Vyhlásené obstarávanie

Rekonštrukcia ČOV a rozšírenie vodovodu, stokovej siete a miestnej cesty v obci Lomná


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Obec Lomná
Typ obstarávania:
Práce
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
434 608,21
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45000000-7
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
24. August 2023
Lehota na predkladanie ponúk:
3. Október 2023
Dátum otvárania ponúk:
3. Október 2023
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Verejný obstarávateľ umožní on-line účasť na otváraní ponúk všetkým uchádzačom, ktorí predložili ponuku v lehote na predkladanie ponúk. Bližšie informácie sú uvedené v Časti A - Pokyny na zhotovenie ponuky, bod 23.Otváranie ponúk.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Neuvedené
Elektronická fakturácia:
Neuvedené
Elektronické platby:
Neuvedené

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je uskutočnenie stavebných prác spojených s rekonštrukciou ČOV a rozšírením vodovodu, stokovej siete a miestnej cesty v obci Lomná.. Predmetom zákazky je uskutočnenie stavebných prác spojených s rekonštrukciou ČOV a rozšírením vodovodu, stokovej siete a miestnej cesty v obci Lomná. Jedná sa o ekologickú stavbu za účelom bezpečnej dopravy splaškových vôd z časti obce Lomná a ich následná likvidácia v ČOV. Zelená infraštruktúra podporí starostlivosť o biokoridor Biela Orava, ktorý je európskeho významu tým, že vody z umelej mokrade budú dotovať prirodzený mokraďovitý pravý breh Bielej Oravy, ktorá regionálnym biokoridorom. Stavba sa člení na: stavebnú časť a technologickú časť: SO 01 Združený objekt ČOV SO 02 Rozšírenie kanalizácie SO 03 Rozšírenie verejného vodovodu SO 04 Miestna cesta SO 05 Zelená infraštruktúra PS 01 Technologická časť Podrobné vymedzenie predmetu zákazky tvorí Opis predmetu zákazky (časť B), Výkaz výmer (časť C) a Projektová dokumentácia (časť E) .

Doplňujúce informácie

1)Zadávanie tejto zákazky sa realizuje prostredníctvom elektronickej platformy EPVO na stránke www.isepvo.sk. Podrobnosti týkajúce sa spôsobu dorozumievania sú uvedené v Súťažných podkladoch. 2) Hospodársky subjekt, ktorý má záujem o účasť v tomto verejnom obstarávaní , musí byť v informačnom systéme EPVO, zaregistrovaný. Súťažné podklady sa nezasielajú, sú k dispozícii v priestore zákazky v Profile verejného obstarávateľa: https://www.uvo.gov.sk/vyhladavanie/vyhladavanie-zakaziek/dokumenty/479934 3) Vzhľadom na podmienky účasti, technické špecifikácie, kritérií na vyhodnotenie ponúk nie je predmetné verejné obstarávanie zelené, obstarávanie inovácií ani zamerané na sociálne aspekty. 4) Zábezpeka ponuky sa vyžaduje vo výške 5 000,- EUR. Bližšie informácie sú uvedené v súťažných podkladoch, Časť A - Pokyny na zhotovenie ponuky, bod 22. 5) Podľa § 114 ods. 1 ZVO - Hospodársky subjekt môže predbežne nahradiť doklady určené verejným obstarávateľom na preukázanie splnenia podmienok účasti jednotným európskym dokumentom podľa § 39 ZVO alebo čestným vyhlásením, v ktorom vyhlási, že spĺňa všetky podmienky účasti určené verejným obstarávateľom a poskytne verejnému obstarávateľovi na požiadanie doklady, ktoré čestným vyhlásením nahradil. Hospodársky subjekt môže v čestnom vyhlásení uviesť aj informácie o dokladoch, ktoré sú priamo a bezodplatne prístupné v elektronických databázach, vrátane informácií potrebných na prístup do týchto databáz, a informácie o dokladoch, ktoré verejnému obstarávateľovi predložil v inom verejnom obstarávaní a sú naďalej platné. Ak hospodársky subjekt použije čestné vyhlásenie, verejný obstarávateľ môže na účely zabezpečenia riadneho priebehu verejného obstarávania postupovať podľa § 39 ods. 6. ZVO. Verejný obstarávateľ postupuje podľa § 39 ods. 7 a 8 ZVO, ak čestné vyhlásenie obsahuje aj informácie podľa druhej vety. 6) Akákoľvek komunikácia medzi verejným obstarávateľom a záujemcami/uchádzačmi bude zo strany verejného obstarávateľa výlučne v slovenskom jazyku. Zo strany záujemcu/uchádzača bude akceptovaný aj český jazyk. 7) Verejný obstarávateľ aplikuje postup podľa § 112 ods. 7 písm. b) ( super reverzný postup) 8) Zmluva nadobúda platnosť dňom jej podpísania všetkými zmluvnými stranami a účinnosť dňom nasledujúcim po dni jej zverejnenia postupom podľa zákona č. 211/2000 Z.z. o slobodnom prístupe k informáciám (zákon o slobode informácií) v znení neskorších predpisov, najskôr však po splnení odkladacej podmienky, ktorou je: nadobudnutie účinnosti Zmluvy o poskytnutí dotácie zo strany poskytovateľa a zároveň objednávateľovi bude zo strany poskytovateľa doručená kladná správa z kontroly verejného obstarávania na predmet tejto zmluvy. Objednávateľ môže odstúpiť od zmluvy s úspešným uchádzačom ako zhotoviteľom bez akýchkoľvek sankcií, v prípade neschválenia resp. krátenia účelových nenávratných finančných prostriedkov určených na financovanie predmetu zmluvy zo strany poskytovateľa nenávratného finančného príspevku.