Vyhlásené obstarávanie

Úpravy IS Fabasoft


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Dopravný úrad
Typ obstarávania:
Služby
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
126 800,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
72000000-5
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
8. August 2023
Lehota na predkladanie ponúk:
21. August 2023
Dátum otvárania ponúk:
21. August 2023
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Otváranie ponúk sa uskutoční v čase uvedenom vo výzve na predkladanie ponúk systémom EVO prostredníctvom funkcionality on-line sprístupnenia ponúk.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Neuvedené
Elektronická fakturácia:
Neuvedené
Elektronické platby:
Neuvedené

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Opis obstarávania

Predmetom realizácie je vytvorenie integračných rozhraní pre prepojenie registratúry v IS Fabasoft s agendovými systémami. Doplnenie do IS Fabasoft legislatívou vyžadovaných funkcionalít - vyznačovanie právoplatnosti a vykonateľnosti rozhodnutí, zaručená konverzia.. Predmetom realizácie je vytvorenie integračných rozhraní pre prepojenie registratúry v IS Fabasoft s agendovými systémami. Doplnenie do IS Fabasoft legislatívou vyžadovaných funkcionalít - vyznačovanie právoplatnosti a vykonateľnosti rozhodnutí, zaručená konverzia.

Doplňujúce informácie

Verejná súťaž sa realizuje bežným postupom pre podlimitné zákazky podľa § 112 ods. 7 písm. b) ZVO (super reverzný postup zadávania podlimitnej zákazky). Verejný obstarávateľ vykonáva predmetné verejné obstarávanie elektronicky v systéme elektronického verejného obstarávania https://eplatforma.vlada.gov.sk/ . Verejny obstarávateľ vylúči z verejného obstarávania uchádzača aj vtedy, ak nastanú skutočnosti podľa § 40 ods. 6 písm. g) ZVO. Verejny obstarávateľ nepožaduje zábezpeku. Odôvodnenie nerozdelenia zákazky na časti je uvedené v súťažnych podkladoch. Trvanie zmluvy alebo lehota poskytnutia služby: 1 mesiac. Lehota na vykonanie a odovzdanie diela je stanovená na 1 mesiac odo dňa účinnosti Zmluvy o dielo, najneskôr do 30.9.2023. Zmluva o dielo sa uzatvára na dobu určitú, a to do dňa uplynutia záručnej doby v zmysle bodu 7.2 návrhu Zmluvy o dielo uvedenej v prílohe č. 2 súťažných podkladov, t.j. 12 mesiacov od riadneho odovzdania a prevzatia Diela. Hospodársky subjekt môže predbežne nahradiť doklady na preukázanie splnenia podmienok účasti určené verejnym obstarávateľom postupom v zmysle ustanovenia § 114 ods. 1 zákona o verejnom obstarávaní. Podrobné informácie sú uvedené v súťažných podkladoch. Verejné obstarávanie nie je zelené verejné obstarávanie, obstarávanie inovácií ani verejné obstarávanie zamerané na sociálne aspekty.