Vyhlásené obstarávanie

Modernizácia kultúrneho domu.


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Obec Trhová Hradská
Typ obstarávania:
Stavebné práce
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
495 000,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45000000-7
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Neuvedené
Postup:
Dátum vyhlásenia:
17. Jún 2014
Lehota na predkladanie ponúk:
7. Júl 2014
Dátum otvárania ponúk:
7. Júl 2014
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
AKCEPTA s.r.o., Námestie Osloboditeľov 1, 071 01 Michalovce. Otváranie častí ponúk označených ako ,, Ostatné" je neverejné v súlade s § 41 ZVO.
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Rozdelenie na časti:
Neuvedené
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Neuvedené
Elektronické objednanie:
Neuvedené
Elektronická fakturácia:
Neuvedené
Elektronické platby:
Neuvedené

Ponuky vyhodnotené podľa


Ekonomicky najvýhodnejšia ponuka z hľadiska

  • 80% % Celková cena s DPH
  • 20% % Lehota výstavby

Opis obstarávania

Verejný obstarávateľ plánuje zrekonštruovať a modernizovať budovu kultúrneho domu v obci. Rekonštrukcia má pozostávať búracích prác, z prestavby hlavného objektu kultúrneho domu, ktorý je dvojpodlažný, čiastočne podpivničený objekt so šikmou sedlovou strechou, výmena okien a dverí, zateplenie fasády a strechy kultúrneho domu atď. Presný výkaz výmer verejný obstarávateľ je uvedený v súťažných podkladoch.

Doplňujúce informácie

Verejný obstarávateľ požaduje od uchádzačov preukázanie splnenia požiadaviek na predmet zákazky a náležitostí ponuky, ktoré spolu so spôsobom preukázania sú podrobne uvedené v súťažných podkladoch. Špecifikácia predmetu zákazky je presne a jednoznačne uvedená v súťažných podkladoch, pričom verejný obstarávateľ vyžaduje presné dodržanie požadovaných jednotlivých položiek a ich množstiev vo všetkých uvedených položkách špecifikácie . Zmluva , ktorá má byť výsledkom predmetného verejného obstarávania nadobudne účinnosť až po splnení : a) dňom nasledujúcim po dni jej zverejnenia v zmysle ustanovení § 47 ods. 1 a § 47a ods. 2 a 4 zákona č. 40/1964 Zb. Občianskeho zákonníka v znení neskorších predpisov vo väzbe k ustanoveniu § 44 ods. 3 zákona o verejnom obstarávaní. Verejný obstarávateľ postupuje v súlade so zákonom o verejnom obstarávaní platnom a účinnom v deň odoslania tejto výzvy. Lehota viazanosti ponúk končí dňom 31.12.2014 Verejný obstarávateľ nevyžaduje od uchádzačov zábezpeku. Súťažné podklady je možné vyžiadať písomne alebo mailom na adrese uvedenej v ODDIELY I:, kontaktná adresa na AKCEPTA s.r.o., Námestie Osloboditeľov 1, Michalovce , mail : eva.kmecova@centrum.sk v lehote uvedenej v bode IV.2.2 tejto výzvy na predkladanie ponúk. Verejný obstarávateľ poskytne súťažné podklady + výkresovú časť na CD v elektronickej podobe odoslaním na emailovú adresu uvedenú záujemcom v žiadosti o súťažné podklady. Verejný obstarávateľ však zároveň požaduje zaslanie potvrdzujúceho emailu o obdŕžaní a bezproblémovom otvorení súťažných podkladov od záujemcov. Súťažné podklady obsahujú aj záväzný návrh zmluvy.