Vyhlásené obstarávanie

Výstavba materskej školy v obci Šarišské Sokolovce


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Obec Šarišské Sokolovce
Typ obstarávania:
Práce
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
671 334,76
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45000000-7
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
2. Marec 2023
Lehota na predkladanie ponúk:
22. Marec 2023
Dátum otvárania ponúk:
22. Marec 2023
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Na otváraní ponúk sa môžu zúčastniť uchádzači, ktorí predložili ponuku v lehote na predkladanie ponúk. Bližšie informácie sa nachádzajú v súťažných podkladoch.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Neuvedené
Elektronická fakturácia:
Neuvedené
Elektronické platby:
Neuvedené

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je výber dodávateľa stavebných prác pre projekt: Výstavba materskej školy v obci Šarišské Sokolovce.. Predmetom zákazky je výber dodávateľa stavebných prác pre projekt: Výstavba materskej školy v obci Šarišské Sokolovce. Miesto realizácie projektu Stavba je situovaná v centrálnej časti obce Šarišské Sokolovce na pozemku parc. č. 20, kat. územie Šarišské Sokolovce. Bude slúžiť pre účely prevádzky materskej školy s celkovou kapacitou 42 detí. Navrhovaný objekt bude dvojpodlažný bez podpivničenia a bez využitia podkrovných priestorov. Budúca stavba je navrhnutá v zastavanej časti obce Šarišské Sokolovce. Bude dopĺňať existujúcu najexponovanejšiu zástavbu centrálnej zóny, kde sú sústredené služby pre obyvateľov obce - obecný úrad s kultúrno - spoločenskou miestnosťou, knižnicou, požiarnou zbrojnicou a kostol sv. Mikuláša. Areál materskej školy bude uzatvárať v nedávnej dobe zrealizovanú modernizáciu vonkajších priestranstiev a bude spoluvytvárať dominantu centra obce. Pozemok určený na výstavbu materskej školy je prevažne svahovitý s malým sklonom na južnú stranu smerom ku štátnej ceste. Z východnej strany je pozemok ohraničený súvislou zástavbou rodinnými domami. Z južnej a severnej strany je pozemok vymedzený štátnou resp. obecnou komunikáciou. Pozemok je oplotený. Pred realizáciou stavebných prác je potrebné asanovať existujúci objekt rodinného domu, ktorý zrealizuje investor na vlastné náklady. Stavba si vyžiadala členenie na nasledujúce stavebné objekty: SO 01 Materská škola 01.1 ASR 01.2 ZTI 01.3 Elektroinštalácia 01.4 Statika 01.5 Vykurovanie 01.6 Vzduchotechnika 01.7 Zariadenie kuchyne SO 02 Požiarna nádrž SO 03 Spevnené plochy SO 04 Žumpa SO 05 Kanalizačná prípojka SO 06 Vodovodná prípojka SO 07 Odberné elektrické zariadenie SO 08 Plynová prípojka SO 09 Oplotenie SO 10 Detské ihrisko SO 11 Osvetlenie prechodu pre chodcov Podrobný opis a rozsah predmetu zákazky tvorí prílohu týchto súťažných podkladov Projektová dokumentácia a Výkaz výmer.

Doplňujúce informácie

1. Verejný obstarávateľ bude pri komunikácii so záujemcami a uchádzačmi postupovať v zmysle § 20 zákona o verejnom obstarávaní prostredníctvom komunikačného rozhrania systému IS EVO. Tento spôsob komunikácie sa týka akejkoľvek komunikácie a podaní medzi verejným obstarávateľom a záujemcami resp. uchádzačmi. Bližšie informácie sú uvedené v súťažných podkladoch. Súťažné podklady, ich zmena alebo doplnenia budú prostredníctvom odkazu na profil zverejnené aj na profile zákazy na webovej stránke ÚVO. 2. Verejný obstarávateľ nesmie uzavrieť zmluvu, koncesnú zmluvu alebo rámcovú dohodu s uchádzačom alebo uchádzačmi, ktorí majú povinnosť zapisovať sa do registra partnerov verejného sektora a nie sú zapísaní v registri partnerov verejného sektora alebo ktorých subdodávatelia alebo subdodávatelia podľa zákona č. 315/2016 Z. z. o registri partnerov verejného sektora, ktorí majú povinnosť zapisovať sa do registra partnerov verejného sektora, nie sú zapísaní v registri partnerov verejného sektora. 3. Zmluva s úspešným uchádzačom nadobudne platnosť dňom jej podpisu štatutárnymi zástupcami oboch Zmluvných strán a účinnosť, vzhľadom na zdroj financovania realizácie Diela, dňom nasledujúcim po dni kumulatívneho splnenia všetkých nasledovných podmienok: a)dňom nasledujúcim po dni zverejnenia zmluvy na webovej stránke Objednávateľa a v Centrálnom registri zmlúv, b)dňom pridelenia finančných prostriedkov Objednávateľovi v rámci žiadosti o pridelenie finančného príspevku v rámci Plánu obnovy a odolnosti, c)dňom doručenia správy z kontroly dokumentácie verejného obstarávania, ktorým bolo verejné obstarávanie schválené v rámci jeho administratívnej kontroly (doručenie správy zo štandardnej ex-post kontroly). 4. Verejný obstarávateľ upozorňuje uchádzačov, že v prípade ak na základe dôveryhodných informácií má dôvodné podozrenie, že uchádzač alebo záujemca uzavrel v danom verejnom obstarávaní s iným hospodárskym subjektom dohodu narúšajúcu hospodársku súťaž vylúči verejný obstarávateľ takéhoto uchádzača z verejného obstarávania. 5. Vyhodnotenie splnenia podmienok účasti a vyhodnotenie ponúk z hľadiska splnenia požiadaviek na predmet zákazky sa uskutoční po vyhodnotení ponúk na základe kritérií na vyhodnotenie ponúk., tzv. superreverz podľa § 112 ods. 7, písm. b). 6. Zábezpeka ponuky v zmysle § 46 zákona o verejnom obstarávaní sa vyžaduje vo výške 15 000,00 EUR (slovom: pätnásťtisíc eur). 7. Splatnosť faktúry podľa tejto Zmluvy je 60 dní od doručenia faktúry bez nedostatkov do sídla Objednávateľa.