Obstarávanie

Skialpinistické viazanie s montážou


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Horská záchranná služba
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
79 189,92
Konečná suma(Bez DPH):
46 458,33
Zaplatené:
58.66%
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
37400000-2
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Opcie:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Áno
Použitý postup:
§ 110 ZVO
Jednotka:
pár
Množstvo:
180.0000
Počet uzavretých zmlúv:
1

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena s DPH

Opis obstarávania

Funkčná špecifikácia

Bezrámové/techové stúpacie viazanie určené pre skialpinizmus - umožňujúce výstup aj zjazd.; Umožňuje pevné a pohyblivé spojenie lyže s lyžiarskou topánkou, pričom pri pohyblivom spojení je aretovaná špička a päta lyžiarskej topánky je voľná. Pätu topánky je možné podložiť segmentmi viazania pre výstup hore svahom minimálne v dvoch polohách.; Pre použitie s lyžiarkami, ktoré obsahujú bočné kovové otvory na špičke pre pevné spojenie so špičkou viazania.; Pokiaľ je viazanie nastavené v polohe zjazd, kolíky viazania zapadajú do otvorov päty lyžiarky a pevne držia spojenie lyže a lyžiarky.; Výška nastavenia päty viazania pre výstup sa upravuje nastavením segmentov stúpacej hrazdy. Päta a špička viazania sú konštruované tak, že sú schopné nezávisle od seba uvoľniť (vypnúť) topánku po prekonaní určitej sily (DIN). Nastavenie vypínacích síl je vyžadované len na päte.; Pre informáciu: Viazania tohto typu majú na špičke viazania vypínacie sily z výroby väčšinou už prednastavené pomocou pružín. Pri pätke viazania býva takýmto istým spôsobom riešená ,,U,, pružina na vertikálne vypínanie päty, ktorá sa dá na viazaní vymeniť. Pri laterálnej a mediálnej rotácii päty sa vypínacie sily nastavujú predpätím pružiny pomocou skrutkovača a  viazanie tak vypína topánku do mediálnej, alebo laterálnej rotácie otočením pätky viazania okolo vlastnej osi.; Pre informáciu: Pätka viazania vypína topánku vo vertikálnom smere aj pri horizontálnej rotácii päty súčasne. V kombinácii takýchto pohybov pri násilnom pôsobení síl na nohu (inverzia a everzia nohy) vypína teda pätka vo všetkých smeroch. Po vypnutí pätky viazania vypína špička viazania mediálnou, alebo laterálnou rotáciou päty.; Pre informáciu: Možnosť posunu pätky viazania v pozdĺžnej osi: min. 20 - 24 mm – rozumie sa tým, že minimálne požadovaný posun pätky musí byť v rozmedzí 20 až 24 mm, tzn. výrobcovia, ktorých posun pätky je 20, alebo 21, alebo 22, alebo 23, alebo 24, uvedený parameter spĺňajú.; V cene viazania je zahrnutá aj montáž.

Technická špecifikácia textová

Technické vlastnosti: Vypínacia sila - dolná hranica:, Hodnota / charakteristika: 4 - 8 DIN; Technické vlastnosti: Vypínacia sila - horná hranica:, Hodnota / charakteristika: 11 DIN a viac; Technické vlastnosti: Možnosť posunu pätky viazania v pozdĺžnej osi:, Hodnota / charakteristika: min. 20 - 24 mm; Technické vlastnosti: Voliteľná šírka bŕzd min. v dvoch rozmeroch:, Hodnota / charakteristika: pre šírku lyží 80 mm a 95 mm

Technická špecifikácia číselná

Technické vlastnosti: Hmotnosť s brzdou (pár), Jednotka: g, Minimum: 240, Maximum: 320, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Počet, Jednotka: pár, Minimum: , Maximum: 180, Presná hodnota:

Zoznam uzavretých zmlúv ku obstarávaniu

Ak je viac zmlúv ku jednému obstarávaniu platí nasledovné: V prípade, že sumy na jednotlivých zmluvách sa zhodujú navzájom a aj s celkovou sumou za obstarávanie, s najväčšou pravdepodobnosťou sa v čase uverejnenia ešte nevedelo presné rozdelenie súm pre jednotlivých dodávateľov, alebo sú zle vyplnené vo vestníku.
Dodávateľ Spomedzi uchádzačov Suma kontraktu DPH Mena Dátum uzavretia kontraktu Detaily
Outdoor Nemecká, s.r.o. 3 55 750,00 20% EUR Dátum neuvedený 366178

Zoznam dokumentov ku obstarávaniu

Všetky dokumenty sú spárované podla čísla obstarávania z portálu UVO. V prípade, že sa jedná o rozdelené obstarávanie, môžu byť zobrazené všetky súvisiace dokumenty.
Žiadne dokumenty neboli nájdené!

Zoznam výsledkov obstarávaní

Pozor! Konečná suma je vypočítaná ako celková hodnota uzavretých zmlúv (po odpočítaní DPH) v rámci obstarávania. Ak nie sú správne vyplnené jednotlivé sumy, či DPH ku zmluvám vo vestníku, celková suma a aj pomer v % bude nesprávny. Všetky výpočty sú len informatívne.
Názov obstarávania Obstarávateľ Odhadovaná suma (Bez DPH) Konečná suma (Bez DPH) Zaplatené Mena Rok Typ EU fondy Počet zmlúv Úspešné

Zoznam vyhlásených obstarávaní

Názov obstarávania Obstarávateľ Suma obstarávania Suma obstarávania_hidden Mena Dátum zverejnenia Lehota na predkladanie ponúk EU fondy DT_hidden Lehota_hidden

Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania

Vyhľadávač poskytuje full-text vyhľadávanie v dokumentoch, ktoré boli priložené ku aktuálnemu obstarávaniu. Z dôvodu kolísavej kvality vstupných dokumentov za správnosť údajov strojového spracovania neručíme. V prípade rámcovej zmluvy, či rozdeleného obstarávania môže jeden dokument patriť viacerým obstarávaniam.

Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.