Vyhlásené obstarávanie

Vodozádržné opatrenia v meste Vysoké Tatry


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Mesto Vysoké Tatry
Typ obstarávania:
Práce
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
761 901,15
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45000000-7
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
8. Jún 2021
Lehota na predkladanie ponúk:
2. Júl 2021
Dátum otvárania ponúk:
2. Júl 2021
Ponuka musí platiť do:
31. Marec 2022
Miesto otvárania ponúk:
Mestský úrad Vysoké Tatry,Starý Smokovec 1, 062 01 Starý Smokovec, Vysoké Tatry
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Otváranie ponúk je v zmysle ZVO verejné. V zmysle § 52 ods. 2 zákona o verejnom obstarávaní verejný obstarávateľ umožní účasť na otváraní ponúk všetkým uchádzačom, ktorí predložia ponuku vlehote na predkladanie ponúk. Na otváraní môže byť uchádzač zastúpený štatutárnym orgánom alebo členom štatutárneho orgánu uchádzača alebo osobou splnomocnenou uchádzačom na jeho zastupovanie.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Nie
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je uskutočnenie stavebných prác: Vodozádržné opatrenia v meste Vysoké Tatry. Bližšie informácie sú uvedené v súťažných podkladoch.. Predmetom zákazky je uskutočnenie stavebných prác: Vodozádržné opatrenia v meste Vysoké Tatry. Bližšie informácie sú uvedené v súťažných podkladoch.

Doplňujúce informácie

1. Všetky podmienky a požiadavky týkajúce sa tohto verejného obstarávania sú uvedené v súťažných podkladoch a v príslušných právnych predpisoch. 2. Zábezpeka sa vyžaduje a je stanovená vo výške: 22 000,- Eur (slovom: dvadsaťdvatisíc Eur). 3. Elektronická aukcia sa nepoužije. 4. Verejný obstarávateľ bude pri komunikácii s uchádzačmi, resp. záujemcami, postupovať v zmysle § 20 ZVO prostredníctvom elektronického nástroja, modernizovanej verzie informačného systému EVO ver. 18.0 Úradu pre verejné obstarávanie na adrese: https://www.uvo.gov.sk/portal-systemu-evo-5f5.html. Tento spôsob komunikácie sa týka akejkoľvek komunikácie a podaní medzi verejným obstarávateľom a uchádzačmi, resp. záujemcami, počas celého procesu verejného obstarávania. Komunikácia bude prebiehať v slovenskom jazyku. Ďalšie informácie týkajúce sa spôsobu komunikácie sú uvedené v súťažných podkladoch. 5. Verejný obstarávateľ neuzavrie zmluvu s uchádzačom, ktorý má povinnosť zapisovať sa do registra partnerov verejného sektora a nie je zapísaný v registri partnerov verejného sektora alebo ktorého subdodávatelia alebo subdodávatelia podľa osobitného predpisu, ktorí majú povinnosť zapisovať sa do registra partnerov verejného sektora a nie sú zapísaní v registri partnerov verejného sektora. 6. Predmetné verejné obstarávanie nie je vzhľadom na podmienky účasti, technické špecifikácie, kritériá na vyhodnotenie ponúk alebo podmienky plnenia zmluvy zeleným obstarávaním ani obstarávaním inovácií, a nie je ani zamerané na sociálne aspekty. 7. Verejný obstarávateľ sa uchádza o dotáciu z Environmentálneho fondu. Verejný obstarávateľ predpokladá, že predmet zákazky bude financovaný z Environmentálneho fondu a rozpočtu mesta Vysoké Tatry. V prípade neposkytnutia finančných zdrojov z Environmentálneho fondu si verejný obstarávateľ uplatňuje právo súťaž zrušiť. 8. Verejný obstarávateľ upozorňuje záujemcov a uchádzačov, že uplatňuje reverzný postup podľa § 112 ods. 6 zákona o verejnom obstarávaní, t. j. komisia bude pri vyhodnocovaní ponúk postupovať v súlade s § 112 ods. 6 a § 53 zákona o verejnom obstarávaní, teda vyhodnotenie splnenia podmienok účasti a vyhodnotenie ponúk z hľadiska splnenia požiadaviek na predmet zákazky sa uskutoční po vyhodnotení ponúk na základe kritérií na vyhodnotenie ponúk u uchádzača, ktorý sa v cit. vyhodnotení ponúk umiestnil ako prvý v poradí. 9. Komunikácia na účely vysvetľovania sa realizuje výlučne v slovenskom jazyku. 10. Bližšie informácie sú uvedené v súťažných podkladoch.