Dodávka mäsa a mäsových výrobkov na prípravu jedál do školskej kuchyne.
Technické vlastnosti: Mäso, Hodnota / charakteristika: voľné čerstvé, opracované, chladené a vákuovo nebalené; Technické vlastnosti: Mäso, Hodnota / charakteristika: kvalita čerstvosti mäsa nesmie javiť znaky: po rozmrazení alebo zmrazení, obsahovať pridanú vodu, mastné krvavé časti cudzieho zápachu, neprirodzenej farby, napichovania do svaloviny; Technické vlastnosti: Mäso a mäsové výrobky, Hodnota / charakteristika: dodávať v lehote, v ktorej z doby spotreby vyznačenej na dodacom liste, faktúre alebo na obale mäsa neuplynula viac ako 1/3; Technické vlastnosti: Mäsové výrobky, Hodnota / charakteristika: nesmú obsahovať konzervačné látky, zahusťovadlá viažúce na seba vodu, múku, škrob, ktoré pri procese výroby mäsových výrobkov nie sú schválené štátnou potravinovou a veterinárnou správou SR; Technické vlastnosti: Hovädzie mäso, Hodnota / charakteristika: obsah soli pri mäkkých mäsových výrobkoch musí byť nižší ako 2,5 g/ 100 g výrobku a pri trvanlivých mäsových výrobkoch menej ako 4,0 g/ 100 g výrobku; Technické vlastnosti: Mäso bravčové, kuracie a morčacie, Hodnota / charakteristika: pôvod mäsa - pri dodávke môsa na dodacom liste (obale) okrem povinných údajov musí byť označenie kódom dodávky a údajom o krajine, kde bolo zviera chované a zabité na deklarovanom bitúnku.
Technické vlastnosti: 1. Kuracie prsia, voľné, chladené bez kosti a kože, bez zmeny farby farby, opracované, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 500, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 2. Kuracie stehný plátok, voľné, chladené bez kosti a kože, bez zmeny farby, opracované, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 600, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 3. Kuracie stehná, voľné, chladené, kalibrované 180 gr, 200gr, 220 gr s kosťou a kožou, bez zmeny farby, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 200, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 4. Kuracie stehna s. kosťou. voľné, chladené s kosťou a kožou nekalibrované, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 200, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 5. Sliepka chladená, chladená, bez drobkov, bez zmeny farby, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 100, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 6. Kurča, voľné, chladené bez drobkov, bez zmeny farby, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 100, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 7. Kuracia štvrť, voľné, chladené, s kosťou a kožou, bez zmeny farby, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 100, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 8. Kuracia pečeň, voľné, chladená, čerstvá, bez zmeny farby, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 50, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 9. Kačacie prsia, voľné, chladené s kožou bez kosti, čerstvé, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 150, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 10. Kačacie masť, čerstvá, balenie 500 g, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 20, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 11. Morčacie stehná, voľné chladené bez kosti a kože, bledoružovej farby, opracované, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 100, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 12. Morčacie prsia, voľné, chladené bez kosti a kože, bledoružovej farby, opracované, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 300, Presná hodnota:
Dodávateľ | Spomedzi uchádzačov | Suma kontraktu | DPH | Mena | Dátum uzavretia kontraktu | Detaily |
---|---|---|---|---|---|---|
ERIK, s.r.o. | 7 | 0,00 | 0% | EUR | 7. Február 2024 |
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Odhadovaná suma (Bez DPH) | Konečná suma (Bez DPH) | Zaplatené | Mena | Rok | Typ | EU fondy | Počet zmlúv | Úspešné |
---|
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Suma obstarávania | Suma obstarávania_hidden | Mena | Dátum zverejnenia | Lehota na predkladanie ponúk | EU fondy | DT_hidden | Lehota_hidden |
---|
Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.