Vyhlásené obstarávanie

Nákup nového úžitkového motorového vozidla na prepravu tovaru -valník do 3,5 formou finančného leasingu s následnou kúpou auta


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Mesto Kolárovo
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
33 333,33
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
34144700-5
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
26. Apríl 2022
Lehota na predkladanie ponúk:
9. Máj 2022
Dátum otvárania ponúk:
9. Máj 2022
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Rozdelenie na časti:
Neuvedené
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Neuvedené
Elektronická fakturácia:
Neuvedené
Elektronické platby:
Neuvedené

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Opis obstarávania

Nákup 1 ks nového úžitkového automobilu kategorie N1 dvojkabína s valníkom vrátane príslušenstva a výbavou formou finančného leasingu pre potreby verejného obstarávateľa za predpokladu splnenia všetkých verejným obstarávateľom stanovených požiadaviek. Podrobný opis predmetu zákazky: viď. súťažné podklady.. Verejný obstarávateľ požaduje financovať predmet zákazky prostredníctvom finančného leasingu s dĺžkou financovania 48 mesiacov. Prvú zvýšenú mesačnú splátku vozidla (akontácia) požaduje obstarávateľ stanoviť vo výške max. 8000,-€ Typ zmluvy: s úspešným uchádzačom bude uzatvorená leasingová zmluva s kúpou predmetu financovania.

Doplňujúce informácie

a)Miesto dodania: Mesto Kolárovo, Kostolné námestie 2590/1 946 03 Kolárovo b)Lehota dodania predmetu zákazky: prevzatie vozidla u úspešného uchádzača, - maximálne 90 kalendárnych dní odo dňa vystavenia objednávky, ktorá bude vyhotovená po nadobudnutí účinnosti zmluvy. c)Predmet zákazky nie je rozdelený na časti. Uchádzač musí predložiť ponuku na celý predmet zákazky. d)Uchádzačom sa nepovoľuje predložiť variantné riešenie vo vzťahu k požadovanému predmetu zákazky. e)Ak súčasťou ponuky bude aj variantné riešenie, variantné riešenie nebude zaradené do vyhodnotenia a bude sa naň hľadieť, akoby nebolo predložené. !Doklady uvedené v bode 13 písm. b) ods. 1 až 5 súťažných podkadov - v prípade, keď podpisuje splnomocnená osoba, je potrebné predložiť plnú moc: originál s overenými podpismi, alebo overenú fotokópiu originálu s overenými podpismi. Poverenie podľa závislosti jeho rozsahu u víťaza verejného obstarávania môže byť použité aj pri podpísaní zmluvy. Otváranie ponúk bude neverejné., Lehota viazanosti ponuky: 31.12.2022. Uchádzač predkladá ponuku v elektronickej podobe do systému na webovej adrese https://www.uvo.gov.sk/ v lehote na predkladanie ponúk podľa požiadaviek uvedených v týchto súťažných podkladoch. Ponuka musí byť predložená v čitateľnej podobe. Komunikácia medzi verejným obstarávateľom a záujemcami/uchádzačmi sa uskutočňuje v elektronickej podobe prostredníctvom systému Informačný systém Elektronického verejného obstarávania (ďalej len systém EVO) Verejný obstarávateľ vyhodnotí ponuky uchádzača a vylúči ponuky, ktoré nespĺňajú podmienky, požiadavky, pokyny a predmet zákazky uvedené v súťažných podkladoch. Verejný obstarávateľ si vyhradzuje právo neprijať ani jednu ponuku z predložených ponúk.