Vyhlásené obstarávanie

Zvýšenie energetickej efektívnosti budovy Plavárne v meste Svit


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Mesto Svit
Typ obstarávania:
Služby
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
953 290,98
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
71314000-2
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Verejná súťaž
Dátum vyhlásenia:
6. Júl 2022
Lehota na predkladanie ponúk:
1. August 2022
Dátum otvárania ponúk:
1. August 2022
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Uvedené v bode 20 súťažných podkladov. V systéme EVO ver. 18.0 funkcionalita "on-line" sprístupnenie ponúk, t.j. automatické vytvorenie a odoslanie zápisnice z otvárania ponúk všetkým členom komisie a uchádzačom, ktorí predložili ponuku do lehoty na predkladanie ponúk.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Nie
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Nie
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Kritéria nákladov

Doba trvania

Od zadania zákazky:
v mesiacoch (od zadania zákazky) : 192

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je navrhnutie a realizácia opatrení na zníženie energetickej náročnosti budovy Plavárne v meste Svit, zníženie nákladov na vykurovanie, výmenu vzduchu a osvetlenie, zlepšenie kvality obalových konštrukcií a vnútornej tepelnej pohody, a to prostredníctvom poskytnutia garantovej energetickej služby (ďalej aj GES) v zmysle ustanovenia § 17 zákona č. 321/2014 Z. z. o energetickej efektívnosti a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len zákon o energetickej efektívnosti). Zámerom verejného obstarávateľa je zníženie spotreby energií v budove plavárne prostredníctvom zateplenia obvodového plášťa, zateplenia a rekonštrukcie strešného plášťa, výmeny strešných svetlíkov nad zázemím, výmeny svetelných zdrojov, rekonštrukcie systému VZT, ÚK, ZTI a TÚV, ako aj iných vyžadovaných opatrení prostredníctvom realizácie garantovanej energetickej služby. Podrobné vymedzenie predmetu zákazky tvorí časť B. Opis predmetu zákazky.. Predmetom zákazky je navrhnutie a realizácia opatrení na zníženie energetickej náročnosti budovy Plavárne v meste Svit, zníženie nákladov na vykurovanie, výmenu vzduchu a osvetlenie, zlepšenie kvality obalových konštrukcií a vnútornej tepelnej pohody, a to prostredníctvom poskytnutia garantovej energetickej služby (ďalej aj GES) v zmysle ustanovenia § 17 zákona č. 321/2014 Z. z. o energetickej efektívnosti a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len zákon o energetickej efektívnosti). Zámerom verejného obstarávateľa je zníženie spotreby energií v budove plavárne prostredníctvom zateplenia obvodového plášťa, zateplenia a rekonštrukcie strešného plášťa, výmeny strešných svetlíkov nad zázemím, výmeny svetelných zdrojov, rekonštrukcie systému VZT, ÚK, ZTI a TÚV, ako aj iných vyžadovaných opatrení prostredníctvom realizácie garantovanej energetickej služby. Podrobné vymedzenie predmetu zákazky tvorí časť B. Opis predmetu zákazky.

Doplňujúce informácie

1. Zábezpeka sa vyžaduje vo výške 20.000,00 EUR. Bližšie informácie uvedené v súťažných podkladoch v bode 14. 2. Verejný obstarávateľ odporúča uchádzačom realizovať obhliadku. Bližšie informácie uvedené v súťažných podkladoch bod 9. 3. Verejný obstarávateľ nastavil v súvislosti s "on-line" sprístupnením ponúk štruktúrované kritéria, uchádzač ich musí v systéme EVO ver. 18.0 pri predkladaní ponuky vyplniť. 4. Hospodársky subjekt môže predbežne nahradiť doklady na preukázanie splnenia podmienok účasti Jednotným európskym dokumentom podľa § 39 zákona . 5. Úspešný uchádzač, jeho subdodávatelia a osoby, ktoré majú povinnosť podľa § 2 zákona č. 315/2016 Z. z. o registri partnerov verejného sektora a o zmene a doplnení niektorých zákonov, musia byť zapísaní v registri partnerov verejného sektora. 6. Verejný obstarávateľ pri zadávaní zákazky stanovuje elektronickú komunikáciu, ktorá sa realizuje prostredníctvom systému elektronického verejného obstarávania - systém EVO ver. 18.0. 7.Skutočnosti týkajúce sa postupu zadávania zákazky, neupravené v tomto oznámení o vyhlásení verejného obstarávania a v súťažných podkladoch sa riadia príslušnými ustanoveniami zákona. 8.Vzhľadom na podmienky účasti, technické špecifikácie, kritériá na vyhodnotenie ponúk a podmienky plnenia zmluvy, predmetné verejné obstarávanie nie je zeleným verejným obstarávaním, nie je obstarávaním inovácií a nie je zamerané na sociálne aspekty.