Vyhlásené obstarávanie

„Údržba a orez stromov do a nad 4 m výšky orezu, výrub stromov v sťažených podmienkach na verejných priestranstvách mesta Komárno“


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Mesto Komárno
Typ obstarávania:
Služby
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
131 400,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
77211500-7
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Áno
Postup:
Dátum vyhlásenia:
26. Apríl 2023
Lehota na predkladanie ponúk:
11. Máj 2023
Dátum otvárania ponúk:
11. Máj 2023
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Neuvedené
Elektronická fakturácia:
Neuvedené
Elektronické platby:
Neuvedené

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je údržba a orez stromov do a nad 4 m výšky orezu, výrub stromov v sťažených podmienkach na verejných priestranstvách mesta Komárno. Požadované služby: - Orez stromov nad 4 m výšky orezu v sťažených podmienkach so zabezpečením okolia manipulačného priestoru - Výruby stromov s priemerom reznej plochy až do 1000 mm v sťažených podmienkach s vyčistením priestranstva výrubu a podrvením a odvozom odrezkov , konárov do priemeru 150 mm a odvozom drevnej hmoty s priemerom nad 150 mm na kompostáreň na Harčášskej ceste resp. po vybudovaní na Hadovskej ceste v Komárne do 24 hod. Odstránenie havarijných stavov (pri páde stromov, po veternej smršti atd.) nástupom do 2 hodín od oznámenia (pílčícke práce a orez do a nad 4 metrov) - Frézovanie pňov vyrúbaných stromov - Vyčistenie priestranstva orezu, výrubu, frézovania resp. kalamitného výrubu, podrvenie a odvoz odrezkov, konárov do priemeru 150 mm a odvoz drevnej hmoty s priemerom nad 150 mm na kompostáreň na Harčášskej ceste resp. Hadovskej ceste v Komárne do 24 hod. - Výsadba, údržba, polievanie, chemický postrek a orez stromov. Rozsiahlejší opis predmetu zákazky s výkazom položiek, ktoré budú ocenené ako aj popis požiadaviek súvisiacich s plnením zákazky sú uvedené v súťažných podkladoch.. Predmetom zákazky je údržba a orez stromov do a nad 4 m výšky orezu, výrub stromov v sťažených podmienkach na verejných priestranstvách mesta Komárno. Požadované služby: - Orez stromov nad 4 m výšky orezu v sťažených podmienkach so zabezpečením okolia manipulačného priestoru - Výruby stromov s priemerom reznej plochy až do 1000 mm v sťažených podmienkach s vyčistením priestranstva výrubu a podrvením a odvozom odrezkov , konárov do priemeru 150 mm a odvozom drevnej hmoty s priemerom nad 150 mm na kompostáreň na Harčášskej ceste resp. po vybudovaní na Hadovskej ceste v Komárne do 24 hod. Odstránenie havarijných stavov (pri páde stromov, po veternej smršti atd.) nástupom do 2 hodín od oznámenia (pílčícke práce a orez do a nad 4 metrov) - Frézovanie pňov vyrúbaných stromov - Vyčistenie priestranstva orezu, výrubu, frézovania resp. kalamitného výrubu, podrvenie a odvoz odrezkov, konárov do priemeru 150 mm a odvoz drevnej hmoty s priemerom nad 150 mm na kompostáreň na Harčášskej ceste resp. Hadovskej ceste v Komárne do 24 hod. - Výsadba, údržba, polievanie, chemický postrek a orez stromov. Rozsiahlejší opis predmetu zákazky s výkazom položiek, ktoré budú ocenené ako aj popis požiadaviek súvisiacich s plnením zákazky sú uvedené v súťažných podkladoch.

Doplňujúce informácie

1. Verejné obstarávanie bude uskutočňované prostredníctvom portálu EVO na adrese: https://www.uvo.gov.sk/portalevo.sgov.sksystemu-evo-5f5.html. Prístup k súťažným podkladom je bezodplatne neobmedzený, úplný a priamy. Predloženie ponuky je možné iba elektronicky na portáli EVO. Komunikácia a výmena informácii vo verejnom obstarávaní sa bude uskutočňovať elektronicky v rámci funkcionalít informačného systému EVO, ktorý prevádzkuje ÚVO. Viac informácií o IS EVO možno získať na stránke: https://www.uvo.gov.sk/viac-o-is-evo-5f6.html. 2. Zadávateľ všetky povinné informácie podľa zákona o verejnom obstarávaní uverejní v profile verejného obstarávateľa. 3. Skutočnosti, ktoré môžu nastať v procese postupu zadávania zákazky, neupravené touto výzvou a súťažnými podkladmi, sa riadia príslušnými ustanoveniami zákona č. 343/2015 Z. z. o verejnom obstarávaní v platnom znení.