Predmetom zákazky je dodávka hlboko mrazených výrobkov vrátane služieb spojených s ich dodávkou na zabezpečenie stravovania.
Technické vlastnosti: Položka č. 20 - 21 - Hovädzie mäso. Musí byť označené : referenčným číslom alebo kódom, ktorý identifikuje mäso a zviera alebo skupinu zvierat, z ktorých bolo získané; týmto číslom môže byť identifikačné číslo jednotlivého zvieraťa, z ktorého bolo mäso získané alebo identifikačné číslo, ktoré sa vzťahuje na skupinu zvierat; ak ide o delené telá zvierat na polovice alebo štvrte sa skupinou rozumie počet rozdelených tiel spolu, ktoré predstavujú jednu výrobnú dávku v príslušnej rozrábkarni; tento počet nesmie byť väčší ako výroba v jednom dni, Hodnota / charakteristika:
Technické vlastnosti: Položka č. 1 - Bravčový bôčik bez kosti s kuchynskou úpravou (bez kosti a kože, ktorým je časť jatočne opracovaného tela bez krvavého orezu, hrudná špička musí byť dostatočne pokrytá mäsom , bradavky odrezané, bok musí byť bez opony a zvyškov plstného tuku, mäso dodávané v cca. 5kg baleniach a v cca. 1,5-2kg baleniach podľa objednávky, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 125; Technické vlastnosti: Položka č. 2 - Bravčový bôčik bez kosti s kuchynskou úpravou - plátky (bez kosti a kože, ktorým je časť jatočne opracovaného tela bez krvavého orezu, hrudná špička musí byť dostatočne pokrytá mäsom , bradavky odrezané, bok musí byť bez opony a zvyškov plstného tuku, mäso dodávané v cca. 100g plátkoch, v baleniach cca. 100ks v prepravkách s označením dátumu ich balenia/ mrazenia, počtu v prepravke, dodávané v množstvách podľa objednávky), Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 150; Technické vlastnosti: Položka č. 3 -Bravčové stehno bez kosti s kuchynskou úpravou (bez kosti špeciálne upravené, ktorým je vykostené bravčové stehno bez kolienka. Stehno sa musí po blane rozdeliť na jednotlivé šály (vrchný šál a spodný šál), orech a kvetovú špičku. Jednotlivé časti stehna musia byť bez povrchového tuku a medzi- svalového tuku, väzivového tkaniva, povrchových blán a šliach, pričom z vrchného šálu sa musí odrezať plátok a zo spodného šálu oddeliť korbáčik, mäso dodávané v cca. 5kg baleniach a v cca. 1,5-2kg baleniach podľa objednávky), Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1655; Technické vlastnosti: Položka č. 4 - Bravčové stehno - rezance (bez kosti špeciálne upravené, ktorým je vykostené bravčové stehno bez kolienka. Stehno sa musí po blane rozdeliť na jednotlivé šály (vrchný šál a spodný šál), orech a kvetovú špičku. Jednotlivé časti stehna musia byť bez povrchového tuku a medzi- svalového tuku, väzivového tkaniva, povrchových blán a šliach, pričom z vrchného šálu sa musí odrezať plátok a zo spodného šálu oddeliť korbáčik, rezance cca. 5-10cm dlhé, šírka cca. 8*8mm – ako na soté, dodávané v cca. 1000g baleniach podľa množstva objednávky), Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 600; Technické vlastnosti: Položka č. 5- Bravčové karé bez kosti s kuchynskou úpravou (bez kosti špeciálne upravené, ktorým je vykostené karé, z povrchu ktorého sa musí odstrániť tuk až na svalovinu, pričom mäsové časti boku sa musia oddeliť a franforce mäsa odrezať), Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 878; Technické vlastnosti: Položka č. 6 - Bravčové karé bez kosti s kuchynskou úpravou - rezne (bez kosti špeciálne upravené, ktorým je vykostené karé, z povrchu ktorého sa musí odstrániť tuk až na svalovinu, pričom mäsové časti boku sa musia oddeliť a franforce mäsa odrezať, dodávané v cca. 100g plátkoch, v baleniach cca. 100ks v prepravkách s označením dátumu ich balenia/ mrazenia, počtu v prepravke, dodávané v množstvách podľa objednávky), Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 400; Technické vlastnosti: Položka č. 7 - Bravčová krkovička b.k. (špeciálne upravená, ktorou je vykostená krkovička, z ktorej sa musí odstrániť lopatková chrupavka a svalovina nad chrupavkou, pričom povrchové krytie tuku sa musí upraviť až na svalovinu a franforce mäsa odrezať), Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 165; Technické vlastnosti: Položka č. 8 - Bravčová krkovička bez kosti - rezne (špeciálne upravená, ktorou je vykostená krkovička, z ktorej sa musí odstrániť lopatková chrupavka a svalovina nad chrupavkou, pričom povrchové krytie tuku sa musí upraviť až na svalovinu a franforce mäsa odrezať, dodávané v cca. 100g plátkoch, v baleniach cca. 100ks v prepravkách s označením dátumu ich balenia/ mrazenia, počtu v prepravke, dodávané v množstvách podľa objednávky), Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 175; Technické vlastnosti: Položka č. 9 - Bravčové koleno čerstvé, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 150; Technické vlastnosti: Položka č. 10 - Hydinové droby (žalúdky, pečienky, srdcia)- mrazené (zmes drobkov dodávané v dodávke v pomere 1/3 žalúdky, 1/3 pečienky, 1/3 srdcia v mrazenom stave v cca 1kg baleniach), Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1155; Technické vlastnosti: Položka č. 11 - Kuracie prsia- mrazené (kuracie prsia nekalibrované, nesolené, mrazené dodávané v cca. 1kg baleniach), Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1755; Technické vlastnosti: Položka č. 12 - Kuracie prsia- mrazené - rezance (kuracie prsia nekalibrované, nesolené, mrazené dodávané v cca. 1kg baleniach, nakrájané na rezance v rozmere cca. 1*5cm), Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 600; Technické vlastnosti: Položka č. 13 - Kuracie stehná kalibrované- mrazené (kuracie stehná kalibrované 250-280g s kosťou, nesolené, mrazené), Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 600; Technické vlastnosti: Položka č. 14 - Kuracie štvrte zadné- mrazené (kuracie ¼ zadné s kosťou, nesolené, mrazené), Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 3210; Technické vlastnosti: Položka č. 15 - Sliepka I. trieda- mrazená (sliepka I. trieda kvality, nesolená, mrazená, bez drobkov, ťažká polená), Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 300; Technické vlastnosti: Položka č. 16 Morčacie prsia (morčacie prsia nekalibrované, nesolené, mrazené dodávané v cca. 1kg baleniach), Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 175; Technické vlastnosti: Položka č. 17 - Kačacie stehno kalibrované (kačacie stehno kalibrované 180–200g, nesolené, mrazené dodávané v cca. 1kg baleniach), Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 125; Technické vlastnosti: Položka č. 18 - Kuracie krídla (kuracie krídla, nesolené, mrazené dodávané v cca. 1kg/ gastrobaleniach), Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 380; Technické vlastnosti: Položka č. 19 - Hydinový separát (hydinové mleté mäso dodávané v gastrobaleniach cca. 5-10kg blokoch v mrazenom stave), Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 2260; Technické vlastnosti: Položka č. 20 - Hovädzie mäso zadné – stehno mrazené (hovädzie stehno bez kosti z býka, mrazené, ktorým je vykostené stehno, rozdelené po blanách na jednotlivé šály (vrchný šál, spodný šál s valcom alebo bez valca, valec, predstehno a kvetová špička), ktorých povrch je upravený až na povrchovú blanu svalov, bez loja, s oddeleným korbáčikom a plátkom vrchného šálu, bez mäkkých šliach a franforcov mäsa., Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1050; Technické vlastnosti: Položka č. 21 - Hovädzie mäso predné mrazené – (vysoký roštenec, lýtko- močing, krk)hovädzie mäso predné bez kosti z býka, mrazené. Objednávky budú vykonávané zvlášť na jednotlivé časti hovädzieho predného mäsa v zamrznutom stave., Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1680; Technické vlastnosti: Položka č. 22 - Hovädzie držky mrazené (držky umyté, predvarené, nakrájané, balené a dodávané v zamrznutom stave v jednotlivých baleniach), Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 650; Technické vlastnosti: Položka č. 23 - Mrazená hovädzia pečeň (vnútornosť), Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 2005; Technické vlastnosti: Položka č. 24 - Rybie filé (hlbokomrazené rezané rybacie filé formované v tvare (obdĺžnik/ štvorec), neobaľované, s hmotnosťou 100g / 150g, vyrobené z treskovitých rýb, bez pridanej vody, bez polyfosfátov), Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 630; Technické vlastnosti: Položka č. 25 - Piliny z morských rýb (mrazené, dodávka: 1kg/ prípadne gastrobalenie), Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 500; Technické vlastnosti: Položka č. 26 - Pstruh dúhový (vákuovo balený, pitvaný, mrazený, hmotnosť: cca. 350g-400g/ porcia, dovoz: nutné dodržať jednotnosť hmotnosti jednotlivých pstruhov /kalibrácie/ v jednej dodávke), Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 35
Dodávateľ | Spomedzi uchádzačov | Suma kontraktu | DPH | Mena | Dátum uzavretia kontraktu | Detaily |
---|---|---|---|---|---|---|
Majster mäsiar, s.r.o. | 3 | 41 500,00 | 20% | EUR | 26. Február 2019 |
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Odhadovaná suma (Bez DPH) | Konečná suma (Bez DPH) | Zaplatené | Mena | Rok | Typ | EU fondy | Počet zmlúv | Úspešné |
---|
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Suma obstarávania | Suma obstarávania_hidden | Mena | Dátum zverejnenia | Lehota na predkladanie ponúk | EU fondy | DT_hidden | Lehota_hidden |
---|
Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.