Vyhlásené obstarávanie

Komplexná obnova časti objektu kaštieľa Ladce


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Silvia Da Col Heisar s.r.o.
Typ obstarávania:
Práce
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
366 020,65
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45000000-7
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
21. Október 2021
Lehota na predkladanie ponúk:
9. November 2021
Dátum otvárania ponúk:
9. November 2021
Ponuka musí platiť do:
30. September 2022
Miesto otvárania ponúk:
Verejný obstarávateľ umožní on-line účasť na otváraní ponúk všetkým uchádzačom, ktorí predložili ponuku v lehote na predkladanie ponúk. V určenom termíne otvárania ponúk sa všetky ponuky, ktoré boli vložené do Štruktúrovaných kritérií v IS EVO v lehote na predkladanie ponúk, automaticky sprístupnia na otvorenie prostredníctvom on-line funkcionality IS EVO.
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Nie
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Opis obstarávania

Predmetom obstarávania je komplexná rekonštrukcia časti historického kaštieľa v obci Ladce parc.č. 558/1 a 559. Barokový kaštieľ bol postavený v polovici 18. storočia na starších základoch, pričom bol koncom 18.storočia upravený a neskôr začiatkom 20.storočia bol adaptovaný na kláštor. Od 60-tych rokov až do roku 2009 slúžil ako internát s niekoľkými učebňami pre učilište. V súčasnosti je objekt nevyužívaný a je v zlom technickom stave. Príležitostne sa slúžia bohoslužby v kaplnke, ktorá je súčasťou objektu. Predmetom zákazky sú stavebné práce na národnej kultúrnej pamiatke (ďalej len NKP) zapísanej ako národná kultúrna pamiatka v ÚZPF pod č. 742/1 podľa zákona č. 49/2002 Z. z. o ochrane pamiatkového fondu. Tieto stavebné práce musia byt realizované v súlade so zákonom. 49/2002 Z. z. o ochrane pamiatkového fondu a záväzného stanoviska vydaného Krajským pamiatkovým úradom, ktoré tvorí neoddeliteľnú súčasť týchto SP. Predmet zákazky bude realizovaný v súlade s projektovou a sprievodnou dokumentáciou, ktorá tvorí súčasť súťažných podkladov.. Podľa projektovej, sprievodnej dokumentácie a zmluvy o dielo

Doplňujúce informácie

Všetky náklady a výdavky spojené s prípravou a predložením ponuky znáša uchádzač bez finančného nároku voči verejnému obstarávateľovi, bez ohľadu na výsledok verejného obstarávania. 2. V súlade s § 56 ods. 12 ZVO bude verejný obstarávateľ požadovať od úspešného uchádzača na účely riadneho plnenia zmluvy o dielo poskytnutie súčinnosti v súlade s informáciami uvedenými v súťažných podkladoch. 3. Verejný obstarávateľ nepožaduje zábezpeku ponuky. 4.V prípade, ak uchádzač použije JED, je povinný ho vyplniť v súlade so ZVO. 5. Verejný obstarávateľ bude pri komunikácii v celom procese obstarávania, t.j. pred aj po lehote na predkladanie ponúk postupovať v zmysle § 20 ZVO prostredníctvom komunikačného rozhrania systému EVO ver. 18.00. Pravidlá pre doručovanie informácií (žiadosti, ponuky, návrhy a iné): odoslanie danej informácie sa považuje za okamih doručenia. 6. Uchádzač, s ktorým bude podpísaná zmluva o dielo a jeho subdodávatelia musia byť pred podpisom predmetnej zmluvy zapísaní v Registri partnerov verejného sektora v súlade s platnou legislatívou. 7. Skutočnosti týkajúce sa postupu zadávania zákazky, neupravené vo Výzve, sa riadia príslušnými ustanoveniami zákona č. 343/2015 Z. z. o verejnom obstarávaní v platnom znení. 8. Verejné obstarávanie je zamerané na sociálne aspekty.