Dodávka mäsa a mäsových výrobkov na prípravu jedál do školskej kuchyne.
Technické vlastnosti: Mäso, Hodnota / charakteristika: kvalita čerstvosti mäsa nesmie javiť znaky: po rozmrazení alebo zmrazení, obsahovať pridanú vodu, mastné, krvavé časti, cudzieho zápachu, neprirodzenej farby, napichovania do svaloviny; Technické vlastnosti: Mäso a mäsové výrobky, Hodnota / charakteristika: dodávať v lehote, v ktorej z doby spotreby vyznačenej na dodacom liste, faktúre alebo na obale mäsa neuplynula viac ako 1/3; Technické vlastnosti: Mäsové výrobky, Hodnota / charakteristika: nesmú obsahovať konzervačné látky, zahusťovadlá viažuce na seba vodu, múku, škrob, ktoré pri procese výroby mäsových výrobkov nie sú schválené Štátnou potravinovou a veterinárnou správou SR; Technické vlastnosti: Mäso hovädzie, Hodnota / charakteristika: pri dodávke hovädzieho mäsa na dodacom liste (obale) okrem povinných údajov musí byť označenie referenčným číslom a údajom o krajine, kde bolo zviera narodené, chované a zabité na deklarovanom bitúnku; Technické vlastnosti: Mäso bravčové, kuracie a morčacie, Hodnota / charakteristika: pôvod mäsa - pri dodávke mäsa na dodacom liste (obale) okrem povinných údajov musí byť označenie kódom dodávky a údajom o krajine, kde bolo zviera chované a zabité na deklarovanom bitúnku; Technické vlastnosti: Mäso hovädzie, bravčové, kuracie, morčacie, Hodnota / charakteristika: dodávka s krajinou pôvodu "SR
Technické vlastnosti: 1. Hovädzie zadné z mladých býčkov, chladené bez kosti, bez kože, bez mastných častí, svetločervenej farby, biely tuk, kuchynská úprava, voľné, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 180, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 2. Hovädzie zadné z mladých býčkov, chladené bez kosti, bez kože, bez mastných častí, svetločervenej farby, biely tuk, voľné, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 30, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 3. Teľacie stehno, chladené bez kosti, bez kože, bez mastných častí, biely tuk, svetločervenej farby, kuchynská úprava, spodný šál, voľné, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 30, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 4. Teľacie stehno, chladené bez kosti, bez kože, bez mastných častí, biely tuk, svetločervenej farby, kuchynská úprava, orech, voľné, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 30, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 5. Hovädzia falošná sviečková z mladých býčkov, chladené bez kosti, chudé do 3% tuku, svetločervenej farby, kuchynská úprava, voľné, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 20, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 6. Hovädzí roštenec z mladých býčkov, chladené bez kosti, kuchynská úprava, chudé do 3% tuku, svetločervenej farby, voľné, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 20, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 7. Morčacie prsia, chladené bez kosti, bez kože, bledoružovej farby, opracované, kuchynská úprava, voľné, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 80, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 8. Kurča, chladené, bez drobkov, bledoružovej farby, opracované, kuchynská úprava, voľné, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 20, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 9. Kuracie stehná, chladené, I.Q.F kvalita, opracované, kuchynská úprava, voľné, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 70, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 10. Kuracie prsia, chladené bez kosti, bež kože, bledoružovej farby, opracované, kuchynská úprava, voľné, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 90, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 11. Bravčové stehno, chladené bez kosti, bež kože, bez mastných častí, orech, bledoružovej farby, voľné, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 80, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 12. Bravčové stehno, chladené bez kosti, bež kože, bez mastných častí, orech, bledoružovej farby, voľné, kuchynská úprava, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 350, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 13. Bravčové pliecko, chladené bez kosti, bez kože, bledoružovej farby, kuchynská úprava, voľné, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 20, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 14. Bravčové pliecko, chladené bez kosti, bez kože, bledoružovej farby, voľné, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 20, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 15. Bravčové karé bez kosti, chladené, bez mastných šliach, bledoružovej farby, kuchynská úprava, voľné, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 120, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 16. Bravčová klobása, min. 95% mäso, údená gazdovská, domáca, chladená, čerstvá, voľná, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 3, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 17. Saláma šunková z bravčového mäsa, čerstvá, podiel mäsa min. 70%, nárez, voľná, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 35, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 18. Pražská šunka, dusená, min. 85% mäso, chladená, čerstvá, bezlepková potravina, nárez, voľná, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 35, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 19. Slanina údená, bravčová, bez kože, čerstvá, voľná, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 5, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 20. Oškvarky, čerstvé, voľné, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 5, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 21. Párky bravčové, min. 85% mäso, čerstvé, bezlepkové, voľné, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 10, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 22. Bravčová pečeň, chladená bez kosti, bež kože, bledoružovej farby, opracované, kuchynská úprava, voľná, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 5, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 23. Daniel stehno, chladené bez kosti, bez kože, bez mastných častí, svetločervenej farby, biely tuk, kuchynská úprava, voľné, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 12, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 24. Daniel roštenka, chladené bez kosti, bez kože, bez mastných častí, svetločervenej farby, biely tuk, kuchynská úprava, voľné, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 12, Presná hodnota:
Dodávateľ | Spomedzi uchádzačov | Suma kontraktu | DPH | Mena | Dátum uzavretia kontraktu | Detaily |
---|---|---|---|---|---|---|
ERIK, s.r.o. | 1 | 0,00 | 0% | EUR | 8. Marec 2024 |
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Odhadovaná suma (Bez DPH) | Konečná suma (Bez DPH) | Zaplatené | Mena | Rok | Typ | EU fondy | Počet zmlúv | Úspešné |
---|
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Suma obstarávania | Suma obstarávania_hidden | Mena | Dátum zverejnenia | Lehota na predkladanie ponúk | EU fondy | DT_hidden | Lehota_hidden |
---|
Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.