Vyhlásené obstarávanie

Poskytovanie servisných služieb Service Level Agreement (SLA) na Ministerstve kultúry SR


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Ministerstvo kultúry Slovenskej republiky
Typ obstarávania:
Služby
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
3 858 342,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
72250000-2
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Áno
Postup:
Verejná súťaž
Dátum vyhlásenia:
1. Jún 2022
Lehota na predkladanie ponúk:
11. Júl 2022
Dátum otvárania ponúk:
11. Júl 2022
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Na otváraní ponúk sa môže zúčastniť každý uchádzač, ktorý predložil ponuku v lehote na predkladanie ponúk. Uchádzač môže byť zastúpený osobou oprávnenou zúčastniť sa na otváraní ponúk za uchádzača. Bližšie informácie sú uvedené v SP.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Nie
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Nie
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Nie
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Doba trvania

Od zadania zákazky:
v mesiacoch (od zadania zákazky) : 48

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je nepretržité poskytovanie komplexných, základných a rozšírených technických počítačových podporných služieb, systémových podporných služieb a softvérových podporných služieb: pre IKT technológie (HW a SW) Ministerstva kultúry SR. Komplexný servis zahŕňajúci opravu, odstraňovanie porúch a uvedenie nefunkčného centralizovaného zariadenia výpočtovej techniky do prevádzky na základe požiadavky verejného obstarávateľa, technickú podporu, servisnú prehliadku zariadení zameranú na ich základnú diagnostiku, implementovanie odporúčaných opráv a mikrokódov, otestovanie funkčnosti opraveného zariadenia, obnovu konfigurácie zariadení, dodávku a výmenu spotrebného materiálu a náhradných dielov, vrátane likvidácie odpadu, garanciu odstránenia poruchy zariadenia v stanovenom čase a dopravu. Súčasťou poskytovania pozáručného servisu je aj softvérové vybavenie inštalované na prevádzkovaných centralizovaných zariadeniach výpočtovej techniky. Podrobný opis predmetu zákazky je uvedený v Prílohe č. 1 - Opis predmetu zákazky a v Prílohe č.11 Zmluvné podmienky týchto súťažných podkladov. Súťažné podklady sú dostupné: http://www.uvo.gov.sk/vyhladavanie-zakaziek/detail/dokumenty/441006. Predmetom zákazky je nepretržité poskytovanie komplexných, základných a rozšírených technických počítačových podporných služieb, systémových podporných služieb a softvérových podporných služieb: pre IKT technológie (HW a SW) Ministerstva kultúry SR. Komplexný servis zahŕňajúci opravu, odstraňovanie porúch a uvedenie nefunkčného centralizovaného zariadenia výpočtovej techniky do prevádzky na základe požiadavky verejného obstarávateľa, technickú podporu, servisnú prehliadku zariadení zameranú na ich základnú diagnostiku, implementovanie odporúčaných opráv a mikrokódov, otestovanie funkčnosti opraveného zariadenia, obnovu konfigurácie zariadení, dodávku a výmenu spotrebného materiálu a náhradných dielov, vrátane likvidácie odpadu, garanciu odstránenia poruchy zariadenia v stanovenom čase a dopravu. Súčasťou poskytovania pozáručného servisu je aj softvérové vybavenie inštalované na prevádzkovaných centralizovaných zariadeniach výpočtovej techniky. Podrobný opis predmetu zákazky je uvedený v Prílohe č. 1 - Opis predmetu zákazky a v Prílohe č.11 Zmluvné podmienky týchto súťažných podkladov. Súťažné podklady sú dostupné: http://www.uvo.gov.sk/vyhladavanie-zakaziek/detail/dokumenty/441006

Doplňujúce informácie

1. Verejné obstarávanie bude realizované v súlade s § 20 ZVO prostredníctvom funkcionality IS EVO, vrátane komunikácie, predkladania a vyhodnocovania ponúk: http://www.uvo.gov.sk/vyhladavanie-zakaziek/detail/dokumenty/441006 2. Uchádzač pri preukázaní splnenia podmienok účasti môže dočasne nahradiť tieto doklady predložením jednotného európskeho dokumentu podľa § 39 zákona o verejnom obstarávaní. Podrobnejšie informácie sú uvedené v SP. 3. Podmienky a požiadavky predmetného verejného obstarávania vychádzajú z potrieb verejného obstarávateľa, ale sú v nich zohľadnené aj výsledky a závery prípravných trhových konzultácií, ktoré predchádzali vyhláseniu tohto verejného obstarávania, ktoré sú verejne dostupné v Informačnom systéme Elektronického verejného obstarávania na portáli Úradu pre verejné obstarávanie: https://www.uvo.gov.sk/vyhladavanie-zakaziek/detail/dokumenty/436673 4. Pri vyhodnocovaní ponúk bude verejný obstarávateľ postupovať podľa § 66 ods. 7 písm. b) ZVO, tzv. postupom super reverznej verejnej súťaže. 5. Predmetné verejné obstarávanie nie je zelené obstarávanie, nie je obstarávanie inovácií, nie je obstarávanie zamerané na sociálne aspekty.