Vyhlásené obstarávanie

Modernizácia a rekonštrukcia verejného osvetlenia pri pozemných komunikáciách v MČ Košice – Myslava, po ktorých premáva mestská hromadná doprava, ulica Myslavská


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Mestská časť Košice-Myslava
Typ obstarávania:
Práce
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
113 454,39
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45000000-7
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
11. August 2022
Lehota na predkladanie ponúk:
23. August 2022
Dátum otvárania ponúk:
23. August 2022
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Rozdelenie na časti:
Neuvedené
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Neuvedené
Elektronická fakturácia:
Neuvedené
Elektronické platby:
Neuvedené

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Opis obstarávania

Predmetom zákazky sú stavebné práce - Modernizácia a rekonštrukcia verejného osvetlenia pri pozemných komunikáciách v MČ Košice Myslava, po ktorých premáva mestská hromadná doprava, ulica Myslavská. (ďalej len Predmet zákazky).. Predmetom plnenia je modernizácia a rekonštrukcia verejného osvetlenia pri pozemných komunikáciách v MČ Košice Myslava, po ktorých premáva mestská hromadná doprava, v zmysle priloženej technickej správy, pozostávajúca z: - výmeny 2 ks rozvádzačov verejného osvetlenia (RVO) za nové RVO s technológiou SMART CITY, - výmeny 90 ks svietidiel na trasách linky MHD za svietidlá s LED svetelnými zdrojmi s modulmi obojsmernej komunikácie s technológiou SMART CITY, - riešenie odberného elektrického zariadenia verejného osvetlenia, súčasťou ktorého sú nové elektromerové rozvádzače verejného osvetlenia RE a ich napojenie z rozvodov VSD, a.s.. Bližšia špecifikácia predmetu plnenia je uvedená v opisu predmetu zákazky v Prílohe č. 1, v projektovej dokumentácii v Prílohe č. 2, v Technickej špecifikácii v Prílohe č. 3 a vo Výkaze výmer Cenová tabuľka, ktorý tvorí Prílohu č. 4 Podkladov k zákazke.

Doplňujúce informácie

1. Verejný obstarávateľ bude pri komunikácii s uchádzačmi, resp. záujemcami, postupovať v zmysle § 20 ZVO prostredníctvom komunikačného rozhrania systému JOSEPHINE, tento spôsob komunikácie sa týka akejkoľvek komunikácie a podaní medzi verejným obstarávateľom a uchádzačmi, resp. záujemcami, počas celého procesu verejného obstarávania. Komunikácia bude prebiehať v slovenskom jazyku. Ďalšie informácie týkajúce sa spôsobu komunikácie sú uvedené v súťažných podkladoch. 2. Požiadavky ustanovujúce spôsob predloženia ponúk a ich obsah sú uvedené v Podkladoch k zákazke s nízkou hodnotou. 3. Obhliadka miesta dodania predmetu zákazky je verejným obstarávateľom odporúčaná. Záujemcovia, ktorí majú záujem o vykonanie obhliadky, si termín a miesto obhliadky dohodnú na základe telefonického dohovoru s kontaktnou osobou: Ing. Jaroslav Oršula, tel.: +421 55 6419 195 4. Verejný obstarávateľ neuzavrie zmluvu s uchádzačom, ktorý má povinnosť zapisovať sa do registra partnerov verejného sektora a nie je zapísaný v registri partnerov verejného sektora alebo ktorého subdodávatelia alebo subdodávatelia podľa osobitného predpisu, ktorí majú povinnosť zapisovať sa do registra partnerov verejného sektora a nie sú zapísaní v registri partnerov verejného sektora. 5. Verejný obstarávateľ vyhodnocuje splnenie podmienok účasti a ponuku z hľadiska splnenia požiadaviek na predmet zákazky po vyhodnotení ponúk na základe kritéria na hodnotenie ponúk, a to u uchádzača, ktorý sa po vyhodnotení na základe kritéria umiestnil na prvom mieste v poradí. 6.Verejný obstarávateľ v tomto verejnom obstarávaní stanovil lehotu na predkladanie ponúk primeranú tomu, aby bolo zabezpečené dodržanie princípov verejného obstarávania a riadnej hospodárskej súťaže. 7. Predmetné verejné obstarávanie nie je vzhľadom na podmienky účasti, technické špecifikácie, kritériá na vyhodnotenie ponúk alebo podmienky plnenia zmluvy zeleným obstarávaním, ani obstarávaním inovácií, a nie je ani zamerané na sociálne aspekty.