Vyhlásené obstarávanie

Infúzne roztoky


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Nemocnica Poprad a. s.
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
171 214,50
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
33692100-8
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
16. December 2020
Lehota na predkladanie ponúk:
19. Január 2021
Dátum otvárania ponúk:
19. Január 2021
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Nemocnica Poprad a.s., Banícka 803/28, 058 45 Poprad - 3. poschodie č. dv. P303 - Zasadačka.
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Na otváraní ponúk sa bude môcť zúčastniť každý uchádzač, ktorý predložil ponuku v lehote na predkl. ponuky. Uchádzač môže byť zastúpený osobou oprávnenou zúčastniť sa na otváraní ponúk. Osoba oprávnená konať v mene uchádzača sa preukáže preukazom totožnosti a kópiou dokladu uchádzača o oprávnení podnikať. Poverený zástupca uchádzača sa preukáže identickými dokladmi a splnomocnením na zastupovanie.
Rozdelenie na časti:
Áno
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Áno
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Výsledky

Infúzne roztoky

Infúzne roztoky

Opis obstarávania

Infúzne roztoky. Infúzne roztoky chlorid sodný 0,9% 100ml. Podrobný opis predmetu zákazky je uvedený v súťažných podkladoch.Infúzne roztoky chlorid sodný 0,9% 250ml. Podrobný opis predmetu zákazky je uvedený v súťažných podkladoch.Infúzne roztoky chlorid sodný 0,9% 500ml. Podrobný opis predmetu zákazky je uvedený v súťažných podkladoch.Infúzne roztoky chlorid sodný 0,9% 1000ml. Podrobný opis predmetu zákazky je uvedený v súťažných podkladoch.Infúzne roztoky glukóza 5% 250ml. Podrobný opis predmetu zákazky je uvedený v súťažných podkladoch.Infúzne roztoky glukóza 5% 500ml. Podrobný opis predmetu zákazky je uvedený v súťažných podkladoch.Infúzne roztoky glukóza 10% 500ml. Podrobný opis predmetu zákazky je uvedený v súťažných podkladoch.Infúzne roztoky glukóza, chlorid sodný 250ml. Podrobný opis predmetu zákazky je uvedený v súťažných podkladoch.Infúzne roztoky glukóza, chlorid sodný 500ml. Podrobný opis predmetu zákazky je uvedený v súťažných podkladoch.Infúzne roztoky chlorid sodný a draselný 500ml. Podrobný opis predmetu zákazky je uvedený v súťažných podkladoch.Infúzne roztoky chlorid sodný a draselny 1000ml. Podrobný opis predmetu zákazky je uvedený v súťažných podkladoch.Infúzne roztoky chlorid sodný 5,26 - 6,02g 500ml. Podrobný opis predmetu zákazky je uvedený v súťažných podkladoch.Infúzne roztoky chlorid sodný 5,26 - 6,02g 1000ml. Podrobný opis predmetu zákazky je uvedený v súťažných podkladoch.Infúzne roztoky chlorid sodný 10ml. Podrobný opis predmetu zákazky je uvedený v súťažných podkladoch.Infúzne roztoky chlorid sodný 20ml. Podrobný opis predmetu zákazky je uvedený v súťažných podkladoch.Infúzne roztoky chlorid sodný 8,6g 500ml. Podrobný opis predmetu zákazky je uvedený v súťažných podkladoch.Infúzne roztoky chlorid sodný 8,6g 1000ml. Podrobný opis predmetu zákazky je uvedený v súťažných podkladoch.

Doplňujúce informácie

1. Komunikácia a výmena informácií vo verejnom obstarávaní sa uskutočňuje písomne, prostredníctvom elektronických prostriedkov v zmysle §20 zákona. Komunikácia vrátane doručovania pre účely tohto verejného obstarávania sa bude uskutočňovať výhradne prostredníctvom elektronického systému ELENA umiestnenom na webovej adrese https.//www.e-lena.sk. Súťažné podklady sú každému zaregistrovanému záujemcovi k dispozícii v elektronickom systéme bez obmedzenia. Ďalšie podrobnosti ohľadne elektronickej komunikácie sú uvedené v súťažných podkladoch. 2. Verejný obstarávateľ bude v systéme ELENA zverejňovať všetky odpovede na doručené žiadosti o vysvetlenie súťažných podkladov ako aj iné informácie týkajúce sa tejto zákazky, ktoré zároveň poskytne všetkým známym záujemcom a v prípade doplnenia súťažných podkladov zverejní v profile aj znenie rozsahu ich doplnenia. 3. Všetky náklady a výdavky spojené s účasťou uchádzača/záujemcu v tomto verejnom obstarávaní a s prípravou a predkladaním ponuky znáša uchádzač bez finančného nároku voči verejnému obstarávateľovi, a to bez ohľadu na výsledok verejného obstarávania. 4. V prípade skupiny dodávateľov uchádzač uvedie identifikačné údaje každého člena skupiny dodávateľov s uvedením obchodného mena, adresy sídla alebo miesta podnikania, IČO, meno kontaktnej osoby, telefónneho čísla a e-mailovej adresy kontaktnej osoby. Zároveň v prípade skupiny dodávateľov sa požaduje predložiť vystavenú plnú moc pre jedného z členov skupiny (lídra skupiny), ktorý bude oprávnený konať v mene všetkých členov skupiny, a to podpísanú všetkými členmi skupiny alebo osobou/osobami oprávnenými konať v danej veci za každého člena skupiny (bod A-18.2 SP). Požadovaný doklad musí záujemca predložiť vo forme naskenovaného originálneho dokladu alebo jeho úradne osvedčenej kópie vo formáte pdf. 5. Verejný obstarávateľ v zmysle § 46 zákona nepožaduje na zabezpečenie ponuky zloženie zábezpeky. 6. Verejný obstarávateľ neposkytne zálohy ani preddavky na dodávku tovaru. 7. Verejný obstarávateľ nesmie uzavrieť zmluvu s uchádzačom alebo uchádzačmi, ktorí majú povinnosť zapisovať sa do registra partnerov verejného sektora a nie sú zapísaní v registri partnerov verejného sektora alebo ktorých subdodávatelia alebo subdodávatelia podľa osobitného predpisu (ZRPSV), ktorí majú povinnosť zapisovať sa do registra partnerov verejného sektora a nie sú zapísaní v registri partnerov verejného sektora.