Vyhlásené obstarávanie

Bezpečnostné služby v objektoch Daňového úradu Trnava, Hlboká 8/1, 917 65 Trnava (ďalej len „DÚ Trnava“) a Daňového úradu Trnava, pobočka Galanta, Hodonská 4, 924 01 Galanta (ďalej len „PDÚ Galanta“).


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Finančné riaditeľstvo Slovenskej republiky
Typ obstarávania:
Služby
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
22 816,56
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
79710000-4
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
18. August 2022
Lehota na predkladanie ponúk:
6. September 2022
Dátum otvárania ponúk:
6. September 2022
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Rozdelenie na časti:
Neuvedené
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Neuvedené
Elektronická fakturácia:
Neuvedené
Elektronické platby:
Neuvedené

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Opis obstarávania

Bezpečnostné služby v objektoch Daňového úradu Trnava, Hlboká 8/1, 917 65 Trnava (ďalej len DÚ Trnava) a Daňového úradu Trnava, pobočka Galanta, Hodonská 4, 924 01 Galanta (ďalej len PDÚ Galanta).. Poskytovanie bezpečnostných služieb v objektoch DÚ Trnava a PDÚ Galanta. Bezpečnostné služby bude v každom objekte poskytovať jeden pracovník strážnej služby v dennej 13 hodinovej zmene od 6:00 do 19:00. V prípade mimoriadnej udalosti pri narušení objektu, ktorý je predmetom zákazky, verejný obstarávateľ požaduje v čase od 19:00 do 6:00 v pracovných dňoch a v dňoch pracovného pokoja 24 hodín denne sprístupňovanie objektu hliadke PZ SR. V prípade potreby zotrvanie do príchodu zamestnancov objednávateľa.

Doplňujúce informácie

Predmetné verejné obstarávanie je: d) žiadne z uvedených Komunikácia a výmena informácií v tomto postupe sa uskutočňuje prostredníctvom informačného systému eZakazky, ktorý je dostupný na https://www.ezakazky.sk/index.cfm? (ďalej len elektronická platforma). Ponuku doručte v lehote na predkladanie ponúk do elektronického systému www.ezakazky.sk do zákazky Bezpečnostné služby v objektoch DÚ Trnava a PDÚ Galanta. Dokumenty k ponuke vložte do systému v záložke Ponuka. V elektronickom systéme vyplňte Návrh na plnenie kritérií. Pre odoslanie kliknite na Odoslať ponuku.