2895/3 648 m2, zastavané plochy a nádvoria C-KN 2895/1 891 m2, zastavané plochy a nádvoria Stavba je zapísaná v Ústrednom zozname pamiatkového fondu pod. č. 26/1.

Doplňujúce informácie

Verejný obstarávateľ realizuje toto verejné obstarávanie ako elektronická cez informačný systém EVO (ďalej len EVO), ktorý prevádzkuje Úrad pre verejné obstarávanie na https://www.uvo.gov.sk/portal-systemu-evo-5f5.html. Na účasť v súťaži je potrebné sa na web stránke https://www.uvo.gov.sk/ zaregistrovať a pokračovať ďalej v zmysle príručiek a videonávodov na https://www.uvo.gov.sk/viac-o-is-evo/prirucky-5f7.html a https://www.uvo.gov.sk/viac-o-is-evo/videonavody-5f9.html. Súťažné podklady sú bez obmedzení a bez poplatkov prístupné v profile verejného obstarávateľa na stránke UVO na adrese uvedenej v bode I.3 tejto výzvy. Podľa § 114 ods. 1 uchádzač môže predbežne nahradiť doklady na preukázanie splnenia podmienok účasti určené verejným obstarávateľom: Jednotným európskym dokumentom (JED) podľa § 39 zákona o verejnom obstarávaní alebo čestným vyhlásením, v ktorom vyhlási, že spĺňa všetky podmienky účasti určené verejným obstarávateľom a poskytne verejnému obstarávateľovi na požiadanie doklady, ktoré čestným vyhlásením nahradil. Ak uchádzač predbežne nahradí na preukázanie splnenia podmienok účasti JED-om, verejný obstarávatel' obmedzuje informácie požadované k podmienkam účasti (JED časť IV: Podmienky účasti, oddiel A až D) na jedinú otázku s odpoveďou áno alebo nie (: Globálny údaj pre všetky podmienky účasti), t. j. či hospodársky subjekt spĺňa všetky určené podmienky účasti. JED a manuál na jeho vyplnenie sú zverejnené na stránke Úradu pre verejné obstarávanie https://www.uvo.gov.sk/jednotny-europsky-dokument-pre-verejne-obstaravanie-602.html. Predmetné verejné obstarávanie nie je zelené verejné obstarávanie. Skutočnosti, ktoré môžu nastať v procese zadávania zákazky neupravené v tejto výzve alebo v súťažných podkladoch sa riadia príslušnými ustanoveniami zákona o verejnom obstarávaní a súvisiacimi všeobecne záväznými právnymi predpismi.