Obstarávanie

Školský nábytok


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Gymnázium, Komenského 2/1074, Partizánske (skrátený názov "Gymnázium Partizánske")
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
1 526,40
Konečná suma(Bez DPH):
0,00
Zaplatené:
0%
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
39160000-1
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Opcie:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Nie
Použitý postup:
§ 110 ZVO
Jednotka:
ks
Množstvo:
30.0
Počet uzavretých zmlúv:
1

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena s DPH

Opis obstarávania

Funkčná špecifikácia

Školské stoličky pre žiakov do laboratórií

Technická špecifikácia textová

Technické vlastnosti: Školská stolička , Hodnota / charakteristika: Vyrobená z plocho oválneho profilu 38x20mm, o hrúbke steny 1,5mm., vsúlade s predpismi ergonómie pre vzdelávacieinštitúcie.; Technické vlastnosti: Školská stolička, Hodnota / charakteristika: Mat. plochoovál s plastovým fúkaným polypropylénom, 3D sedadlom a operadlom, 18mm hrúbky, ; Technické vlastnosti: Školská stolička , Hodnota / charakteristika: tvarovaným v dvoch rovinách a s povrchom vysoko odolným voči oderom, plastové klzáky.; Technické vlastnosti: Školská stolička , Hodnota / charakteristika: Kovová konštrukcia je pokrytá práškovou vypaľovanou farbou RAL 1028.; Technické vlastnosti: Školské stoličky, Hodnota / charakteristika: Sedadlo a operadlo - vyrobené zo 7 vrstvovej bukovej preglejky, povrchovo upravené bezfarebným polyuretánovým lakom; Technické vlastnosti: Školská stolička , Hodnota / charakteristika: Sedadlo a operadlo s poréznym povrchoma zalisovanými maticami pre pevné uchytenie do konštrukcie stoličky.; Technické vlastnosti: Školská stolička, Hodnota / charakteristika: Vystužená oceľovou konštrukciou v jej spodnej časti-medzi jednotlivými nohami školskej stoličky; Technické vlastnosti: Školská stolička, Hodnota / charakteristika: Vystuženie pod sedadlom po jej celom obvode s celozváranou oceľovou konštrukciou; Technické vlastnosti: Školská stolička , Hodnota / charakteristika: Sedadlo a operadlo je k rámu uchytené s oceľovými nitmi, sedadlo stoličky ukončené s krempou; Technické vlastnosti: Školská stolička , Hodnota / charakteristika: Plastové koncovky so širokou dosadiacouplochou vyrobené z tvrdeného plastu.; Technické vlastnosti: Školská stolička, Hodnota / charakteristika: Ukončenie konštrukcie stoličky pri operadle je s kovovým zváraným krytom, ktorý sa nedá vyberať,; Technické vlastnosti: Školská stolička , Hodnota / charakteristika: uchytenie operadla je zo zadnej strany zakryté,nie je vidno ostré ukončenia nitov.; Technické vlastnosti: Školská stolička , Hodnota / charakteristika: 4 ks klzných podložiek z tvrdeného plastu proti poškodeniu pracovnej dosky stola.; Technické vlastnosti: Školská stolička , Hodnota / charakteristika: Veľkosť stoličky číslo 6 - 46 cm od podlahy ; Technické vlastnosti: Školská stolička, Hodnota / charakteristika: Školské stoličky musia zodpovedať európskym a slovenským normám EN 1729 Stoličky spĺňajú príslušnúnormu - výrobca sa preukáže certifikátom.; Technické vlastnosti: Školská stolička, Hodnota / charakteristika: Normy spĺňajúce všetky požiadavky na ergonómiu a zdravé sedenie detí

Technická špecifikácia číselná

Technické vlastnosti: Školská stolička, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 30

Zoznam uzavretých zmlúv ku obstarávaniu

Ak je viac zmlúv ku jednému obstarávaniu platí nasledovné: V prípade, že sumy na jednotlivých zmluvách sa zhodujú navzájom a aj s celkovou sumou za obstarávanie, s najväčšou pravdepodobnosťou sa v čase uverejnenia ešte nevedelo presné rozdelenie súm pre jednotlivých dodávateľov, alebo sú zle vyplnené vo vestníku.
Dodávateľ Spomedzi uchádzačov Suma kontraktu DPH Mena Dátum uzavretia kontraktu Detaily
Ľubomír Beňo P.ART 7 0,00 0% EUR 13. September 2016 117473

Zoznam dokumentov ku obstarávaniu

Všetky dokumenty sú spárované podla čísla obstarávania z portálu UVO. V prípade, že sa jedná o rozdelené obstarávanie, môžu byť zobrazené všetky súvisiace dokumenty.
Žiadne dokumenty neboli nájdené!

Zoznam výsledkov obstarávaní

Pozor! Konečná suma je vypočítaná ako celková hodnota uzavretých zmlúv (po odpočítaní DPH) v rámci obstarávania. Ak nie sú správne vyplnené jednotlivé sumy, či DPH ku zmluvám vo vestníku, celková suma a aj pomer v % bude nesprávny. Všetky výpočty sú len informatívne.
Názov obstarávania Obstarávateľ Odhadovaná suma (Bez DPH) Konečná suma (Bez DPH) Zaplatené Mena Rok Typ EU fondy Počet zmlúv Úspešné

Zoznam vyhlásených obstarávaní

Názov obstarávania Obstarávateľ Suma obstarávania Suma obstarávania_hidden Mena Dátum zverejnenia Lehota na predkladanie ponúk EU fondy DT_hidden Lehota_hidden

Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania

Vyhľadávač poskytuje full-text vyhľadávanie v dokumentoch, ktoré boli priložené ku aktuálnemu obstarávaniu. Z dôvodu kolísavej kvality vstupných dokumentov za správnosť údajov strojového spracovania neručíme. V prípade rámcovej zmluvy, či rozdeleného obstarávania môže jeden dokument patriť viacerým obstarávaniam.

Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.