Vyhlásené obstarávanie

Dobudovanie základnej technickej infraštruktúry prostredníctvom realizácie výstavby a rekonštrukcie pozemných komunikácií v obci Skároš


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Obec Skároš
Typ obstarávania:
Práce
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
248 579,40
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45000000-7
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
22. Júl 2022
Lehota na predkladanie ponúk:
4. August 2022
Dátum otvárania ponúk:
4. August 2022
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Rozdelenie na časti:
Neuvedené
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Neuvedené
Elektronická fakturácia:
Neuvedené
Elektronické platby:
Neuvedené

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Opis obstarávania

Predmetom zadávania zákazky je uskutočnenie stavebných prác s názvom: Dobudovanie základnej technickej infraštruktúry prostredníctvom realizácie výstavby a rekonštrukcie pozemných komunikácií v obci Skároš pozostávajúcej z dvoch častí realizačne súvisiacich objektov, ku ktorým boli spracované dve projektové dokumentácie a to: - Dobudovanie základnej technickej infraštruktúry prostredníctvom realizácie výstavby a rekonštrukcie pozemných komunikácií v obci Skároš a - Cestná kanalizácia na ulici školská v obci Skároš časť B. Predmetom zadávania zákazky je uskutočnenie stavebných prác s názvom: Dobudovanie základnej technickej infraštruktúry prostredníctvom realizácie výstavby a rekonštrukcie pozemných komunikácií v obci Skároš pozostávajúcej z dvoch častí realizačne súvisiacich objektov, ku ktorým boli spracované dve projektové dokumentácie a to - Dobudovanie základnej technickej infraštruktúry prostredníctvom realizácie výstavby a rekonštrukcie pozemných komunikácií v obci Skároš a - Cestná kanalizácia na ulici školská v obci Skároš časť B Výsledkom stavebných prác je riešenie pohybu chodcov na ulici Školskej a to ku škole a materskej škôlke. Miestna komunikácia na ul. Školskej má šírku vozovky od 3,5 do 5 m. Dĺžka úpravy je 320,44 m. Dažďová voda z povrchu komunikácie odteká do jestv. cestných priekop po pravej strane. Pre umiestnenie chodníkov pre bezpečný pohyb chodcov, oddeleného od vozovky cesty obrubníkom, je možný iba priestor, v ktorom je umiestnená priekopa a inžinierske siete (plyn, telekom. vedenie). Chodníky preto budú zriadené nad jestvujúcou priekopou a jej funkcia bude nahradená cestnou kanalizáciou.

Doplňujúce informácie

Verejný obstarávateľ bude pri komunikácii v celom procese obstarávania, t.j. pred aj po lehote na predkladanie ponúk postupovať v zmysle § 20 zákona o verejnom obstarávaní prostredníctvom komunikačného rozhrania systému JOSEPHINE. Ďalšie informácie a sprievodná dokumentácia je sprístupnená v IS JOSEPHINE http://josephine.proebiz.com/sk/tender/28740/summary Verejné obstarávanie je obstarávaním zameraným na sociálne aspekty.