Dodávka mäsa a mäsových výrobkov na prípravu jedál do školskej kuchyne.
Technické vlastnosti: Mäso, Hodnota / charakteristika: kvalita čerstvosti mäsa nesmie javiť znaky: po rozmrazení alebo zmrazení, obsahovať pridanú vodu, mastné, krvavé časti, cudzieho zápachu, neprirodzenej farby, napichovania do svaloviny; Technické vlastnosti: Mäso, Hodnota / charakteristika: dodávka tovaru z krajiny pôvodu SK; Technické vlastnosti: Mäso, Hodnota / charakteristika: Preferovať nákup tovaru od regionálnych výrobcov a výrobcov so zvýšenou úrovňou kontroly; Technické vlastnosti: Mäso a mäsové výrobky, Hodnota / charakteristika: dodávať v lehote, v ktorej z doby spotreby vyznačenej na dodacom liste, faktúre alebo na obale mäsa neuplynula viac ako 1/3; Technické vlastnosti: Mäsové výrobky, Hodnota / charakteristika: nesmú obsahovať konzervačné látky, zahusťovadlá viažuce na seba vodu, múku, škrob, ktoré pri procese výroby mäsových výrobkov nie sú schválené Štátnou potravinovou a veterinárnou správou SR; Technické vlastnosti: Mäso hovädzie, Hodnota / charakteristika: pri dodávke hovädzieho mäsa na dodacom liste (obale) okrem povinných údajov musí byť označenie referenčným číslom a údajom o krajine, kde bolo zviera narodené, chované a zabité na deklarovanom bitúnku; Technické vlastnosti: Mäso bravčové, kuracie a morčacie, Hodnota / charakteristika: pôvod mäsa - pri dodávke mäsa na dodacom liste (obale) okrem povinných údajov musí byť označenie kódom dodávky a údajom o krajine, kde bolo zviera chované a zabité na deklarovanom bitúnku
Technické vlastnosti: 1. Bravčové karé, kuchynská úprava, bez kostí, bez mastných šliach, bledoružovej farby, chladené, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 50, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 2. Bravčové pliecko, kuchynská úprava, chladené bez kosti, bez kože, bledoružovej farby, orech, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 80, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 3. Bravčové pliecko, chladené bez kosti, bez kože, bledoružovej farby, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 20, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 4. Bravčové stehno, kuchynská úprava, chladené bez kosti, bez kože, bez mastných časti, bledoružovej farby, orech, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 200, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 5. Bravčové stehno, chladené bez kosti, bez kože, bez mastných časti, bledoružovej farby, orech, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 20, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 6. Hovädzie zadné, kuchynská úprava, chladené bez kosti, z mladého býka, bez kože, bez mastných časti, bledočervenej farby, biely tuk, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 220, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 7. Hovädzie zadné, chladené bez kosti, z mladého býka, bez kože, bez mastných časti, bledočervenej farby, biely tuk, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 20, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 8. Hovädzí roštenec, mladý býk, kuchynská úprava bez kostí, bez mastných častí, chudé do 3% tuku, svetločervenej farby, chladené, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 40, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 9. Hovädzia falošná sviečková, z mladého býka, kuchynská úprava, bez kostí, bez mastných častí, chudé do 3% tuku, svetločervenej farby, chladené, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 20, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 10. Teľacie stehno, kuchynská úprava, chladené bez kosti, z teľaťa, bez kože, bez mastných časti, bledočervenej farby, spodný šál, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 40, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 11. Teľacie stehno, kuchynská úprava, chladené bez kosti, z teľaťa, bez kože, bez mastných časti, bledočervenej farby, orech, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 20, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 12. Kuracie stehná čerstvé s kosťou, L.Q.F. kvalita, chladené, opracované, kuchynská úprava, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 100, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 13. Kuracie stehná, bez kosti a kože, chladené, opracované, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 20, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 14. Morčacie prsia čerstvé, bez kosti, bez kože, bez tukových častí, chladené, opracované, kuchynská úprava, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 80, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 15. Kurča čerstvé, s kosťou a kožou, bez drobov, chladené, opracované, kuchynská úprava, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 15, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 16. Kuracie prsia čerstvé bez kosti, bez kože, bledoružovej farby, chladené, opracované, kuchynská úprava, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 120, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 17. Párky bravčové bezlepkové, čerstvý podiel masa 85%, bezlepkové, čerstvé, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 10, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 18. Šunková saláma bravčová bezlepková, čerstvá, podiel mäsa min. 80%, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 10, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 19. Šunka dusená, pražská, bezlepková, čerstvá, podiel mäsa min. 85%, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 80, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 20. Slanina bravčová údená, bez kože, voľná, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 4, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 21. Oškvarky bravčové, čerstvé, bravčové, ružovo vyškvarené, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 1, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 22. Bravčová pečeň, chladená, bez tukových častí, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 3, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 23. Zverina daniel stehno, chladená, bez tukových častí, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 10, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 19. Zverina daniel roštenka, chladená, bez tukových častí, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 10, Presná hodnota:
Dodávateľ | Spomedzi uchádzačov | Suma kontraktu | DPH | Mena | Dátum uzavretia kontraktu | Detaily |
---|---|---|---|---|---|---|
ERIK, s.r.o. | 2 | 0,00 | 0% | EUR | 4. Marec 2024 |
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Odhadovaná suma (Bez DPH) | Konečná suma (Bez DPH) | Zaplatené | Mena | Rok | Typ | EU fondy | Počet zmlúv | Úspešné |
---|
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Suma obstarávania | Suma obstarávania_hidden | Mena | Dátum zverejnenia | Lehota na predkladanie ponúk | EU fondy | DT_hidden | Lehota_hidden |
---|
Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.