Vyhlásené obstarávanie

Vypracovanie Štúdie realizovateľnosti pre stavbu Diaľnice D3 Žilina (Brodno) – Čadca


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Národná diaľničná spoločnosť, a.s.
Typ obstarávania:
Služby
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
531 063,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
71241000-9
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Verejná súťaž
Dátum vyhlásenia:
6. Apríl 2021
Lehota na predkladanie ponúk:
4. Máj 2021
Dátum otvárania ponúk:
4. Máj 2021
Ponuka musí platiť do:
28. Február 2022
Miesto otvárania ponúk:
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
On-line sprístupnenia ponúk sa môže zúčastniť iba uchádzač, ktorého ponuka bola predložená v lehote na predkladanie ponúk. Pri on-line sprístupnení budú zverejnené informácie podľa ZVO. Všetky prístupy do tohto on-line prostredia zo strany uchádzačov bude systém JOSEPHINE logovať a budú súčasťou protokolov v danom obstarávaní.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Nie
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Nie
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Nie
Elektronické platby:
Nie

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Doba trvania

Od zadania zákazky:
v dňoch (od zadania zákazky) : 365

Výsledky

Vypracovanie Štúdie realizovateľnosti pre stavbu Diaľnice D3 Žilina (Brodno) – Čadca

Opis obstarávania

Účelom štúdie realizovateľnosti je samostatne vyhodnotiť doterajší proces prípravy a výber navrhovaných úsekov/variantov, prípadne návrh nových variantov ostávajúcich úsekov diaľnice D3, ktorých výstavba sa ešte nezačala: D3 Žilina (Brodno) Kysucké Nové Mesto, vrátane samostatnej stavby privádzača KNM; D3 Kysucké Nové Mesto Oščadnica; D3 Oščadnica Čadca (Bukov), 2. profil. Vyhodnotenie má za cieľ zhrnúť uskutočniteľnosť zvolenej alternatívy, so zameraním sa na najdôležitejšie aspekty, a to inštitucionálny, technický, environmentálny, ekonomický, aspekty týkajúce sa zmeny klímy, ako aj podrobného vyhodnotenie všetkých rizík. Hlavným cieľom štúdie je vyhodnotiť socioekonomickú resp. spoločenskú návratnosť pripravovaných alternatív (prípadne novo navrhnutých alternatív) prostredníctvom nástroja nákladovo-výnosovej analýzy (ďalej len (CBA) v zmysle aktuálne platnej metodiky a vypracovať maticu rizík, ktorá sa stane základom pre manažment rizík pre budúci proces prípravy, výstavby a prevádzky vyššie uvedených úsekov. Podrobné vymedzenie predmetu zákazky, vrátane vypracovaných technických špecifikácií, tvorí časť B.1 Opis predmetu zákazky súťažných podkladov.. Účelom štúdie realizovateľnosti je samostatne vyhodnotiť doterajší proces prípravy a výber navrhovaných úsekov/variantov, prípadne návrh nových variantov ostávajúcich úsekov diaľnice D3, ktorých výstavba sa ešte nezačala: D3 Žilina (Brodno) Kysucké Nové Mesto, vrátane samostatnej stavby privádzača KNM; D3 Kysucké Nové Mesto Oščadnica; D3 Oščadnica Čadca (Bukov), 2. profil. Vyhodnotenie má za cieľ zhrnúť uskutočniteľnosť zvolenej alternatívy, so zameraním sa na najdôležitejšie aspekty, a to inštitucionálny, technický, environmentálny, ekonomický, aspekty týkajúce sa zmeny klímy, ako aj podrobného vyhodnotenie všetkých rizík. Hlavným cieľom štúdie je vyhodnotiť socioekonomickú resp. spoločenskú návratnosť pripravovaných alternatív (prípadne novo navrhnutých alternatív) prostredníctvom nástroja nákladovo-výnosovej analýzy (ďalej len (CBA) v zmysle aktuálne platnej metodiky a vypracovať maticu rizík, ktorá sa stane základom pre manažment rizík pre budúci proces prípravy, výstavby a prevádzky vyššie uvedených úsekov. Podrobné vymedzenie predmetu zákazky, vrátane vypracovaných technických špecifikácií, tvorí časť B.1 Opis predmetu zákazky súťažných podkladov.

Doplňujúce informácie

1. Postup vo verejnom obstarávaní: verejná súťaž podľa § 66 ods. 7 ZVO. Verejný obstarávateľ stanovil, že postup pri vyhodnocovaní ponúk sa uskutoční podľa § 66 ods. 7 ZVO druhá veta: ...vyhodnotenie splnenia podmienok účasti a vyhodnotenie ponúk z hľadiska splnenia požiadaviek na predmet zákazky sa uskutoční po vyhodnotení ponúk na základe kritérií na vyhodnotenie ponúk u uchádzača, ktorý sa umiestnil na prvom mieste v poradí. V súlade s § 55 ods. 1 ZVO sa bude vyhodnotenie týkať uchádzača, ktorý sa umiestnil na prvom mieste v poradí. 2. Spôsob poskytnutia súťažných podkladov: 2.1 z profilu verejného obstarávateľa umiesteného na webovej stránke Úradu pre verejné obstarávanie: https://www.uvo.gov.sk/profily/-/profil/pzakazky/9127 2.2 elektronicky v editovateľnej podobe prostredníctvom komunikačného rozhrania systému JOSEPHINE, ktorej webová aplikácia je umiestená na doméne https://josephine.proebiz.com/sk/tender/11208/summary. Bližšie informácie o systéme JOSEPHINE sú uvedené v súťažných podkladoch v časti A1 Pokyny pre uchádzačov. 3. Verejný obstarávateľ odporúča záujemcom, ktorí si vyhľadali obstarávania prostredníctvom webovej stránky verejného obstarávateľa, resp. v systéme JOSEPHINE (https://josephine.proebiz.com), a zároveň ktorí chcú byť informovaní o prípadných aktualizáciách týkajúcich sa konkrétneho obstarávania prostredníctvom notifikačných emailov, aby v danom obstarávaní zaklikli tlačidlo "ZAUJÍMA MA TO" (v pravej hornej časti obrazovky). Záujemcovia/uchádzači, ktorí odporúčanie nebudú akceptovať sa vystavujú riziku, že im obsah informácií k predmetnej zákazke nebude doručený. 4. Verejný obstarávateľ vyžaduje na zabezpečenie ponuky zloženie zábezpeky vo výške 26 500,00 EUR (slovom: dvadsaťšesťtisícpäťsto EUR). Podmienky zloženia, vrátenia alebo uvoľnenia zábezpeky ponuky sú bližšie špecifikované v bode 15 Zábezpeka časti A.1 Pokyny pre uchádzačov súťažných podkladov. 5. Úspešný uchádzač alebo uchádzači sú povinní poskytnúť verejnému obstarávateľovi riadnu súčinnosť potrebnú na uzatvorenie Zmluvy uvedenú v bode 29 časti A.1 Pokyny pre uchádzačov súťažných podkladov. 6. Vzhľadom na podmienky účasti, technické špecifikácie, kritériá na vyhodnotenie ponúk alebo podmienky plnenia zmluvy predmetné verejné obstarávanie je: d) žiadne z uvedených.