Predmetom zákazky je zabezpečenie ubytovania, stravy a seminárnych miestností pre vzdelávaciu aktivitu
Technické vlastnosti: 1. Miesto dodania predmetu zákazky , Hodnota / charakteristika: Banskobystrický kraj – Nízke Tatry; Technické vlastnosti: 2. Predpokladaný termín dodania predmetu zákazky, Hodnota / charakteristika: od 16. do 20. februára 2016; Technické vlastnosti: 3. Veľkosť cieľovej skupiny - predpokladaný celkový počet účastníkov vzdelávacej aktivity , Hodnota / charakteristika: 22 vrátane 2 školiteľov aktivity; Technické vlastnosti: 4. Podrobná špecifikácia predmetu zákazky , Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: Aktivity budú realizované počas piatich dní, pričom predpokladaný začiatok v prvý deň bude o 16:00 hod. a predpokladaný koniec posledného dňa je o 15:00 hod., čo predstavuje poskytnutie ubytovacích služieb na 4 noci. , Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: 5. Rozsah ubytovacích služieb, Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: Ubytovanie požadujeme pre predpokladaný počet 22 účastníkov na predpokladaný počet 4 noci, v dvojlôžkových až štvorlôžkových izbách s oddelenými posteľami, ktorých súčasťou je minimálne kúpeľňa s WC a sprchovacím kútom, resp. vaňou. , Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: Školiteľom bude poskytnuté ubytovanie v samostatných izbách., Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: Možnosť ubytovania je aj na chatkách, s dostupnosťou k spoločenskej a stravovacej miestnosti. , Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: K dispozícii bude uterák, hygienický set., Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: 6. Rozsah stravovacích služieb , Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: 1. deň vzdelávacej aktivity ( 16:00-22:00) začína príchodom účastníkov, stravovanie začína 1 x občerstvením a 1 x večerou vrátane pitného režimu pre predpokladaný počet 22 účastníkov, Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: 2. - 4. deň vzdelávacej aktivity ( 7:00 - 20:00) požadujeme raňajky, obed, večeru vrátane pitného režimu a 2 x za deň občerstvenie pre predpokladaný počet 22 účastníkov, Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: 5. deň vzdelávacej aktivity (7:00 - 15:00 ) požadujeme raňajky a obed ( prípadne balíček na cestu) vrátane pitného režimu a 1 x občerstvenie pre predpokladaný počet 22 účastníkov, Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: - raňajky - minimálne kontinentálne raňajky rozšírené o jeden ďalší druh jedla alebo možnosťou výberu jedál formou bufetu., Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: - obed - 0,3 l polievka a výber z dvoch jedál: 1 mäsité jedlo (min. 150 g mäsa v surovom stave a min. 200 g príloha) a 1 bezmäsité jedlo (minimálne 350 g, pričom je žiadaná variabilita teplých vegetariánskych jedál) a na výber dezert/šalát. , Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: Možná variabilita aj vo forme bufetových stolov v rovnakej gramáži resp. s možnosťou doplnenia jedla., Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: - večera - výber z dvoch jedál: 1 mäsité jedlo (min.150 g mäsa v surovom stave a min. 200 g príloha) a 1 bezmäsité jedlo (minimálne 350 g, pričom je žiadaná variabilita zeleninových a sladkých jedál)., Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: Výber z čerstvých šalátov. Možná variabilita aj vo forme bufetových stolov., Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: - pitný režim - - káva s mliekom a cukrom alebo čaj s medom/cukrom a citrónom – 2 krát denne / 1 osoba, Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: - minerálna voda – min. 1 l / 1 osoba / 1 deň alebo voda s citrónom – min. 1l /1 osoba/ 1 deň, Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: - občerstvenie - doobeda /poobede t.j. 2 krát denne. V prípade poldňovej aktivity 1 krát denne. , Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: - formou slané/sladké/ovocie 1 ks/ 1 osoba (variabilné striedanie slané vo forme chlebíčkov/pagáčov, sladké vo forme koláča/štrúdle, ovocná misa s rôznymi druhmi ovocia 5 druhov), Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: Zariadenie musí byť schopné rešpektovať a upraviť jedlo podľa špecifických stravovacích potrieb (napr. ako vegetariánstvo, vegánstvo, halal strava, intolerancia na mliečne výrobky, celiakia a pod.) V prípade bufetových stolov a ponuky z jedál musia byť jedlá označené/ pomenované v angličtine., Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: 7. Konferenčné a seminárne miestnosti, Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: Školiace priestory musia byť k dispozícii nepretržite počas celej vzdelávacej aktivity vrátane času na prípravu priestorov a len pre potreby objednávateľa., Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: Obe seminárne miestnosti musia byť uzamykateľné a musia mať prirodzené alebo nútené vetranie, okná s prístupom denného svetla a vo všetkých musí byť možné upravovať sedenie a lepiť materiály na steny., Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: Počas realizácie vzdelávacej aktivity sa požadujú: 1 veľká a 1 malá seminárna miestnosť., Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: Veľká seminárna miestnosť s nasledovným minimálnym zariadením: 25 ks stoličiek, 6 stolov, 1 flipchartový stojan, dataprojektor a plátno na premietanie, mikrofón, ozvučenie (možnosť prehrávania audiovizuálneho materiálu a min. 2 prenosné reproduktory pripojiteľné k notebooku), , Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: možnosť pripojenia na Wi-Fi, k dispozícii tlačiareň s farebným tonerom, zariadenia požadujeme v štandardnej kvalite, k dispozícii nádoby na separovaný odpad., Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: Malá seminárna miestnosť s nasledovným minimálnym zariadením 12 ks stoličiek, 3 stoly, 1 flichartový stojan. , Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: 8. Vonkajšie priestory zariadenia, Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: Požadujeme minimálne nasledovné vonkajšie priestory: - V areály zariadenia (prípadne v pešej dostupnosti max. 5 minút) sa nachádza voľná plocha s rozmermi min 15 x 30 metrov., Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: 9. Ďalšie požiadavky na predmet zákazky , Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: a) Výška výdavkov za poskytnutie stravovacích služieb na jedného účastníka nesmie presiahnuť aktuálnu výšku stravného pri tuzemských pracovných cestách určenú zákonom č. 283/2002 Z. z. o cestovných náhradách. , Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: Maximálna výška stravného vrátane pitného režimu je pre jedného účastníka v závislosti od rozsahu poskytnutých stravovacích služieb v rámci jedného dňa nasledovná:, Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: - večera, vrátane pitného režimu – 4,20 € vrátane DPH, Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: - raňajky, obed, večera, vrátane pitného režimu – 9,80 € vrátane DPH, Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: - raňajky, obed, vrátane pitného režimu – 6,30 € vrátane DPH , Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: Maximálna výška stravného v rozsahu 5 dní je 39,90 € vrátane DPH , Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: Maximálna cena občerstvenia pre 1 osobu / 1 deň – 3 € vrátane DPH, Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: Maximálna cena ubytovania pre jedného účastníka na jednu noc vrátane všetkých súvisiacich poplatkov (napr. miestne poplatky) nesmie presiahnuť sumu 35 € vrátane DPH, Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: Požadujeme predložiť podrobný aktuálny opis zariadenia, v ktorom uchádzač poskytuje požadované služby, t.j. opis ubytovania vrátane jeho kvalitatívneho zatriedenia, spôsob stravovania, opis seminárnej miestnosti s vybavením, Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: Požadujeme uvedenie presnej identifikácie zariadenia, v ktorom bude uchádzač poskytovať požadované služby (názov zariadenia, adresa, zodpovedná osoba, kontakty na zodpovednú osobu – telefón, e-mail)., Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: Zariadenie musí disponovať parkoviskom pre minimálne 6 osobných vozidiel., Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: Personál na recepcii bude schopný komunikovať v angličtine, recepcia non-stop., Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: K dispozícii pre účastníkov bude pohľadnica a mapa miesta., Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: Ubytovacie zariadenie je v súlade s ekologickými normami (separácia odpadu)., Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: Počet účastníkov spresní verejný obstarávateľ v termíne do 12.2.2016., Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: Presný počet účastníkov nahlási verejný obstarávateľ v termíne do 12.2.2016., Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: Verejný obstarávateľ si vyhradzuje právo neplatiť storno poplatky za storno účastníkov, resp. storno celej objednávky., Hodnota / charakteristika:
Dodávateľ | Spomedzi uchádzačov | Suma kontraktu | DPH | Mena | Dátum uzavretia kontraktu | Detaily |
---|---|---|---|---|---|---|
MEGA Education, s. r. o. | 1 | 3 825,00 | 20% | EUR | 22. Január 2016 |
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Odhadovaná suma (Bez DPH) | Konečná suma (Bez DPH) | Zaplatené | Mena | Rok | Typ | EU fondy | Počet zmlúv | Úspešné |
---|
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Suma obstarávania | Suma obstarávania_hidden | Mena | Dátum zverejnenia | Lehota na predkladanie ponúk | EU fondy | DT_hidden | Lehota_hidden |
---|
Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.