Vyhlásené obstarávanie

Softvérové riešenie pre riadenie bezpečnostnej sieťovej politiky virtualizovaného prostredia dátového centra


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Úrad geodézie, kartografie a katastra SR
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
139 648,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
48900000-7
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
12. Máj 2022
Lehota na predkladanie ponúk:
26. Máj 2022
Dátum otvárania ponúk:
26. Máj 2022
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Verejný obstarávateľ prostredníctvom na to určenej funkcionality systému ERANET umožní účasť na otváraní ponúk prostredníctvom online sprístupnenia ponúk všetkým uchádzačom, ktorí predložili ponuku na predmet zákazky v lehote na predkladanie ponúk a určeným spôsobom komunikácie.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Neuvedené
Elektronická fakturácia:
Neuvedené
Elektronické platby:
Neuvedené

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Výsledky

Softvérové riešenie pre riadenie bezpečnostnej sieťovej politiky virtualizovaného prostredia dátového centra

Opis obstarávania

Predmetom zákazky dodávka SW licencií umožňujúcich konsolidáciu sieťovej komunikačnej infraštruktúry Objednávateľa do softvérovo definovanej infraštruktúry vrátane produkčnej podpory výrobcu 24x7 v trvaní 36 mesiacov.. Predmetom zákazky dodávka SW licencií umožňujúcich konsolidáciu sieťovej komunikačnej infraštruktúry Objednávateľa do softvérovo definovanej infraštruktúry vrátane produkčnej podpory výrobcu 24x7 v trvaní 36 mesiacov.

Doplňujúce informácie

1.Verejná súťaž sa realizuje postupom podľa § 112 ods. 7 zákona o verejnom obstarávaní. 2.Zábezpeka ponuky sa vyžaduje; informácie k podmienkam a spôsobu zloženia zábezpeky sú uvedené v súťažných podkladoch. 3.Verejný obstarávateľ v zákazke uplatňuje plne elektronickú komunikáciu prostredníctvom informačného systému ERANET a využitím všetkých jeho funkcionalít. Uchádzač predkladá ponuku elektronicky v systéme ERANET. 15.4Manuál pre uchádzača k zadávaniu elektronickej ponuky sa nachádza na prihlasovacej stránke do systému ERANET. Predkladanie ponúk je umožnené iba autentifikovaným uchádzačom. Komunikácia medzi verejným obstarávateľom a záujemcami/uchádzačmi sa uskutočňuje v tomto verejnom obstarávaní elektronickou formou, ktorá zabezpečí trvalé zachytenie ich obsahu, prostredníctvom systému systému ERANET. 4. Jednotný európsky dokument (JED) - v prípade, že sa uchádzač rozhodne nahradiť doklady preukazujúce splnenie podmienok účasti JEDom, môže použiť formulár, ktorý tvorí samostatnú prílohu súťažných podkladov. Verejný obstarávateľ vyhlasuje, že obmedzuje informácie požadované na podmienky účasti na jednu otázku, s odpoveďou áno alebo nie (ALFA: Globálny údaj pre všetky podmienky účasti). 5.Verejný obstarávateľ vylúči uchádzača v súlade s ust. § 40 ods. 6, ods. 7 a/alebo ods. 8 zákona o verejnom obstarávaní. 6. Doplnenie k bodu II.2.7): programová podpora 36 mesiacov kalendárnych mesiacov odo dňa odovzdania a prevzatia predmetu Zmluvy; dodanie nových programových prostriedkov a licencií - do 5 (piatich) pracovných dní odo dňa doručenia písomnej výzvy Objednávateľa. 7. Predmetné verejné obstarávanie nie je vzhľadom na podmienky účasti, technické špecifikácie, kritériá na vyhodnotenie ponúk alebo podmienky plnenia zmluvy zelené verejné obstarávania, obstarávanie inovácií, ani obstarávanie zamerané na sociálne aspekty.