Vyhlásené obstarávanie

Cesta I/65 Stará Kremnička – Protihluková stena (vypracovanie DSPRS a DP, vykonávanie odborného autorského dohľadu (OAD))


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Slovenská správa ciest
Typ obstarávania:
Služby
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
177 430,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
71250000-5
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
15. Jún 2023
Lehota na predkladanie ponúk:
27. Jún 2023
Dátum otvárania ponúk:
27. Jún 2023
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Neuvedené
Elektronická fakturácia:
Neuvedené
Elektronické platby:
Neuvedené

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Opis obstarávania

jedná sa o vypracovanie dokumentácie na stavebné povolenie a realizáciu stavby (DSPRS) a dokumentácie na ponuku (DP) a vykonávanie odborného autorského dohľadu na stavbe.. Predmetom zákazky je vypracovanie projektovej dokumentácie na stavebné povolenie a realizáciu stavby (DSPRS) (Zväzok 5 Dokumentácia stavby) pre vybudovanie protihlukovej steny na ceste I/65 v obytnom území obce Stará Kremnička, vrátane zabezpečenia inžinierskej činnosti (záväzné stanoviská správcov inžinierskych sietí, vyjadrenia, súhlasy, posúdenia alebo iné opatrenia dotknutých orgánov štátnej správy, obce a iných organizácií), potrebné pre podanie žiadosti o vydanie stavebného povolenia, vypracovanie dokumentácie na ponuku (DP) (Zväzok 3 Požiadavky objednávateľa a Zväzok 4 Cenová časť), vykonávanie odborného autorského dohľadu nad uskutočňovaním stavebných prác podľa predloženej projektovej dokumentácie, a to odborne spôsobilou osobou podľa zákona č. 138/1992 Zb. o autorizovaných architektoch a autorizovaných stavebných inžinieroch v znení neskorších predpisov s odborným zameraním na požadovaný predmet diela počas celej doby realizácie a geodetické zameranie overené odborne spôsobilou osobou podľa § 6 zákona 215/1995 Z.z., písm. d.) až j.), ktoré bude slúžiť ako podklad k spracovaniu predmetu zákazky. Projektovú dokumentáciu je potrebné vypracovať podľa platných právnych noriem a predpisov, technických noriem a predpisov (STN, STN EN) a platnej legislatívy SR a to primerane k rozsahu a predmetu zmluvy.

Doplňujúce informácie

V rámci riadnej súčinnosti potrebnej na uzavretie zmluvy predloží úspešný uchádzač fotokópiu poistnej zmluvy, ktorú má zhotoviteľ uzatvorenú pre prípad poistenia zodpovednosti za škoduspôsobenú svojou činnosťou pri plnení predmetu tejto zákazky. Bližšie informácie o podmienkach súvisiacich s plnením zmluvy sú uvedené v súťažných podkladoch. Verejný obstarávateľ nedisponuje prístupom k údajom dostupným v informačných systémoch verejnej správy podľa § 1 ods. 3 zákona č. 177/2018 Z. z. o niektorých opatreniach na zníženie administratívnej záťaže využívaním informačných systémov verejnej správy a o zmene a doplnení niektorých zákonov (zákon proti byrokracii). Vzhľadom na uvedené je uchádzač povinný predložiť verejnému obstarávateľovi všetky doklady slúžiace na preukázanie splnenia podmienok účasti osobného postavenia.