Vyhlásené obstarávanie

Obnova budovy škôlky - Bardoňovo


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Obec Bardoňovo
Typ obstarávania:
Stavebné práce
EU fondy:
Áno
Odhadovaná suma(Bez DPH):
366 596,09
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45000000-7
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Neuvedené
Postup:
Dátum vyhlásenia:
14. Marec 2016
Lehota na predkladanie ponúk:
1. Apríl 2016
Dátum otvárania ponúk:
1. Apríl 2016
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Otváranie obálok s ponukami časť Ostatné je neverejné. Po otvorení časti ponuky, označenej ako Ostatné komisia vykoná všetky úkony podľa tohto zákona, spočívajúce vo vyhodnotení tejto časti ponuky, podaní vysvetlenia, doplnení tejto časti ponuky a vylúčení záujemcov alebo uchádzačov alebo vylúčení ponúk uchádzačov. Otváranie obálok s ponukami časť Kritériá bude vykonané len vo vzťahu len vo vzťahu k ponukám, ktoré neboli vylúčené. Verejný obstarávateľ oznámi miesto a čas uchádzačom, ktorých ponuky neboli vylúčené; medzi odoslaním oznámenia a otváraním častí ponúk, označených ako Kritériá, bude minimálne päť pracovných dní.
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Neuvedené
Elektronické objednanie:
Neuvedené
Elektronická fakturácia:
Neuvedené
Elektronické platby:
Neuvedené

Ponuky vyhodnotené podľa


Ekonomicky najvýhodnejšia ponuka z hľadiska

  • 0,2 % Lehota výstavby predmetného diela od prevzatia staveniska po odovzdanie diela v kalendárnych dňoch, ktorú navrhne uchádzač
  • 0,8 % Najnižšia cena v EUR s DPH

Opis obstarávania

Stavebné práce vedúce k zníženiu energetickej náročnosti budovy.

Doplňujúce informácie

1. Vysvetľovanie údajov uvedených vo výzve na predkladanie ponúk alebo v súťažných podkladoch sa bude uskutočňovať spôsobom a v lehotách podľa § 100 ods. 1 písm. e) zákona o verejnom obstarávaní. 2. Verejný obstarávateľ uvádza, že lehota uskutočnenia 12 mesiacov (bod II.3. tohto oznámenia) je predpoklad a bude určená podľa údajov u úspešného uchádzača a bude počítaná od odovzdania staveniska, na čo bude uchádzač vyzvaný. 3. Splnenie podmienky účasti možno podľa § 32 ods. 11 zákona preukázať čestným vyhlásením uchádzača, pričom doklady, preukazujúce splnenie podmienok účasti predloží úspešný uchádzač podľa § 44 ods.1 zákona v čase a spôsobom určeným verejným obstarávateľom. 4. Ďalšie postupy, vzťahy, termíny, povinnosti a pod. viažuce sa k vyhlásenému postupu verejného obstarávania, ktoré nie sú popísané alebo špecifikované vo výzve na predloženie ponúk a súťažných podkladoch, sa riadia všeobecnými ustanoveniami zákona o verejnom obstarávaní v platnom znení. 5.Verejný obstarávateľ si vyhradzuje právo zrušiť súťaž, ak všetky ponuky presiahnu predpokladanú hodnotu zákazky alebo ak nastane niektorá z okolností uvedených v § 46 zákona o verejnom obstarávaní. 6. Verejný obstarávateľ sa bude uchádzať o nenávratný finančný príspevok na uskutočnenie predmetu zákazky. Predmet zákazky bude realizovaný len v prípade získania nenávratného finančného príspevku.