Vyhlásené obstarávanie

Mesto Holíč, Rekonštrukcia a vybudovanie komunikácií v lokalite Hurbanova – sv.Anny


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Mesto Holíč
Typ obstarávania:
Práce
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
313 828,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45000000-7
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
27. Január 2022
Lehota na predkladanie ponúk:
16. Február 2022
Dátum otvárania ponúk:
16. Február 2022
Ponuka musí platiť do:
30. December 2022
Miesto otvárania ponúk:
VOLUMA SK, s.r.o. Chorvátska 187,Šenkvice.
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Štatutárny orgán / štatutárny zástupca uchádzača sa preukáže preukazom totožnosti a dokladom preukazujúcim, že je štatutárnym orgánom / štatutárnym zástupcom uchádzača. Iný zástupca uchádzača sa preukáže preukazom totožnosti a splnomocnením potvrdeným štatutárnym orgánom uchádzača, že je oprávnený zúčastniť sa na sprístupnení ponúk.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Áno
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Opis obstarávania

Navrhovaná stavba rieši doplnenie a vybudovanie chodníkov, verejného osvetlenie a rozšírenie odvedenia dazdovych vod z povrchoveho odtoku z navrhovaneho verejneho priestranstva ulicneho pasu a chodnikov ktore su predmetom rekonstrukcie. Podrobný opis predmetu zákazky je uvedený v súťažných podkladoch zverejnených v profile verejného obstarávateľa.. Navrhovaná stavba rieši doplnenie a vybudovanie chodníkov, verejného osvetlenie a rozšírenie odvedenia dazdovych vod z povrchoveho odtoku z navrhovaneho verejneho priestranstva ulicneho pasu a chodnikov ktore su predmetom rekonstrukcie. Podrobný opis predmetu zákazky je uvedený v súťažných podkladoch zverejnených v profile verejného obstarávateľa.

Doplňujúce informácie

1. Verejný obstarávateľ (ďalej len "VO") pri zadávaní tejto zákazky postupuje podľa § 20 ods. 1 a nasl. zákona. 2. Zadávanie tejto zákazky sa realizuje informačným systémom pre elektronické verejné obstarávanie (verzia 18.0) vedenom a sprístupnenom Úradom pre verejnÉ obstarÁvanie dostupnom na webovom sÍdle https://www.uvo.gov.sk/ (ďalej len "systém EVO". Podrobnejšie informácie o systéme EVO sú uvedené v aktuálnych príručkách, ktoré sú verejne prístupne na portáli EVO (Viac o IS EVO verzia 18.0) v časti PRIRUCKY https://www.uvo.gov.sk/viac-o-is-evo-5f7.html a v casti VIDEONAVODY https://www.uvo.gov.sk/viac-o-is-evo/videonavody-5f9.html. 3. Dokumenty potrebné na vypracovanie ponuky (vrátane editovatelných dokumentov) a na preukázanie splnenia podmienok účasti sú v súlade so zákonom a od uverejnenia Výzvy na predkladanie ponúk podľa zákona prístupne v rámci systému EVO a predmetného verejného obstarávania v profile VO na portali www.uvo.gov.sk. 4. VO odporúča záujemcom, resp. uchádzačom, aby si dôsledne kontrolovali svoje používateľske konto zriadené v systéme EVO počas celého procesu obstarávania. 5. Vysvetlenie informácii potrebných na vypracovanie ponuky a na preukázanie splnenia podmienok účasti, VO bezodkladne oznámi všetkým, záujemcom najneskôr 3 pracovné dni pred uplynutím lehoty na predkladanie ponúk za predpokladu, že o vysvetlenie záujemca požiada dostatočne vopred. 6. Zábezpeka ponuky sa vyžaduje vo výške 8 000,00 EUR. Spôsob, podmienky zloženia a uvoľnenia zábezpeky sú stanovené podľa zákona a podrobne uvedené v súťažných podkladoch. 7. Náklady spojené s účasťou v tejto zákazke znášajú uchádzači v plnej výške bez akéhokoľvek nároku voči VO. 8. Verejný obstarávateľ uplatňuje v tejto zákazke sociálny aspekt. Podmienky a pravidlá sociálneho aspektu sú podrobne uvedené v súťažných podkladoch. 9. Verejný obstarávateľ si vyhradzuje právo zrušiť verejné obstarávanie v prípade, ak Riadiaci orgán, alebo iný kontrolný orgán identifikuje pochybenia, ktoré mali alebo mohli mať vplyv na výsledok VO. 10. Verejný obstarávateľ v tomto verejnom obstarávaní uplatňuje § 40 ods. 6 pism. g) zákona o verejnom obstarávani, t.j. vylúči záujemcu/uchádzača, ak na základe dôveryhodných informácií má dôvodne podozrenie, že záujemca/uchádzač uzavrel v danom verejnom obstarávaní s iným hospodárskym subjektom dohodu narúšajúcu hospodársku súťaž. 11. Verejný obstarávateľ namá k dispozícií finančné prostriedky, ale plánuje ich získať z fondov EÚ, napr. OP Ľudské zdroje, Výzva č. OPLZ-PO6-SC611-2021-2.