Vyhlásené obstarávanie

Podpora dobudovania základnej technickej infraštruktúry v obci - cestný most ponad Torysu - Košická Polianka


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Obec Košická Polianka
Typ obstarávania:
Práce
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
530 627,04
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45000000-7
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
19. Január 2022
Lehota na predkladanie ponúk:
11. Február 2022
Dátum otvárania ponúk:
11. Február 2022
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Obec Košická Polianka Košická Polianka 122, 044 41 Košická Polianka Kancelária starostky
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Ponuky sa budú otvárať elektronicky, prostredníctvom elektronického certifikovaného nástroja EN EVOSERVIS. Verejný obstarávateľ umožňuje účasť na otváraní ponúk všetkým uchádzačom, ktorí predložili ponuku v lehote na predkladanie ponúk. Podrobné informácie o oprávnených osobách zúčastnených na otváraní ponúk sú stanovené v Súťažných podkladoch
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Áno
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Opis obstarávania

Predmetom plnenia zákazky je uskutočnenie stavebných prác. Podrobné vymedzenie predmetu zákazky - opis predmetu zákazky, je uvedený v súťažných podkladoch v kapitole C. Opis predmetu zákazky. Predmetom zákazky je rekonštrukcia mosta. Účelom stavby Rekonštrukcia mosta ponad Torysu je návrh a realizácia novej nosnej konštrukcie mostného objektu a súvisiacich úprav cesty vrátane sanácie povrchov spodnej stavby. Cieľom z hľadiska funkčného, bezpečnostného a environmetálneho je odstránenie havarijného stavu mostného objektu a vybudovanie novej NK mostného objektu ako trvalého a koncepčného riešenia cestnej dopravy v predmetnom území, ochrana spodnej stavby mosta a rekonštrukcia priľahlých úsekov ciest. Overenie dodržania technického riešenia s podmienkami uvedenými v projektovej dokumentácii bude vykonávané stavebným dozorom.. Predmetom plnenia zákazky je uskutočnenie stavebných prác. Podrobné vymedzenie predmetu zákazky - opis predmetu zákazky, je uvedený v súťažných podkladoch v kapitole C. Opis predmetu zákazky. Predmetom zákazky je rekonštrukcia mosta.

Doplňujúce informácie

Verejný obstarávateľ si v súlade s § 42 ods. 12 zákona o verejnom obstarávaní a v súvislosti s realizáciou spoločensky zodpovedného verejného obstarávania, vyhradil osobitnú podmienku plnenia zmluvy spočívajúcu v splnení zmluvnej podmienky záväzku Zhotoviteľa zamestnávať 2 osoby patriace k marginalizovanej rómskej komunite (MRK), a ktoré sú zároveň nezamestnané (pričom uprednostnené budú dlhodobo nezamestnané osoby) počas minimálne 50 % doby určenej pre realizáciu diela. Osobitná zmluvná podmienka Záväzok Zhotoviteľa je uvedená a definovaná v Článku IX. Návrhu zmluvy o dielo, ktorý tvorí Prílohu č. 4 Súťažných podkladov tejto Výzvy. Zhotoviteľ je povinný poskytnúť Objednávateľovi výkonovú záruku vo výške 5 % z Ceny za Dielo bez DPH a to ku dňu protokolárneho odovzdania a prevzatia staveniska. Ďalšie podmienky sú uvedené v prílohe č.4 Zmluva o dielo, článok XIII. Verejný obstarávateľ nerozdelil predmet zákazky na časti a vyžaduje predloženie ponuky na celý predmet zákazky, z dôvodu že iba takto vie zabezpečiť hospodárnosť a efektívnosť plnenia a účel na ktorý je predmet zákazky určený.