Vyhlásené obstarávanie

MŠ Dolný Hričov - rozšírenie kapacity


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Obec Dolný Hričov
Typ obstarávania:
Práce
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
36 004,71
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45000000-7
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
19. Jún 2023
Lehota na predkladanie ponúk:
10. Júl 2023
Dátum otvárania ponúk:
10. Júl 2023
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Sprístupnenie prostredníctvom funkcionality elektronického prostriedku všetkým uchádzačom, ktorí predložili ponuku určeným spôsobom komunikácie.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Neuvedené
Elektronická fakturácia:
Neuvedené
Elektronické platby:
Neuvedené

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Opis obstarávania

Rozšírenie kapacít Materskej školy v obci Dolný Hričov v rozsahu stavebných úprav a prístavby jestvujúceho objektu. Súčasťou predmetu zákazky je zhotovenie realizačnej projektovej dokumentácie, zabezpečenie riadiacej činnosti a poskytovanie asistencie počas výstavby.. Rozšírenie kapacít Materskej školy v obci Dolný Hričov v rozsahu stavebných úprav a prístavby jestvujúceho objektu. Súčasťou predmetu zákazky je zhotovenie realizačnej projektovej dokumentácie, zabezpečenie riadiacej činnosti a poskytovanie asistencie počas výstavby. Bližšie informácie ohľadom predmetu zákazky sú súčasťou súťažných podkladov.

Doplňujúce informácie

1. Verejné obstarávanie sa realizuje prostredníctvom IS EVO, ktorý je dostupný na adrese https://www.uvo.gov.sk/. Súťažné dokumenty sú dostupné priamo a úplne bez obmedzení či poplatkov aj na https://www.uvo.gov.sk/vyhladavanie/vyhladavanie-profilov/detail/47210. Ďalšie informácie týkajúce sa spôsobu komunikácie sú uvedené v súťažných podkladoch. 2. Verejný obstarávateľ bude pri komunikácii v celom procese obstarávania, tj. pred aj po lehote na predkladanie ponúk postupovať v zmysle § 20 ZVO prostredníctvom komunikačného rozhrania IS EVO. 3. Ponuka je vyhotovená elektronicky v zmysle § 49 ods. 1 písm. a) ZVO a vložená do IS EVO umiestnenom na webovej adrese https://www.uvo.gov.sk/. Predkladanie ponúk je umožnené iba autentifikovaným uchádzačom. 4. Vo vzťahu k preukazovaniu podmienok účasti podľa § 32 ods. 1 písm. a), b), c), d), e) a f) zákona o verejnom obstarávaní platí, že verejný obstarávateľ si ich splnenie overí z informačných systémov verejnej správy. V prípade, že z technických príčin nebude môcť verejný obstarávateľ uvedené doklady získať, je oprávnený ich od uchádzača písomne dožiadať. 5. Hospodársky subjekt môže predbežne nahradiť doklady určené verejným obstarávateľom na preukázanie splnenia podmienok účasti jednotným európskym dokumentom podľa § 39 alebo čestným vyhlásením, v ktorom vyhlási, že spĺňa všetky podmienky účasti určené verejným obstarávateľom. 6. Zákazky je zadávaná v zmysle § 112 ods. 7 ZVO ako reverzný postup.