Vyhlásené obstarávanie

Zber, odvoz a zneškodnenie zmesového komunálneho odpadu, objemného odpadu a biologicky rozložiteľného kuchynského odpadu, zhodnotenie biologicky rozložiteľného odpadu


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Obec Bánov
Typ obstarávania:
Služby
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
106 000,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
90500000-2
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
20. Február 2023
Lehota na predkladanie ponúk:
28. Február 2023
Dátum otvárania ponúk:
28. Február 2023
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Neuvedené
Elektronická fakturácia:
Neuvedené
Elektronické platby:
Neuvedené

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Kritéria nákladov

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je zabezpečenie služby zberu, odvozu, zneškodnenia zmesového komunálneho odpadu, odvozu a zneškodnenia objemového odpadu, ďalej zberu, odvozu a zneškodnenia biologicky rozložiteľného kuchynského odpadu, zhodnotenia biologicky rozložiteľného odpadu a drvenie konárov z obce Bánov. Predpokladaný objem na zneškodnenie zmesového komunálneho odpadu je cca 442 ton, zber a vývoz zmesového komunálneho odpadu bude z 35000 ks smetných nádob s objemom 120 l, 292 ks smetných nádob s objemom 240 l a 75 ks smetných nádob s objemom 1100 l za 10 mesiacov. Predpokladaný objemný odpad bude cca 175 ton a 88ks vývozov za 10 mesiacov. Predpokladaný zber BRKO za 10 mesiacov bude cca 245 nádob. Predpokladaný objem zhodnotenia BRO bude cca 200t a drvenie konárov cca 80 hodín za 10 mesiacov. Zberová spoločnosť bude zabezpečovať aj zber a odvoz triedených zložiek komunálneho odpadu v súlade s podmienkami Organizácie zodpovednosti výrobcov, s ktorou má verejný obstarávateľ uzatvorenú Zmluvu o spolupráci podľa § 59 ods. 3 Zákona o odpadoch. Podrobné vymedzenie predmetu zákazky, vrátane špecifikácií, je uvedené v Opise predmetu zákazky Výzvy/súťažných podkladov.. Predmetom zákazky je zabezpečenie služby zberu, odvozu, zneškodnenia zmesového komunálneho odpadu, odvozu a zneškodnenia objemového odpadu, ďalej zberu, odvozu a zneškodnenia biologicky rozložiteľného kuchynského odpadu, zhodnotenia biologicky rozložiteľného odpadu a drvenie konárov z obce Bánov. Predpokladaný objem na zneškodnenie zmesového komunálneho odpadu je cca 442 ton, zber a vývoz zmesového komunálneho odpadu bude z 35000 ks smetných nádob s objemom 120 l, 292 ks smetných nádob s objemom 240 l a 75 ks smetných nádob s objemom 1100 l za 10 mesiacov. Predpokladaný objemný odpad bude cca 175 ton a 88ks vývozov za 10 mesiacov. Predpokladaný zber BRKO za 10 mesiacov bude cca 245 nádob. Predpokladaný objem zhodnotenia BRO bude cca 200t a drvenie konárov cca 80 hodín za 10 mesiacov. Zberová spoločnosť bude zabezpečovať aj zber a odvoz triedených zložiek komunálneho odpadu v súlade s podmienkami Organizácie zodpovednosti výrobcov, s ktorou má verejný obstarávateľ uzatvorenú Zmluvu o spolupráci podľa § 59 ods. 3 Zákona o odpadoch. Podrobné vymedzenie predmetu zákazky, vrátane špecifikácií, je uvedené v Opise predmetu zákazky Výzvy/súťažných podkladov.

Doplňujúce informácie

Ponuka musí byť vyhotovená písomne tak, že zabezpečí trvalé zachytenie jej obsahu. Všetky náklady a výdavky spojené s prípravou a predložením ponuky znáša uchádzač bez finančného nároku voči verejnému obstarávateľovi, bez ohľadu na výsledok verejného obstarávania. Ponuky predložené v lehote na predkladanie ponúk, sa uchádzačom nevracajú, zostávajú ako súčasť dokumentácie vo verejnom obstarávaní. Predmetná zákazka sa realizuje elektronickou komunikáciou. Elektronická komunikácia vrátane doručovania, prostredníctvom ktorého sa realizuje predmetné verejné obstarávanie, sa uskutočňuje spôsobom určeným funkcionalitou elektronického nástroja EVO. Nejedná sa o zelené verejné obstarávanie, obstarávanie inovácií, obstarávanie zamerané na sociálne aspekty.