Vyhlásené obstarávanie

,, VYPRACOVANIE PROJEKTOVEJ DOKUMENTÁCIE PRE BUDÚCE ZHOTOVENIE DIELA: ZVÝŠENIE BEZPEČNOSTI DOPRAVY NA CESTE II/503 PEZINOK-PERNEK“


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Správa ciest Bratislavského samosprávneho kraja
Typ obstarávania:
Služby
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
59 900,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
71320000-7
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
10. Máj 2023
Lehota na predkladanie ponúk:
18. Máj 2023
Dátum otvárania ponúk:
18. Máj 2023
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Neuvedené
Elektronická fakturácia:
Neuvedené
Elektronické platby:
Neuvedené

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je vypracovanie projektovej dokumentácie pre realizáciu stavby Zvýšenie bezpečnosti dopravy na ceste II/503 Pezinok-Pernek. Predmetom riešenia bude návrh záchytných bezpečnostných zariadení na štyroch úsekoch cesty II/503, ktoré budú predstavovať samostatné stavebné objekty. V rámci riešenia je potrebné navrhnúť výmenu existujúcich nevyhovujúcich zvodidiel prípadne doplnenie nových zvodidiel s úrovňou zachytenia podľa platných noriem a technických predpisov. Súčasťou projektovej dokumentácie bude aj návrh nevyhnutných technických úprav krajníc, ríms a múrov pre osadenie zvodidiel.. Predmetom zákazky je vypracovanie projektovej dokumentácie pre realizáciu stavby Zvýšenie bezpečnosti dopravy na ceste II/503 Pezinok-Pernek. Predmetom riešenia bude návrh záchytných bezpečnostných zariadení na štyroch úsekoch cesty II/503, ktoré budú predstavovať samostatné stavebné objekty. V rámci riešenia je potrebné navrhnúť výmenu existujúcich nevyhovujúcich zvodidiel prípadne doplnenie nových zvodidiel s úrovňou zachytenia podľa platných noriem a technických predpisov. Súčasťou projektovej dokumentácie bude aj návrh nevyhnutných technických úprav krajníc, ríms a múrov pre osadenie zvodidiel. Cieľom projektu je osadenie nového záchytného bezpečnostného systému s významným dopadom na bezpečnosť cestnej premávky v súlade s príslušnými normami a technickými predpismi. Projektová dokumentácia bude členená na štyri stavebné objekty: SO 01 Križovatka križovatka ciest II/502xII/503 v rozsahu: II/502 v kumulatívnom staničení km 20,615 - 21,280; II/503 v kumulatívnom staničení km 34,683 34,730 vrátane všetkých križovatkových vetiev a mostného objektu M7488 SO 02 Pezinok - cesta II/503 v kumulatívnom staničení km 37,155-41,700 SO 03 Priepusty ochrana 28 ks typovo rovnakých priepustov (viď. príloha č. 2) na ceste II/503 v kumulatívnom staničení 41,700-51,500 SO 04 Pernek - cesta II/503 v kumulatívnom staničení km 51,500-51,750 Súčasťou projektovej dokumentácie je aj cenová časť, ktorú bude tvoriť výkaz výmer a teoretické ocenenie stavby. Výkaz výmer musí byť spracovaný v programe Microsoft Excel s nastaveným vzorcom so zaokrúhľovaním na dve desatinné miesta. Dokumentácia pre realizáciu stavby bude odovzdaná 4x v tlačenej forme a 1x v digitálnej forme. Termín predloženia konceptu diela je 4 týždne od doručenia objednávky. Spracovateľ projektovej dokumentácie je povinný zapracovať pripomienky cestných správnych orgánov a dotknutých orgánov. Spracovanie projektu organizácie dopravy nie je predmetom tejto zákazky. Objednávateľ neposkytuje žiadne podklady pre spracovanie dokumentácie na realizáciu stavby. Viac informácii je uvedených v prílohe č. 1 Opis predmetu zákazky a v prílohe č. 2 Obchodné podmienky plnenia predmetu zákazky.

Doplňujúce informácie

Podmienky vykonania predmetu zákazy sú bližšie špecifikované v opise predmetu zákazy a v návrhu Zmluvy o dielo. (príloha č. 2 Obchodné podmienky plnenia predmetu zákazky) a jej príloh, ktoré tvoria prílohy súťažných podkladov a tiež v súťažných podkladoch.