Vyhlásené obstarávanie

Rekonštrukcia a dobudovanie miestnej komunikácie na ul. Mlynská v obci Hranovnica


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Obec Hranovnica
Typ obstarávania:
Práce
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
324 721,34
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45000000-7
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
3. Marec 2022
Lehota na predkladanie ponúk:
31. Marec 2022
Dátum otvárania ponúk:
31. Marec 2022
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Obec Hranovnica, kancelária prednostu obecného úradu.
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Informácie o oprávnených osobách ktoré sa môžu zúčastniť otvárania ponúk a podrobnosti o otváraní ponúk sú uvedené v súťažných podkladoch.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Opis obstarávania

Rekonštrukcia a dobudovanie sa týka ulice Mlynská, ktorá je v súčasnosti napojená na ul. Hviezdoslavova. V rámci rekonštrukcie dôjde v časti k rekonštrukcii a v časti k rozšíreniu komunikácie a k výstavbe chodníka. V rámci rekonštrukcie dôjde k výmene asfaltového koberca a úpravou podkladnej vrstvy v celej dĺžke. Povrch komunikácie je porušený prekopávkami. V rámci stavby sa doplní jednostranný chodník v šírke 1,5 m a odvodnenie sa zabezpečí v tejto časti jednostranným priečnym sklonom cez odvodňovacie žľaby na okolitý terén a následne do Vernárského potoka.. Navrhovaná je rekonštrukcia MK v dlžke 458,11 m výmenou podkladovej vrstvy v celej dĺžke komunikácie /1686 m2/ a vo výmene asfaltového koberca /ložnej a obrusnej vrstvy hr. 100 mm, 1686 m2/ v celej šírke s úpravou sklonových pomerov a napojením na existujúci terén a komunikácie. Zároveň sa doplní po celej dĺžke jednostranný chodník v šírke 1,5 m, ktorý bude viesť po pravej strane v dĺžke cca 456 m a ten sa napojí sa na existujúce chodníky priechodmi pre chodcov. Podľa STN 76 6110 je existujúca komunikácia zatriedená do funkčnej triedy C3, kategórie MO 6/30 t.j., ako obojsmerná dvojpruhová komunikácia so šírkou jazdného pruhu 2,50 m. Komunikácia v šírke 5,00 m bude živičná. Chodník sa napojí na plánovaný chodník v rámci stavby Rekonštrukcia ul. Hviezdoslavova v obci Hranovnica a je riešený v miestach napojeniach na komunikácie bezbarierovo a v miestach navrhovaných priechodov bezbarierovo a dlažbou pre nevidiacich.

Doplňujúce informácie

Aplikuje sa sociálny aspekt vo verejnom obstarávaní, vrátane povinnosti zhotoviteľa zamestnať minimálne dve nezamestnané osoby z prostredia MRK, s dôrazom na dlhodobo nezamestnané osoby MRK a to minimálne v trvaní 50% doby realizácie stavebných prác. A tiež splnenie povinnosti zhotoviteľa zamestnať minimálne dve nezamestnané osoby z prostredia MRK, s dôrazom na dlhodobo nezamestnané osoby MRK. V prípade nesplnenia podmienky bude uplatnená zmluvná pokuta vo výške celkovej ceny práce osoby s minimálnou mzdou za každý neodpracovaný kalendárny mesiac za túto osobu.