Vyhlásené obstarávanie

Jednotná digitálna brána - služby národného eIDAS uzla a ÚPVS časť II.


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Národná agentúra pre sieťové a elektronické služby
Typ obstarávania:
Služby
EU fondy:
Áno
Odhadovaná suma(Bez DPH):
435 000,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
72000000-5
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Verejná súťaž
Dátum vyhlásenia:
29. September 2022
Lehota na predkladanie ponúk:
26. Október 2022
Dátum otvárania ponúk:
26. Október 2022
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Ponuky sa predkladajú prostredníctvom el. prostriedku podľa § 20 cez IS EVO. Umožnením účasti na otváraní ponúk sa rozumie ich sprístupnenie prostredníctvom funkcionality elektronického prostriedku všetkým uchádzačom, ktorí predložili ponuku určeným spôsobom komunikácie, a to v rozsahu podľa predchádzajúcej vety.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Nie
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Nie
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Nie
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Doba trvania

Od zadania zákazky:
v mesiacoch (od zadania zákazky) : 11

Opis obstarávania

Vývoj, implementácia a nasadenie aplikačného programového vybavenia, ktoré bude zabezpečovať elektronické služby identifikácie a autentifikácie cezhraničných používateľov - držiteľov autentifikačných prostriedkov vydávaných mimo SR a notifikovaných podľa naradenia eIDAS, ktorí pristupujú na elektronické služby OVM v rámci SR. Z dôvodu obmedzeného počtu znakov viď podrobnú špecifikáciu v súťažných podkladoch.. Vývoj, implementácia a nasadenie aplikačného programového vybavenia, ktoré bude zabezpečovať elektronické služby identifikácie a autentifikácie cezhraničných používateľov - držiteľov autentifikačných prostriedkov vydávaných mimo SR a notifikovaných podľa naradenia eIDAS, ktorí pristupujú na elektronické služby OVM v rámci SR. Z dôvodu obmedzeného počtu znakov viď podrobnú špecifikáciu v súťažných podkladoch.

Doplňujúce informácie

(1) Verejný obstarávateľ rozhodol, že vyhodnotenie splnenia podmienok účasti a vyhodnotenie ponúk z hľadiska splnenia požiadaviek na predmet zákazky sa uskutoční po vyhodnotení ponúk na základe kritérií na vyhodnotenie ponúk (super reverzný spôsob). (2) Verejný obstarávateľ bude požadovať vytvorenie určitej právnej formy, odvolávka 50) viď zákon § 37 ods. 2 ZVO, ak ponuka skupiny dodávateľov bola prijatá lebo vytvorenie určitej právnej formy je potrebné z dôvodu riadneho plnenia zmluvy. (3) Vysvetlenie informácií uvedených v súťažných podkladoch alebo v inej sprievodnej dokumentácii Verejný obstarávateľ bezodkladne oznámi všetkým záujemcom, najneskôr však 6 dní pred uplynutím lehoty na predkladanie ponúk za predpokladu, že o vysvetlenie sa požiada dostatočne vopred. (4) Dorozumievanie medzi verejným obstarávateľom a uchádzačmi sa uskutočňuje v tomto verejnom obstarávaní prostredníctvom IS EVO. Uchádzač musí mať vytvorené konto a musí byť evidovaný v informačnom systéme ÚVO ako užívateľ za Hospodársky subjekt (Návod: odkaz https://www.uvo.gov.sk/private/hospodarske-subjekty/add) Všetky ďalšie pokyny na komunikáciu sú podrobne rozpísané v príručke https://www.uvo.gov.sk/viac-o-is-evo/prirucky-5f7.html. (5)Komunikácia medzi verejným obstarávateľom a záujemcami a uchádzačmi sa riadi ustanoveniami § 20 ZVO. Verejný obstarávateľ pri komunikácii elektronicky prostredníctvom IS EVO stanovuje, že moment odoslania dokumentu sa považuje za moment jeho doručenia adresátovi. (6) Všetky náklady spojené s vypracovaním ponuky znáša v plnej miere uchádzač. (7) Verejný obstarávateľ vyžaduje od uchádzača zábezpeku vo výške 10 000,00 EUR. Podrobné informácie o zložení zábezpeky viď Súťažné podklady. (8) Vzťahy neupravené v tomto oznámení ako aj celá verejná súťaž sa riadia podľa ZVO. (9) Nejedna sa o zelené verejné obstarávanie, obstarávanie inovácií ani obstarávanie zamerané na sociálne aspekty.