Vyhlásené obstarávanie

Obnova serverovej infraštruktúry, rozšírenie diskového poľa a NAS


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Slovenská správa ciest
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
298 321,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
48820000-2
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Verejná súťaž
Dátum vyhlásenia:
26. September 2022
Lehota na predkladanie ponúk:
24. Október 2022
Dátum otvárania ponúk:
24. Október 2022
Ponuka musí platiť do:
28. Február 2023
Miesto otvárania ponúk:
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
V danej zákazke dôjde k on-line sprístupneniu ponúk, pričom systém EVO automaticky vytvorí zápisnicu z otvárania ponúk a odošle ju všetkým uchádzačom, ktorí predložili ponuku do lehoty na predkladanie ponúk.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Nie
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Nie
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Doba trvania

Od zadania zákazky:
v mesiacoch (od zadania zákazky) : 3

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je zabezpečenie obnovy HW infraštruktúry a serverovej časti SSC serverová infraštruktúra, rozšírenie diskového poľa 3PAR a NAS pre online zálohovanie. Predmet zákazky pozostáva z dodania HW infraštruktúry vrátane potrebných HW inštalácií. Požaduje sa komplexné riešenie vzhľadom na havarijný stav serverovej infraštruktúry, nedostatku diskového priestoru a s tým súvisiace rozšírenie zálohovacieho systému vo forme nákupu nových serverov, zálohovacieho zariadenia a rozšírenie súčasného diskového poľa. Dodanie predmetu zákazky, resp. ukončenie implementácie HW zariadení najneskôr k 1. 12. 2022. Predmet zákazky je podrobne vymedzený v časti B.1 Opis predmetu zákazky súťažných podkladov.. Predmetom zákazky je zabezpečenie obnovy HW infraštruktúry a serverovej časti SSC serverová infraštruktúra, rozšírenie diskového poľa 3PAR a NAS pre online zálohovanie. Predmet zákazky pozostáva z dodania HW infraštruktúry vrátane potrebných HW inštalácií. Požaduje sa komplexné riešenie vzhľadom na havarijný stav serverovej infraštruktúry, nedostatku diskového priestoru a s tým súvisiace rozšírenie zálohovacieho systému vo forme nákupu nových serverov, zálohovacieho zariadenia a rozšírenie súčasného diskového poľa. Predmetom zákazky je dodávka výpočtovej techniky a súvisiacich služieb na postupnú obnovu a modernizáciu Enterprise IKT infraštruktúry. Pod dodávkou výpočtovej techniky a súvisiacich služieb sa rozumie: - dodávka Enterprise severov rôznej architektúry a výkonu, - dodávka prvkov pre dátové úložiská (rozšírenie diskového poľa, zálohovacie zariadenie), - dodávka príslušenstva k vyššie uvedeným HW komponentom (súčasťou musia byť aj koľajnice na osadenie do stojana, racku a rameno na vedenie kabeláže, umožňujúce servisovanie servera vysunutého zo stojana v zapnutom stave, potrebná kabeláž atď. viď technická špecifikácia), - zabezpečenie dopravy predmetu zákazky do miesta dodania, - zabezpečenie základnej inštalácie dodaného predmetu zákazky do infraštruktúry verejného obstarávateľa, - zabezpečenie aktualizácie firmvéru k predmetu zákazky, - poskytnutie bezplatného záručného servisu k predmetu zákazky v trvaní 3 roky, - demontáž starých HW zariadení. Dodanie predmetu zákazky, resp. ukončenie implementácie HW zariadení je potrebné vykonať najneskôr k 1. 12. 2022. Predmet zákazky je podrobne vymedzený v časti B.1 Opis predmetu zákazky súťažných podkladov.

Doplňujúce informácie

1.Verejný obstarávateľ zadávanie zákazky realizuje prostredníctvom elektronického prostriedku verejného obstarávania ver. 18.0 Úradu pre verejné obstarávanie (ďalej len "IS EVO"). Postup záujemcu/uchádzača je upravený v príručkách alebo videonávodoch pre záujemcu/uchádzača, ktoré sú zverejnené na stránke portálu IS EVO v položke menu Príručky alebo Videonávody (https://www.uvo.gov.sk/viac-o-is-evo-5f6.html). Komunikácia medzi verejným obstarávateľom a záujemcami alebo uchádzačmi sa bude uskutočňovať prostredníctvom systému IS EVO. Verejný obstarávateľ pri komunikácií elektronicky prostredníctvom systému IS EVO uvádza, že moment odoslania dokumentu sa považuje za moment jeho doručenia adresátovi. Ďalšie informácie týkajúce sa komunikácie sú uvedené v súťažných podkladoch. 2.Verejný obstarávateľ v súlade s § 66 ods. 7 písm. b) zákona o verejnom obstarávaní rozhodol, že vyhodnotenie splnenia podmienok účasti a vyhodnotenie ponúk z hľadiska splnenia požiadaviek na predmet zákazky sa uskutoční po vyhodnotení ponúk na základe kritérií na vyhodnotenie ponúk, a to u uchádzača, ktorý sa po vyhodnotení ponúk na základe kritérií na vyhodnotenie ponúk umiestnil na prvom mieste v poradí. 3.Záujemca môže doklady na preukázanie splnenia podmienok účasti určené verejným obstarávateľom v ods. III.1) predbežne nahradiť jednotným európskym dokumentom (ďalej len "JED"). Podrobnosti o možnosti predbežne nahradiť doklady JED-om sú uvedené v súťažných podkladoch. 4.Nakoľko verejnému obstarávateľovi nie je umožnený prístup k údajom z IS verejnej správy podľa §1 ods.3 zákona č.177/2018 Z.z. o niektorých opatreniach na zníženie administratívnej záťaže využívaním IS verejnej správy, uchádzač je povinný predložiť všetky doklady na preukázanie splnenia podmienok účasti osobného postavenia. 5.Verejný obstarávateľ má za to, že predložením ponuky uchádzač zodpovedá za zabezpečenie aj súhlasov všetkých ostatných dotknutých osôb so spracovaním osobných údajov uvedených v predloženej ponuke podľa zákona č.18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov a GDPR. 6.Predmetné verejné obstarávanie nie je zelené verejné obstarávanie, ani obstarávanie inovácií, ani obstarávanie zamerané na sociálne aspekty.