Vyhlásené obstarávanie

Výmena nábytku a vstavaných skríň na študentských izbách, ŠD Družba UK


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Univerzita Komenského v Bratislave
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
716 666,67
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
39100000-3
Elektronická aukcia:
Áno
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Verejná súťaž
Dátum vyhlásenia:
24. August 2023
Lehota na predkladanie ponúk:
18. September 2023
Dátum otvárania ponúk:
18. September 2023
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
V prípade, ak komisia verejného obstarávateľa po otváraní ponúk zistí, že elektronickú aukciu nebude potrebné realizovať, zašle všetkým uchádzačom, ktorí predložili ponuku v lehote na predkladanie ponúk, zápisnicu z otvárania ponúk. V opačnom prípade komisia údaje z otvárania ponúk nezverejňuje a neposiela uchádzačom ani zápisnicu z otvárania ponúk .
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Nie
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Nie
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Nie
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Doba trvania

Od zadania zákazky:
v dňoch (od zadania zákazky) : 110

Výsledky

Výmena nábytku a vstavaných skríň na študentských izbách, ŠD Družba UK

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je: zameranie každej izby a predsiene, výroba, dodanie a doprava, vynesenie, montáž a osadenie interiérového zariadenia - nábytku a vstavaných skríň, vrátane príslušenstva do predsiení na vysokoškolskom internáte Družba UK ,blok D2, podľa vypracovanej projektovej dokumentácie. Ide o výmenu nábytku v študentských dvoj a troj-lôžkových izbách bez stoličiek a postelí vo výškovej budove, ktorá má na jednotlivých podlažiach výťahy. Podrobné informácie týkajúce sa predmetu zákazky sú dostupné v Prílohe č. 1 Opis predmetu zákazky, v Prílohe č. 2a a 2b Výkresová dokumentácia, v Prílohe č. 3a Nákres nábytkovej zostavy_predmet NPK a v Prílohe č. 4 Zmluva o dielo súťažných podkladov.. Univerzita Komenského v Bratislave Rektorát - študentské domovy Internáty Družba, blok D2, Botanická 25 841 04 Bratislava IV-Karlova Ves parc. č. 3117/7, k. ú. Karlova Ves, Okres: Bratislava IV.

Doplňujúce informácie

1.Verejný obstarávateľ zverejní súťažné podklady, vysvetlenie a/alebo doplnenie súťažných podkladov, ako aj akúkoľvek inú sprievodnú dokumentáciu v systéme JOSEPHINE tak, aby bol umožnený neobmedzený, priamy prístup k nim. Verejný obstarávateľ neposkytne záujemcom súťažné podklady v listinnej podobe. V profile verejného obstarávateľa bude zverejnený dokument, v ktorom bude zverejnený link na systém JOSEPHINE, kde bude uverejnená kompletná dokumentácia -https://josephine.proebiz.com/sk/tender/43271/summary. 2.Verejný obstarávateľ upozorňuje záujemcov, že pre plné využitie elektronického nástroja JOSEPHINE je potrebná registrácia. 3. Verejný obstarávateľ rozhodol v súlade s § 66 ods. 7 písm. b) zákona, že vyhodnotenie splnenia podmienok účasti podľa § 40 zákona a vyhodnotenie ponúk z hľadiska splnenia požiadaviek na predmet zákazky podľa § 53 zákona sa uskutoční po vyhodnotení ponúk na základe kritérií na vyhodnotenie ponúk. V prípade rovnosti kritéria na vyhodnotenie ponúk sa bude realizovať elektronická aukcia, v tomto prípade vyhodnotí verejný obstarávateľ splnenie podmienok účasti, splnenie požiadaviek na predmet zákazky a ponuky u všetkých uchádzačov, ktorých sa rovnaký návrh na plnenie kritéria týka, a to pred uskutočnením elektronickej aukcie. 4. Verejný obstarávateľ vyžaduje zloženie zábezpeky. Podmienky sú uvedené v súťažných podkladoch. 5. Vo verejnom obstarávaní nebudú uplatnené aspekty zeleného verejného obstarávania, nejde o obstarávanie inovácií. V tomto verejnom obstarávaní nebude verejný obstarávateľ uplatňovať sociálne hľadisko. 6. Ponuky sa nepredkladajú vo forme elektronického katalógu, ani ponuky nemajú obsahovať elektronický katalóg. 7.Verejný obstarávateľ nepripúšťa variantné riešenia.