Vyhlásené obstarávanie

Hľadanie spoločných koreňov-vybudovanie zariadenia modernizáciou Parku Mieru SO 08 Parkovacie plochy a obslužná komunikácia.


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Mesto Giraltovce
Typ obstarávania:
Stavebné práce
EU fondy:
Áno
Odhadovaná suma(Bez DPH):
122 780,08
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45223300-9
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Neuvedené
Postup:
Dátum vyhlásenia:
11. Júl 2014
Lehota na predkladanie ponúk:
4. August 2014
Dátum otvárania ponúk:
4. August 2014
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Otváranie častí ponúk je verejné a uskutoční sa v kancelárií oddelenia výstavby (III. nadzemné podlažie) Mestského úradu Giraltovce, ulica Dukelská 75, 087 01 Giraltovce.
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Rozdelenie na časti:
Neuvedené
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Neuvedené
Elektronické objednanie:
Neuvedené
Elektronická fakturácia:
Neuvedené
Elektronické platby:
Neuvedené

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Najnižšia cena
    Detailné kritéria vo vestníku chýbajú

Opis obstarávania

Stavba obsahuje objekty: SO 08 Parkovacie plochy a obslužná komunikácia Realizuje sa výstavba spevnených plôch zo zámkovej betónovej dlažby hr. 8 cm s podkladnými konštrukciami na výmere 1 825 m2, osadenie a dodávka betónových obrubníkov v dĺžke cca 590 m, výstavba odvodnenia parkoviska z rúr PVC DN 160 a 200 dĺžky cca 45 m, betónové kanalizačné šachty v počte 2 ks a lapač ropných látok v počte 1 ks.

Doplňujúce informácie

A) Verejný obstarávateľ vyžaduje ako splnenie podmienok účasti aj predloženie certifikátov podľa § 29 a § 30 zákona o verejnom obstarávaní. Spôsob ich predloženia je uvedený vo výzve na predloženie ponúk a v súťažných podkladoch. B) Verejný obstarávateľ neobmedzuje počet uchádzačov. C) Elektronicky doručená žiadosť o poskytnutie súťažných podkladov musí byť do dvoch pracovných dní odo dňa doručenia e-mailu potvrdená originálnou žiadosťou doručenou poštovou zásielkou alebo iným prepravcom. Za včas predloženú platnú žiadosť o poskytnutie súťažných podkladov sa rozumie žiadosť fyzicky doručená na adresu verejného obstarávateľa, a to bez ohľadu na dátum jej odoslania. Prílohou žiadosti musí byť doklad o úhrade sumy požadovanej za poskytnutie súťažných podkladov. D) Verejný obstarávateľ si vyhradzuje právo: 1. Neuzavrieť zmluvu ani s jedným uchádzačom v tom prípade, že mu nebude vyhovovať ani jedna ponuka a následne použitý postup zadávania zákazky zrušiť v súlade so zákonom o verejnom obstarávaní v platnom znení. 2. Zrušiť použitý postup zadávania zákazky na predmet zákazky v prípade, ak sa zmenia okolnosti, za ktorých sa vyhlásilo. 3. Neprijať ani jednu ponuku v prípade, že predložené cenové ponuky budú vyššie, ako je suma finančných prostriedkov, ktoré sú určené žiadosťou o poskytnutie nenávratného finančného príspevku z prostriedkov EÚ a ktoré sú určené na realizáciu tejto zákazky a následne použitý postup zadávania zákazky zrušiť. 4. Predmet zákazky bude realizovaný len na základe schválenia verejných nenávratných finančných prostriedkov príslušným schvaľovacím orgánom. V prípade jeho neschválenia sa zmluva o dielo stáva neplatnou dňom doručenia takéhoto rozhodnutia a to bez akéhokoľvek finančného nároku voči objednávateľovi verejnému obstarávateľovi.