Vyhlásené obstarávanie

Nákup IKT a didaktických prostriedkov v rámci projektu Kontinuita aplikovania nových foriem a metód vzdelávania pre potreby trhu práce


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Evanjelická spojená škola
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Áno
Odhadovaná suma(Bez DPH):
36 166,67
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
30213000-5
Elektronická aukcia:
Áno
Rámcová dohoda:
Neuvedené
Postup:
Dátum vyhlásenia:
11. December 2014
Lehota na predkladanie ponúk:
7. Január 2015
Dátum otvárania ponúk:
7. Január 2015
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Evanjelická spojená škola, Komenského 10, 031 01 Liptovský Mikuláš, kancelária riaditeľa školy
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Rozdelenie na časti:
Áno
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Neuvedené
Elektronické objednanie:
Neuvedené
Elektronická fakturácia:
Neuvedené
Elektronické platby:
Neuvedené

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Najnižšia cena
    Detailné kritéria vo vestníku chýbajú

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je dodanie IKT pre Evanjelickú spojenú školu, so sídlom Komenského 10, 031 01 Liptovský Mikuláš, IČO: 37975650, v rámci realizácie projektu Kontinuita aplikovania nových foriem a metód vzdelávania pre potreby trhu práce, financovaného z fondov Európskej únie: Operačný program Vzdelávanie, Opatrenie 1.1: Premena tradičnej školy na modernú (č. zmluvy o NFP: 025/2014/1.1/OPV), a to v zmysle podmienok Súťažných podkladov a požiadaviek verejného obstarávateľa. Predmetom zákazky je dodanie didaktických prostriedkov pre Evanjelickú spojenú školu, so sídlom Komenského 10, 031 01 Liptovský Mikuláš, IČO: 37975650, v rámci realizácie projektu Kontinuita aplikovania nových foriem a metód vzdelávania pre potreby trhu práce, financovaného z fondov Európskej únie: Operačný program Vzdelávanie, Opatrenie 1.1: Premena tradičnej školy na modernú (č. zmluvy o NFP: 025/2014/1.1/OPV), a to v zmysle podmienok Súťažných podkladov a požiadaviek verejného obstarávateľa. Bližšie špecifikácie obstarávaných tovarov sú uvedené v Súťažných podkladoch, ktoré poskytne verejný obstarávateľ záujemcovi na základe jeho žiadosti o zaslanie súťažných podkladov..

Doplňujúce informácie

Termín dodania predmetov zákazky: odo dňa účinnosti jednotlivých zmlúv, najneskôr však do 30.04.2015, resp. do 6-tich mesiacov pred ukončením realizácie projektu a Zmluvy o poskytnutí NFP. Financovanie sa bude vykonávať formou bezhotovostného platobného styku na základe daňových dokladov so splatnosťou 30 dní od poskytnutia riadneho plnenia a odo dňa doručenia daňového dokladu objednávateľovi. Verejný obstarávateľ prehlasuje, že nie je platcom DPH. Verejný obstarávateľ pri zadávaní zákazky použije elektronickú aukciu, preto je Otváranie ponúk (v časti Ostatné aj v časti Kritériá) neverejné. Na otváraní ponúk sa zúčastní len komisia vymenovaná riaditeľkou Evanjelickej spojenej školy, so sídlom Komenského 10, 031 01 Liptovský Mikuláš.