Obstarávanie

Rekonštrukcia a obnova objektu, prístavba – Požiarna zbrojnica


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Obec Diaková
Typ obstarávania:
Stavebné práce
EU fondy:
Áno
Odhadovaná suma(Bez DPH):
242 625,97
Konečná suma(Bez DPH):
160 000,00
Zaplatené:
65.94%
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45000000-7
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Opcie:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Nie
Použitý postup:
§ 97 zákona č. 25/2006 Z. z.
Jednotka:
projekt
Množstvo:
1.0
Počet uzavretých zmlúv:
1

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena s DPH

Opis obstarávania

Funkčná špecifikácia

Navrhované riešenie obnovy objektu Požiarnej zbrojnice v rámci možností, ktoré sú dané pôvodným riešením a tvarom objektu, požiadavkami investora sa snaží všetky časti objektu architektonickým výrazom zjednotiť, vzájomne dispozične previazať a architektonicky ich riešiť ako jeden celok.; Predmetom riešenia objektu Požiarnej zbrojnice je nielen zateplenie, ale aj sanácia celého obvodového plášťa, obnova a zateplenie strechy a výmena niektorých výplní otvorov v obvodovom plášti. Kompletným zateplením fasády sa odstránia poruchy celého obvodového plášťa a vytvorí sa jednotná plocha fasády. Navrhované zateplenie zlepšuje nielen tepelnotechnické parametre fasády, ale aj jej architektonické a estetické pôsobenie objektu. ; Počas navrhovaných stavebných prác bude nutné opraviť vonkajšie omietky, realizovať zateplenie objektu, repasovať resp. vymeniť klampiarske výrobky, osadiť niektoré nové výplne otvorov, zrealizovať opravu a zateplenie strechy a zrealizovať nový bleskozvod, 1 PP na jestvujúcej spevnenej ploche sa bude realizovať zimná záhrada. ; Požadovaný rozsah stavebných prác na obnove objektu budovy Požiarnej zbrojnice sa zrealizuje v zmysle a rozsahu vypracovanej projektovej dokumentácie, výkazu výmer a zmluvných podmienok; Sprievodná a technická správa k stavebnej časti je priložená v prílohe "Sprievodná, súhrnná technická správa k objektu. pdf"; Technická správa k stavebnej časti je priložená v prílohe "Technická správa k objektu.pdf"; Výkaz - výmer k jednotlivým zadaniam stavebných prác objektu obecného úradu sú prílohami opisného formulára označeného názvom "Zadanie VV - Rekonštrukcia a obnova objektu, prístavba - Požiarna zbrojnica.pdf a prílohou opisného formulára je aj Príloha č.1 k zadaniu elektroinštalácia pod názvom "Zadanie VV (Príloha č.1) - elektroinštalácia. pdf"; Prílohou opisného formulára sú výkresové časti pod názvom Výkresová časť Architektúra.pdf, Výkresová časť Elektro.pdf a Výkresová časť Plyn.pdf

Technická špecifikácia textová

Technické vlastnosti: Členenie stavby na stavebné a inžinierske objekty: , Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: Objekt St01 - Rekonštrukcia a obnova objektu, prístavba - Požiarna zbrojnica , Hodnota / charakteristika: požadovaný rozsah stavebných prác je uvedení v: Zadanie VV - Rekonštrukcia a obnova objektu, prístavba - Požiarna zbrojnica.pdf; Technické vlastnosti: Objekt El01 - Elektroinštalácia - Rekonštrukcia a obnova objektu, prístavba - Požiarna zbrojnica , Hodnota / charakteristika: požadovaný rozsah stavebných prác je uvedení v: Zadanie VV - Rekonštrukcia a obnova objektu, prístavba - Požiarna zbrojnica.pdf; Technické vlastnosti: Objekt Pl01 - Plynoinštalácia - Rekonštrukcia a obnova objektu, prístavba - Požiarna zbrojnica , Hodnota / charakteristika: požadovaný rozsah stavebných prác je uvedení v: Zadanie VV - Rekonštrukcia a obnova objektu, prístavba - Požiarna zbrojnica.pdf; Technické vlastnosti: Objekt Uk01 - Vykurovanie - Rekonštrukcia a obnova objektu, prístavba - Požiarna zbrojnica , Hodnota / charakteristika: požadovaný rozsah stavebných prác je uvedení v: Zadanie VV - Rekonštrukcia a obnova objektu, prístavba - Požiarna zbrojnica.pdf; Technické vlastnosti: Projekt obnovy objektu Požiarnej zbrojnice rieši: zateplenie objektu a strechy podkrovia-pôjd (zateplením nedochádza k žiadnym zásahom do urbanistickej koncepcie predmetného územia, nedochádza k zmene v interiéri ( v minimálnom rozsahu na 2NP kde sa robí delenie miestnosti posuvnými stenou + osadenie SDK podhľadu) ., Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: - stavebné úpravy - oprava vonkajších omietok, výmena okien a zasklených stien, parapetov, výmena a oprava klampiarskych výrobkov žľaby, zvodov, bleskozvodu, montáže šikmej nájazdovej rampy - exteriérovej, parkové lavičky, smetné koše, reklamnú vitrínu, plastové okná a dvere, zimná záhrada , Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: - sanácia vnútorných omietok proti vlhkosti, rekonštrukcia interiérových a exteriérových povrchov-vonkajšie dlažby, výmena vykurovacích akumulačných telies, úpravy v časti interiéru – hygienických zariadení , Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: -docieli sa zlepšenie teplotechnických vlastností konštrukcií, ktoré ovplyvňovali pohodu prevádzky Požiarnej zbrojnice,čím dôjde ku zníženiu spotreby vykurovacej energie, , Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: Pre danú navrhovanú stavbu nie je potrebný záber pôdneho fondu, na riešenom území sa nenachádzajú žiadne objekty, ktoré je potrebné asanovať, ani potreba výrobu stromov. Počas realizácie nedôjde k narúšaniu kvality životného prostredia, ani zásahu do žiadneho ochranného pásma, prírody, či kultúrne cennej lokality, ani objektu. Odvoz a miesto skládky odpadu z búracích a zatepľovacích prác zabezpečí dodávateľ na riadenú skládku, na základe zmluvy o likvidácii odpadov. , Hodnota / charakteristika:

Technická špecifikácia číselná

Technické vlastnosti: zastavaná plocha objektu , Jednotka: m2, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 247,600; Technické vlastnosti: obostavaný priestor , Jednotka: m3, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 2187,170; Technické vlastnosti: úžitková plocha celkom , Jednotka: m2, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 436,000; Technické vlastnosti: úžitková plocha 1PP, Jednotka: m2, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 84,400; Technické vlastnosti: úžitková plocha 2NP, Jednotka: m2, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 151,200; Technické vlastnosti: úžitková plocha 2NP, Jednotka: m2, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 200,400; Technické vlastnosti: výška objektu , Jednotka: m, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: +11,370; Technické vlastnosti: vežička , Jednotka: m, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: +18,770

Zoznam uzavretých zmlúv ku obstarávaniu

Ak je viac zmlúv ku jednému obstarávaniu platí nasledovné: V prípade, že sumy na jednotlivých zmluvách sa zhodujú navzájom a aj s celkovou sumou za obstarávanie, s najväčšou pravdepodobnosťou sa v čase uverejnenia ešte nevedelo presné rozdelenie súm pre jednotlivých dodávateľov, alebo sú zle vyplnené vo vestníku.
Dodávateľ Spomedzi uchádzačov Suma kontraktu DPH Mena Dátum uzavretia kontraktu Detaily
Mgr. Alžbeta Szomolaiová & Hayward 10 160 000,00 0% EUR 21. Marec 2016 104796

Zoznam dokumentov ku obstarávaniu

Všetky dokumenty sú spárované podla čísla obstarávania z portálu UVO. V prípade, že sa jedná o rozdelené obstarávanie, môžu byť zobrazené všetky súvisiace dokumenty.
Žiadne dokumenty neboli nájdené!

Zoznam výsledkov obstarávaní

Pozor! Konečná suma je vypočítaná ako celková hodnota uzavretých zmlúv (po odpočítaní DPH) v rámci obstarávania. Ak nie sú správne vyplnené jednotlivé sumy, či DPH ku zmluvám vo vestníku, celková suma a aj pomer v % bude nesprávny. Všetky výpočty sú len informatívne.
Názov obstarávania Obstarávateľ Odhadovaná suma (Bez DPH) Konečná suma (Bez DPH) Zaplatené Mena Rok Typ EU fondy Počet zmlúv Úspešné

Zoznam vyhlásených obstarávaní

Názov obstarávania Obstarávateľ Suma obstarávania Suma obstarávania_hidden Mena Dátum zverejnenia Lehota na predkladanie ponúk EU fondy DT_hidden Lehota_hidden

Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania

Vyhľadávač poskytuje full-text vyhľadávanie v dokumentoch, ktoré boli priložené ku aktuálnemu obstarávaniu. Z dôvodu kolísavej kvality vstupných dokumentov za správnosť údajov strojového spracovania neručíme. V prípade rámcovej zmluvy, či rozdeleného obstarávania môže jeden dokument patriť viacerým obstarávaniam.

Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.