Vyhlásené obstarávanie

Vypracovanie projektovej dokumentácie na verejný vodovod a verejnú kanalizáciu a zabezpečenie výkonu inžinierskej činnosti pre 3 obce Zbojskej Doliny


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Prešovský samosprávny kraj
Typ obstarávania:
Služby
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
0,01
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
71320000-7
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
20. September 2023
Lehota na predkladanie ponúk:
10. Október 2023
Dátum otvárania ponúk:
10. Október 2023
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Neuvedené
Elektronická fakturácia:
Neuvedené
Elektronické platby:
Neuvedené

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Opis obstarávania

Predmetom zákazky sú všetky aktivity a činnosti súvisiace s vypracovaním projektovej dokumentácie verejného vodovodu a verejnej kanalizácie, vypracovanie projektovej dokumentácie verejného vodovodu a verejnej kanalizácie a zabezpečenie výkonu inžinierskej činnosti pre nasledovné stavby: -Vodovod v obci Uličské Krivé, -Kanalizácia a ČOV v obci Uličské Krivé, -Vodovod v obci Zboj, -Kanalizácia a ČOV v obci Zboj, -Vodovod v obci Nová Sedlica, -Kanalizácia a ČOV v obci Nová Sedlica.. Podrobné informácie o predmete zákazky sú uvedené v Prílohe č. 1-1 Opis predmetu zákazky.

Doplňujúce informácie

Verejný obstarávateľ vykonáva prieskum trhu na určenie predpokladanej hodnoty zákazky s možnosťou následného zadania zákazky s nízkou hodnotou v nadväznosti na určenú predpokladanú hodnotu zákazky. Všetky informácie v potrebnom rozsahu pre prípadné zadávanie zákazky s nízkou hodnotou sú uvedené v dokumente "Výzva na predkladanie ponúk" a v jeho prílohách. Hodnota predpokladanej hodnoty zákazky uvedená v tejto výzve je len formálna. Komunikácia sa bude uskutočňovať výhradne v slovenskom jazyku prípadne v českom jazyku a to písomnou formou v elektronickej podobe prostredníctvom určeného elektronického prostriedku - IS EVO. Za moment doručenia elektronickej informácie sa považuje moment jej odoslania v určenom elektronickom prostriedku, t. j. moment uloženia elektronickej zásielky v elektronickej schránke jej adresáta v určenom elektronickom prostriedku. V prípade, ak bude možné uplatniť zadávanie zákazky s nízkou hodnotou, ponuky budú preskúmané v postupnosti: - vyhodnotenie ponúk na základe kritérií na vyhodnotenie ponúk, - vyhodnotenie ponúk z hľadiska splnenia požiadaviek na predmet zákazky (u uchádzača, ktorý sa umiestnil na prvom mieste v poradí), - vyhodnotenie splnenia podmienok účasti (u uchádzača, ktorý sa umiestnil na prvom mieste v poradí). Verejné obstarávanie je zeleným verejným obstarávaním, nie je obstarávaním inovácií, nie je zamerané na sociálne aspekty.