Obstarávanie

Mäso a mäsové výrobky


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Základná škola
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
45 064,00
Konečná suma(Bez DPH):
0,00
Zaplatené:
0%
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
15100000-9
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Opcie:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Áno
Použitý postup:
§ 117 a § 110 ZVO
Jednotka:
Celok
Množstvo:
1.0000
Počet uzavretých zmlúv:
1

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena s DPH

Opis obstarávania

Funkčná špecifikácia

Dodávka mäsa a mäsových výrobkov na prípravu jedál do školskej kuchyne.

Technická špecifikácia textová

Technické vlastnosti: Mäso, Hodnota / charakteristika: voľné čerstvé, opracované, chladené a vákuovo nebalené; Technické vlastnosti: Mäso, Hodnota / charakteristika: kvalita čerstvosti mäsa nesmie javiť znaky: po rozmrazení alebo zmrazení, obsahovať pridanú vodu, mastné krvavé časti cudzieho zápachu, neprirodzenej farby, napichovania do svaloviny; Technické vlastnosti: Mäso a mäsové výrobky, Hodnota / charakteristika: dodávať v lehote, v ktorej z doby spotreby vyznačenej na dodacom liste, faktúre alebo na obale mäsa neuplynula viac ako 1/3; Technické vlastnosti: Mäsové výrobky, Hodnota / charakteristika: nesmú obsahovať konzervačné látky, zahusťovadlá viažúce na seba vodu, múku, škrob, ktoré pri procese výroby mäsových výrobkov nie sú schválené Štátnou potravinovou a veterinárnou správou SR; Technické vlastnosti: Mäso hovädzie, Hodnota / charakteristika: obsah soli pri mäkkých mäsových výrobkoch musí byť nižší ako 2,5 g/ 100 g výrobku a pri trvanlivých mäsových výrobkoch menej ako 4,0 g/ 100 g výrobku; Technické vlastnosti: Mäso bravčové, kuracie a morčacie, Hodnota / charakteristika: pôvod mäsa - pri dodávke môsa na dodacom liste (obale) okrem povinných údajov musí byť označenie kódom dodávky a údajom o krajine, kde bolo zviera chované a zabité na deklarovanom bitúnku.

Technická špecifikácia číselná

Technické vlastnosti: 1. Bravčové karé b.k. chladené bez kosti, kuchynská úprava, bez mastných šliach, bledoružovej farby, chladené, voľné, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 400, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 2 Bravčové kare bk kalibrované 120g plátky chladené bez kosti, kuchynská úprava, bez mastných šliach, bledoružovej farby, chladené, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 300, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 3. Bravčová sviečková -panenka chladené bez kosti, kuchynská úprava, bez mastných šliach, bledoružovej farby, chladené, voľné, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 200, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 4. Bravčové pliecko chladené bez kosti, kuchynská úprava, bez kože, bledoružovej farby, voľné, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 450, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 5. Bravčové pliecko bez kosti chladené bez kosti,, bez kože, bledoružovej farby voľné, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 150, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 6. Bravčové stehno bez kosti chladené bez kosti,bez kože, bez mastných časti, bledoružovej farby, orech voľné, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 200, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 7. Bravčové stehno chladené bez kosti, kuchynská úprava, bez kože, bez mastných časti, bledoružovej farby, orech voľné, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 500, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 8 Bravčová krkovička chladené bez kosti, kuchynská úprava, bez kože, bez mastných časti, bledoružovej farby, orech, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 150, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 9 Bravčová krkovička bk kalibrované plátky 120g chladené bez kosti, kuchynská úprava, bez kože, bez mastných časti, bledoružovej farby, orech, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 150, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 10. Hovädzie zadné -býk bez kosti chladené bez kosti bez kože, bez mastných časti, bledočervenej farby, biely tuk voľné, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 100, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 11. Hovädzie zadné - býk, chladené bez kosti, kuchynská úprava, bez kože, bez mastných časti, bledočervenej farby, biely tuk voľné, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 100, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 12. Hovädzie predné plece - býk, chladené bez kosti, kuchynská úprava, bez kože, bez mastných časti, bledočervenej farby, biely tuk voľné, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 100, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 13. Hovädzie predné plece - bez kosti chladené bez kosti, kuchynská úprava, bez kože, bez mastných časti, bledočervenej farby, biely tuk voľné, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 100, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 14. Hovädzie nepravá sviečková - byk chladené bez kosti, kuchynská úprava, bez kože, bez mastných časti, bledočervenej farby, biely tuk voľné, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 100, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 15. Hovädzie pravá sviečková - byk chladené bez kosti, kuchynská úprava, bez kože, bez mastných časti, bledočervenej farby, biely tuk voľné, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 50, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 16. Hovädzie krk - byk chladené bez kosti,kuchynská úprava, bez kože, bez mastných časti, bledočervenej farby, biely tuk voľné, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 50, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 17. Hovädzí roštenec - byk kalibrované plátky na závitky 120 g býk, kuchynská úprava bez kostí, bez mastných častí, chudé do 3% tuku, svetločervenej farby, chladené, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 100, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 18. Hovädzí roštenec - byk býk, kuchanská úprava bez kostí, bez mastných častí, chudé do 3% tuku, svetločervenej farby, chladené, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 100, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 19. Teľacie stehno - spodný šál teľacie chladené bez kosti, kuchynská úprava, bez kože a mastných častí , chladené voľné, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 50, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 20. Teľacie stehno orech, chladené bez kosti, kuchynská úprava, bez kože, bez mastných časti voľné, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 50, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 21. Teľacie karé bez kosti, kalibrované 100g plátky, chladené bez kosti, kuchynská úprava, bez kože, bez mastných časti, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 50, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 22. Teľacie karé bez kosti, chladené bez kosti, kuchynská úprava, bez kože, bez mastných časti, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 50, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 23. Teľacia sviečková nepravá teľacie chladené bez kosti, kuchynská úprava, bez kože a mastných častí , chladené, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 50, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 24. Daniel - stehno orech, chladené bez kosti,kuchynská úprava, bez kože, bez mastných časti voľné, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 50, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 25. Daniel - chrbát bez kosti karé , chladené bez kosti,kuchynská úprava, bez kože, bez mastných časti voľné, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 50, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 26. Králik - chrbát bez kosti chladené bez kosti, bez kože, kuchynská úprava voľné, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 50, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 27. Králik - zadné stehná b.k. chladené bez kosti, bez kože, kuchynská úprava voľné, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 50, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 28. Párková klobása čerstvý podiel masa 80%, bezlepková voľné, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 80, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 29. Párky bratislavské čerstvý podiel masa 80%, bezlepková voľné, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 100, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 30. Párky spišácke čerstvý podiel masa 80%, bezlepková voľné, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 50, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 31. Hydinové párky čerstvý podiel masa 80%, bezlepková voľné, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 50, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 32. Šunková saláma čerstvá, podiel mäsa min. 85% voľné, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 100, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 33. Šunka dusená čerstvá, podiel mäsa min. 85% voľné, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 50, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 34. Pražská šunka čerstvá, podiel mäsa min. 90% voľné, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 50, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 35. Slanina bravčová údená bravčová, údená, bez kože, voľná voľné, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 50, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 36. Gazdovská slanina bravčová, údená, voľná voľné, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 50, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 37. Oravská slanina bravčová, údená, voľná voľné, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 50, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 38. Údené plece čerstvé, bravčové, bez kosti, vákuový obal voľné, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 25, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 39. Údené stehno čerstvé, bravčové, bez kosti, zasolené, zaúdené, bez chemických prísad, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 25, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 40. Údené karé čerstvé, bravčové, bez kosti, zasolené, zaúdené, bez chemických prísad voľné, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 25, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 41. Údene delené stehno čerstvé, bravčové, bez kosti, zasolené, zaúdené, bez chemických prísad voľné, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 25, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 42. Údená krkovička čerstvá, vákuový obal voľné, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 25, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 43. Klobása bravčová čerstvá, údená, podiel mäsa min. 80%, obsah soli nižší ako 4,0g/100g výrobku voľné, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 50, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 44. Bravčová masť, čerstvá spracovaná nie prepalená masť, balenie 500 g, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 50, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 45. Bravčová pečeň chladená, bez kosti, kože, bledoružovej farby voľné, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 50, Presná hodnota:

Zoznam uzavretých zmlúv ku obstarávaniu

Ak je viac zmlúv ku jednému obstarávaniu platí nasledovné: V prípade, že sumy na jednotlivých zmluvách sa zhodujú navzájom a aj s celkovou sumou za obstarávanie, s najväčšou pravdepodobnosťou sa v čase uverejnenia ešte nevedelo presné rozdelenie súm pre jednotlivých dodávateľov, alebo sú zle vyplnené vo vestníku.
Dodávateľ Spomedzi uchádzačov Suma kontraktu DPH Mena Dátum uzavretia kontraktu Detaily
ERIK, s.r.o. 5 0,00 0% EUR 7. Február 2024 375527

Zoznam dokumentov ku obstarávaniu

Všetky dokumenty sú spárované podla čísla obstarávania z portálu UVO. V prípade, že sa jedná o rozdelené obstarávanie, môžu byť zobrazené všetky súvisiace dokumenty.
Žiadne dokumenty neboli nájdené!

Zoznam výsledkov obstarávaní

Pozor! Konečná suma je vypočítaná ako celková hodnota uzavretých zmlúv (po odpočítaní DPH) v rámci obstarávania. Ak nie sú správne vyplnené jednotlivé sumy, či DPH ku zmluvám vo vestníku, celková suma a aj pomer v % bude nesprávny. Všetky výpočty sú len informatívne.
Názov obstarávania Obstarávateľ Odhadovaná suma (Bez DPH) Konečná suma (Bez DPH) Zaplatené Mena Rok Typ EU fondy Počet zmlúv Úspešné

Zoznam vyhlásených obstarávaní

Názov obstarávania Obstarávateľ Suma obstarávania Suma obstarávania_hidden Mena Dátum zverejnenia Lehota na predkladanie ponúk EU fondy DT_hidden Lehota_hidden

Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania

Vyhľadávač poskytuje full-text vyhľadávanie v dokumentoch, ktoré boli priložené ku aktuálnemu obstarávaniu. Z dôvodu kolísavej kvality vstupných dokumentov za správnosť údajov strojového spracovania neručíme. V prípade rámcovej zmluvy, či rozdeleného obstarávania môže jeden dokument patriť viacerým obstarávaniam.

Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.