Vyhlásené obstarávanie

Sanácia geologického prostredia – zabezpečenie skalného brala ochrannými sieťami na ceste I/59 v km 21,900 v k.ú. Motyčky


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Slovenská správa ciest
Typ obstarávania:
Práce
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
185 673,79
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45233280-5
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
13. Január 2023
Lehota na predkladanie ponúk:
27. Január 2023
Dátum otvárania ponúk:
27. Január 2023
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Neuvedené
Elektronická fakturácia:
Neuvedené
Elektronické platby:
Neuvedené

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je realizácia prác - zabezpečenie skalného odrezu cesty I/59 ochrannými sieťami v km 21,683 212,132 v k.ú. Motyčky. Predmet zákazky zahŕňa aj vybavenie potrebných povolení súvisiacich so sanáciou geologického prostredia, výrubom drevín, náklady na vytýčenie inžinierskych sietí a náklady na odvoz a likvidáciu vzniknutých odpadov. Bližšie informácie a podrobný rozsah požadovaných prác sú uvedené v Prílohe č. 1 Rekapitulácia rozpočtu cenová ponuka a v Prílohe č. 2 Projektová dokumentácia.. Predmetom zákazky je realizácia prác - zabezpečenie skalného odrezu cesty I/59 ochrannými sieťami v km 21,683 212,132 v k.ú. Motyčky. Celková cena za predmet zákazky zahŕňa aj náklady na vybavenie potrebných povolení súvisiacich so sanáciou geologického prostredia, výrubom drevín, náklady na vytýčenie inžinierskych sietí a náklady na odvoz a likvidáciu vzniknutých odpadov v zmysle zákona č. 79/2015 Z.z. v platnom znení. Sanačné práce je nutné realizovať po častiach: -Očistenie svahov od náletových drevín -Očistenie svahov od nestabilných balvanov a blokov -Očistenie svahov a zberných žľabov od osypových kužeľov, vývratov a balvanov -Montáž ochranných sietí Bližšie informácie a podrobný rozsah požadovaných prác sú uvedené v Prílohe č. 1 Rekapitulácia rozpočtu cenová ponuka a v Prílohe č. 2 Projektová dokumentácia.

Doplňujúce informácie

1. Verejný obstarávateľ určuje osobitné podmienky súvisiace s plnením zmluvy. Verejný obstarávateľ na preukázanie ich splnenia požaduje od úspešného uchádzača, aby doručil, a to v lehote do 10 pracovných dní odo dňa doručenia písomnej výzvy na poskytnutie súčinnosti potrebnej na uzavretie zmluvy (t.j. pred podpisom zmluvy o dielo) verejnému obstarávateľovi: - platný certifikát ISO 14 001 - platný certifikát systému manažérstva kvality zodpovedajúceho ISO 9001 - platný certifikát systému manažérstva bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci zodpovedajúceho ISO 45001 - Zmluvu o dielo vrátane príloh Bližšie informácie o osobitných podmienkach súvisiacich s plnením zmluvy sú uvedené v súťažných podkladoch. 2. Systém EVO sprístupní predložené ponuky k ich otvoreniu po lehote na predkladanie ponúk, dňa 27.01.2023 o 08:30 hod. 3. Verejný obstarávateľ nedisponuje prístupom k údajom dostupným v informačných systémoch verejnej správy podľa § 1 ods. 3 zákona č. 177/2018 Z. z. o niektorých opatreniach na zníženie administratívnej záťaže využívaním informačných systémov verejnej správy a o zmene a doplnení niektorých zákonov (zákon proti byrokracii). Vzhľadom na uvedené je uchádzač povinný predložiť verejnému obstarávateľovi všetky doklady slúžiace na preukázanie splnenia podmienok účasti osobného postavenia.