Vyhlásené obstarávanie

Zdravotnícke a laboratórne prístrojové vybavenie


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Univerzita Pavla Jozefa Šafárika v Košiciach, Rektorát
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
48 024,14
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
38000000-5
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Verejná súťaž
Dátum vyhlásenia:
18. Október 2022
Lehota na predkladanie ponúk:
14. November 2022
Dátum otvárania ponúk:
14. November 2022
Ponuka musí platiť do:
31. Január 2023
Miesto otvárania ponúk:
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Otváranie je verejné. Verejný obstarávateľ prostredníctvom funkcionality systému eZakazky na to určenej, umožní účasť na otváraní ponúk prostredníctvom online sprístupnenia všetkým uchádzačom, ktorí predložili ponuku v lehote na predkladanie ponúk a určeným spôsobom komunikácie.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Nie
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Nie
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Nie
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Doba trvania

Od zadania zákazky:
v mesiacoch (od zadania zákazky) : 6

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je dodanie zdravotníckeho a laboratórneho prístrojového vybavenia pre výskumné potreby Univerzity Pavla Jozefa Šafárika v Košiciach.. Predmetom zákazky je dodanie zdravotníckych a laboratórnych prístrojov ako: autokláv 1 ks, konduktometer 1 ks; laboratórny teplomer 1 ks; kompaktný mikroskop s príslušenstvom adigitálna kamera so zabudovaným PC 1 ks; sterilizátor bakteriologických kľučiek 10 ks; automatický potenciometrický titrátor s integrovaným magnetickým miešadlom, byretou a pH elektródou 1 ks; UV-Vis spektrofotometer s kontrolovaným teplotným ohrevom 1 ks a vákuová sušička 1 ks.

Doplňujúce informácie

Verejný obstarávateľ v súlade s ustanovením § 66 ods. 7 písm. b) ZVO rozhodol, že vyhodnotenie ponúk z hľadiska splnenia požiadaviek na predmet zákazky a vyhodnotenie splnenia podmienok účasti zákazky sa uskutoční po vyhodnotení ponúk na základe kritérií na vyhodnotenie ponúk, tzv. superreverz. Komunikácia a výmena informácií vo verejnom obstarávaní sa uskutočňuje písomne, prostredníctvom elektronických prostriedkov v zmysle § 20 zákona 343/2015 Z. z. o verejnom obstarávaní. Komunikácia vrátane doručovania pre účely tohto verejného obstarávania sa bude uskutočňovať prostredníctvom funkcionality portálu eZakazky dostupného na https://ezakazky.sk. V rámci dodržania princípu rovnakého zaobchádzania so záujemcami a princípu transparentnosti, verejný obstarávateľ určil vyššie uvedený spôsob komunikácie a na iný spôsob komunikácie verejný obstarávateľ nebude brať zreteľ ak verejný obstarávateľ v súťažných podkladoch neujasnil iný individuálny spôsob komunikácie v osobitných prípadoch. Ďalšie podrobnosti ohľadne elektronickej komunikácie sú uvedené v súťažných podkladoch.