Vyhlásené obstarávanie

Ekologické vykurovanie a príprava teplej vody v objekte jednotriednej materskej školy


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Obec Dobrohošť
Typ obstarávania:
Stavebné práce
EU fondy:
Áno
Odhadovaná suma(Bez DPH):
164 783,84
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45000000-7
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Neuvedené
Postup:
Dátum vyhlásenia:
8. Október 2015
Lehota na predkladanie ponúk:
28. Október 2015
Dátum otvárania ponúk:
28. Október 2015
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Verejný obstarávateľ umožní účasť na otváraní ponúk všetkým uchádzačom, ktorí predložili ponuku v lehote na predkladanie ponúk. Pred otvorením ponúk sa overí neporušenosť ponúk a verejný obstarávateľ alebo komisia zverejní obchodné mená, sídla alebo miesta podnikania všetkých uchádzačov a ich návrhy na plnenie kritérií, ktoré sa dajú vyjadriť číslicou, určených verejným obstarávateľom na vyhodnotenie ponúk; ostatné údaje uvedené v ponuke sa nezverejňujú. Každú otvorenú ponuku komisia označí poradovým číslom v tom poradí, v akom bola predložená. Verejný obstarávateľ najneskôr do piatich dní odo dňa otvárania ponúk pošle všetkým uchádzačom, ktorí predložili ponuky v lehote na predkladanie ponúk, zápisnicu z otvárania ponúk.
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Neuvedené
Elektronické objednanie:
Neuvedené
Elektronická fakturácia:
Neuvedené
Elektronické platby:
Neuvedené

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Najnižšia cena
    Detailné kritéria vo vestníku chýbajú

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je zabezpečovanie zariadenia na ekologické vykurovanie a prípravu teplej vody v objekte jednotriednej materskej školy v obci Dobrohošť. Podrobné vymedzenie predmetu zákazky tvorí Príloha č. 1 súťažných podkladov - Opis predmetu zákazky súťažných podkladov.

Doplňujúce informácie

Zhotoviteľ najneskôr v deň podpisu zmluvy predloží objednávateľovi zmluvu o poistení zodpovednosti za škodu a bude udržiavať poistenie na celé obdobie zhotovovania diela pre možné spôsobenie škody na diele, zničenie, stratu a odcudzenie diela (aj jeho časti) a možné spôsobenie škody tretím osobám, s poistným krytím v minimálnej výške 160 000 EUR počas plnenia predmetu zmluvy. Poistná zmluva musí byť platná po dobu platnosti zmluvy, resp. predlžovaná počas doby platnosti zmluvy. Originál zmluvy o poistení zodpovednosti za škody bude tvoriť súčasť zmluvy. V prípade, že zhotoviteľ nepredloží riadne uzatvorenú poistnú zmluvu má objednávateľ nárok na odstúpenie od zmluvy. Súťažné podklady si záujemca vyžiada na základe písomnej žiadosti v slovenskom jazyku doručenej elektronicky na emailovú adresu uvedenú v bode I.1) tejto výzvy. Súťažné podklady vrátane príloh bude verejný obstarávateľ poskytovať výlučne v elektronickej forme na emailovú adresu záujemcu, uvedenú v doručenej žiadosti o poskytnutie súťažných podkladov. Komunikačným jazykom v tejto podlimitnej zákazke je slovenský jazyk. Za včas doručenú požiadavku záujemcu o vysvetlenie údajov uvedených vo výzve na predkladanie ponúk alebo v súťažných podkladoch sa považuje požiadavka doručená na adresu verejného obstarávateľa, uvedenú v bode I. tejto výzvy v písomnej forme najneskôr šesť pracovných dní pred uplynutím lehoty na predkladanie ponúk.