Vyhlásené obstarávanie

„Výstavba 2 nových tried ZŠ v obci Malá Ida “


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Obec Malá Ida
Typ obstarávania:
Práce
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
369 948,91
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45000000-7
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
2. September 2020
Lehota na predkladanie ponúk:
25. September 2020
Dátum otvárania ponúk:
25. September 2020
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Miesto otvárania ponúk pracovisko garanta procesu verejného obstarávania: MARBU VO poradenstvo s.r.o. Dúhová 40 Prvé poschodie 040 01 Košice Ponuky sa budú otvárať elektronicky, prostredníctvom elektronického certifikovaného nástroja EN EVOSERVIS.
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Verejný obstarávateľ umožňuje účasť na otváraní ponúk všetkým uchádzačom, ktorí predložili ponuku v lehote na predkladanie ponúk. Podrobné informácie o oprávnených osobách zúčastnených na otváraní ponúk sú stanovené v Súťažných podkladoch časť A 5, p.č.22
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Áno
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je výstavba 2 nových tried ZŠ v obci Malá Ida v rozsahu a podľa špecifikácie uvedenej v Prílohe č. 3.1 a 3.2 týchto súťažných podkladov. Pri návrhu koncepcie riešenia boli zohľadnené všeobecne uznávané environmentálne aspekty vedúce k zvyšovaniu energetickej hospodárnosti budov a k znižovaniu nákladov na ich prevádzku. Podrobné informácie na realizáciu predmetu zákazky, na rozsah a špecifikáciu činností, využitých materiálov a technológii sú uvedené v nasledovných dokumentoch, ktoré presne deklarujú opis predmetu zákazky a sú pre realizáciu diela záväzné, a ktoré tvoria súčasť súťažných podkladov: Príloha č. 3.1 Projektová dokumentácia stavby a sprievodná projektová dokumentácia stavby a Príloha č. 3-2 Výkazy výmery stavby (neocenený).. Množstvo a rozsah premetu zákazky pre všetky stavebné objekty ktoré tvoria predmet zákazky ako celok, je presne uvedený a špecifikovaný v súťažných podkladoch v Prílohe č. 3.1 Projektová dokumentácia stavby a sprievodná projektová dokumentácia stavby a v Prílohe č. 3.2 Výkazy výmery stavby (neocenený). V prípade rozporu medzi údajmi uvedenými v projektovej dokumentácii stavby a v sprievodnej projektovej dokumentácii a vo výkaze výmer stavby, platia pre určenie rozsahu predmetu zákazky a pre stanovenie ceny za predmet zákazky údaje uvedené vo výkaze výmer (Príloha č. 3.2 súťažných podkladov).

Doplňujúce informácie

Zhotoviteľ je povinný poskytnúť Objednávateľovi výkonovú záruku vo výške 5 % z Ceny za Dielo bez DPH a to ku dňu protokolárneho odovzdania a prevzatia staveniska a garančnú zábezpeku vo výške 5 % z Ceny za Dielo bez DPH a to ku dňu protokolárneho odovzdania a prevzatia diela Ďalšie podmienky sú uvedené v prílohe č.4, článok XII Verejný obstarávateľ nerozdelil predmet zákazky na časti a vyžaduje predloženie ponuky na celý predmet zákazky, z dôvodu že iba takto vie zabezpečiť hospodárnosť a efektívnosť plnenia a účel na ktorý je predmet zákazky určený.