Vyhlásené obstarávanie

Kalná nad Hronom - zberný dvor odpadov


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Obec Kalná nad Hronom
Typ obstarávania:
Práce
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
679 689,07
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45222100-0
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
14. Jún 2022
Lehota na predkladanie ponúk:
19. Júl 2022
Dátum otvárania ponúk:
19. Júl 2022
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Na ONLINE otváraní ponúk sa môžu zúčastniť uchádzači, ktorí predložili ponuky. Bližšie informácie sú uvedené v súťažných podkladoch.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Neuvedené
Elektronická fakturácia:
Neuvedené
Elektronické platby:
Neuvedené

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je uskutočnenie stavebných prác na zbernom dvore v obci Kalná nad Hronom. Bližšia špecifikácia predmetu zákazky je uvedená v projektovej dokumentácii a výkaze výmer, ktoré tvoria prílohy súťažných podkladov.. Predmetom zákazky je uskutočnenie stavebných prác na zbernom dvore v obci Kalná nad Hronom. Členenie stavby na stavebné objekty podľa projektovej dokumentácie: SO 01 - ADMINISTRATÍVNO - SKLADOVÁ HALA SO 04 - VEĽKÉ SKLADOVÉ BOXY SO 07 - SPEVNENÉ PLOCHY SO 09 - POŽIARNA NÁDRŽ SO 10 - SADOVÉ ÚPRAVY SO 12 - VODOVODNÁ PRÍPOJKA SO 13 - KANALIZAČNÁ PRÍPOJKA A ŽUMPA Stavebné objekty SO 02 Obslužná bunka, SO 03 Cestná váha, SO 05 Malé skladové boxy, SO 06 Rampa, SO 08 Vnútro areálové osvetlenie a rozvody NN, SO 11 Elektrická prípojka NN sú už zrealizované. Bližšia špecifikácia predmetu zákazky je uvedená v projektovej dokumentácii a výkaze výmer, ktoré tvoria prílohy súťažných podkladov.

Doplňujúce informácie

1.Komunikácia medzi obstarávateľom a záujemcom/uchádzačom bude uskutočňovaná v elektronickej podobe prostredníctvom systému pre VO www.evoportal.sk Záujemca/uchádzač je povinný predkladať obstarávateľovi svoje podania v elektronickej forme prostredníctvom systému www.evoportal.sk. Všetky vysvetlenia SP, rovnako ako vybavenia žiadostí o nápravu, bude obstarávateľ uverejňovať v systéme www.evoportal.sk. Obstarávateľ bude doručovať žiadosti a prípadné otázky pre záujemcov/uchádzačov rovnako prostredníctvom systému www.evoportal.sk; 2.Pravidlá pre doručovanie zásielka sa považuje za doručenú záujemcovi/uchádzačovi, ak jej adresát bude mať objektívnu možnosť oboznámiť sa s jej obsahom, t.j. ako náhle sa dostane zásielka do sféry jeho dispozície. Za okamih doručenia sa v systéme www.evoportal.sk považuje okamih jej odoslania v systéme www.evoportal.sk a to v súlade s funkcionalitou systému; Notifikačný email nie je zaručenou komunikáciou v systéme EVO.eBIT portál. Notifikačné emaily sú iba doplnkom, resp. rozšírením elektronickej komunikácie. Doporučujeme záujemcom a uchádzačom pravidelne kontrolovať komunikáciu priamo v systéme EVO.eBIT portál. 3. Vzhľadom na charakter, komplexnosť a neoddeliteľnosť predmetu zákazky nie je možné predmet zákazky rozdeliť na časti. 4.Verejný obstarávateľ požaduje v predmetnom verejnom obstarávaní zloženie zábezpeky vo výške 15 000,00 EUR. Bližšie informácie sú uvedené v súťažných podkladov.