Priebežné dodávanie požadovaného tovaru počas zmluvného obdobia do troch kuchýň Objednávateľa.; Dodávateľ je povinný dodať tovar podľa objednávky doručenej Objednávateľom v požadovanom druhu tovaru v požadovanom množstve tovaru a čase dodania tovaru.; Dodávanie požadovaného tovaru sa bude realizovať vždy zodpovednému pracovníkovi na adresách kuchýň Objednávateľa.; Dodávanie požadovaného tovaru bude Dodávateľ realizovať na svoje vlastné náklady, ktoré musia byť súčasťou jeho cenovej ponuky na celý predmet zákazky.
Technické vlastnosti: Dodávateľ bude predbežne dodávať tovar, ktorý je predmetom tejto zákazky na adresy troch kuchýň Objednávateľa na základe emailových objednávok., Hodnota / charakteristika: Plnenie predmetu zákazky je vrátane dopravy. ; Technické vlastnosti: Dodávateľ je povinný dodať tovar podľa vystavenej objednávky v ktorej Objednávateľ uvedie: druh tovaru, množstvo tovaru a čas dodania tovaru. Tieto požiadavky v objednávke musia byť pri dodaní tovaru dodržané a nie je možné, aby Dodávateľ zamieňal alebo nedodal požadovaný druh tovaru v danom množstve, prípadne nedodržal čas doručenia tovaru., Hodnota / charakteristika: Nedodržanie uvedenej podmienky sa považuje za zásadné porušenie zmluvy.; Technické vlastnosti: Dodávanie požadovaného tovaru do 24 hodín od objednania., Hodnota / charakteristika: Nedodržanie uvedenej podmienky sa považuje za zásadné porušenie zmluvy. ; Technické vlastnosti: Predpokladané množstvo tovaru je stanovené podľa odobratého množstva za predchádzajúce zazmluvnené obdobie. Uvedené predpokladané množstvo nie je pre Objednávateľa záväzné, nakoľko sa počet počas zmluvného obdobia môže zvýšiť, resp. znížiť., Hodnota / charakteristika: Zvýšenie alebo zníženie objemu zákazky počas platnosti zmluvy je prípustné. ; Technické vlastnosti: Dodávateľ sa zaväzuje, že aj v prípade neodobrania alebo prekročenia predpokladaného množstva predmetu zákazky za zmluvné obdobie, nebude požadovať navýšenie jednotkovej ceny, alebo úhradu za neodobranie predmetu zákazky alebo za jeho nadmerné odobranie., Hodnota / charakteristika: Zvýšenie alebo zníženie objemu zákazky počas platnosti zmluvy je prípustné. ; Technické vlastnosti: Dodávateľ sa zaväzuje, že v jeho cenovej ponuke budú zarátané všetky náklady spojené s výkonom predmetu tejto zákazky ako sú: dodanie tovaru na adresy kuchýň Objednávateľa, pohonné hmoty, mzdy pracovníkov a všetky ostatné náklady súvisiace s výkonom predmetu zákazky., Hodnota / charakteristika: Všetky náklady spojené s výkonom predmetu zákazky budú súčasťou konečnej ceny počas platnosti zmluvy
Technické vlastnosti: Bravčové srdce (kuchynská úprava)., Jednotka: kilo, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 31; Technické vlastnosti: Bravčová pečeň (kuchynská úprava)., Jednotka: kilo, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 39; Technické vlastnosti: Bravčové stehno (kuchynská úprava)., Jednotka: kilo, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 726; Technické vlastnosti: Bravčová krkovička bez kosti (kuchynská úprava)., Jednotka: kilo, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 127; Technické vlastnosti: Bravčové kare bez kosti (kuchynská úprava)., Jednotka: kilo, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 890; Technické vlastnosti: Bravčový jazyk (kuchynská úprava)., Jednotka: kilo, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 22; Technické vlastnosti: Bratislavské párky obsahujúce minimálne 80% mäsa., Jednotka: kilo, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 108; Technické vlastnosti: Bravčové pliecko, Jednotka: kilo, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 5; Technické vlastnosti: Bravčová šunka obsahujúca minimálne 80% mäsa., Jednotka: kilo, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 77; Technické vlastnosti: Bravčové koleno údené, Jednotka: kilo, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 5; Technické vlastnosti: Bravčové koleno, Jednotka: kilo, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 5; Technické vlastnosti: Bravčový bôčik, Jednotka: kilo, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 5; Technické vlastnosti: Diétna saláma obsahujúca minimálne 50% mäsa., Jednotka: kilo, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 170; Technické vlastnosti: Hovädzie zadné bez kosti (kuchynská úprava)., Jednotka: kilo, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 244; Technické vlastnosti: Hovädzia falošná sviečková (kuchynská úprava)., Jednotka: kilo, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 37; Technické vlastnosti: Hovädzie držky , Jednotka: kilo, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 74; Technické vlastnosti: Hovädzie predné (kuchynská úprava)., Jednotka: kilo, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 5; Technické vlastnosti: Jaternice obsahujúce minimálne 50% mäsa 25% vnútorností., Jednotka: kilo, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 23; Technické vlastnosti: Klobása domáca obsahujúca minimálne 90% mäsa, Jednotka: kilo, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 157; Technické vlastnosti: Klobása pohronská obsahujúca minimálne 90% mäsa., Jednotka: kilo, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 5; Technické vlastnosti: Kačacie stehná kalibrované 240g až 250kg (kuchynská úprava)., Jednotka: kilo, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 13; Technické vlastnosti: Kuracie prsia (kuchynská úprava) nie mrazené., Jednotka: kilo, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 468; Technické vlastnosti: Kuracie stehná kalibrované 240g až 250g (kuchynská úprava)., Jednotka: kilo, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 390; Technické vlastnosti: Kuracie stehná vykostené (kuchynská úprava)., Jednotka: kilo, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 18; Technické vlastnosti: Kura bez vnútorností (kuchynská úprava)., Jednotka: kilo, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 219; Technické vlastnosti: Kuracie pečienky, mrazené., Jednotka: kilo, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 86; Technické vlastnosti: Morčacie prsia (kuchynská úprava), Jednotka: kilo, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 50; Technické vlastnosti: Morčacie stehno vykostené (kuchynská úprava), Jednotka: kilo, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 50; Technické vlastnosti: Obyčajné párky obsahujúce minimálne 50% mäsa., Jednotka: kilo, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 45; Technické vlastnosti: Oškvarky mleté, Jednotka: kilo, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 5; Technické vlastnosti: Pečená sekaná obsahujúca minimálne 50% mäsa., Jednotka: kilo, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 25; Technické vlastnosti: Pečeňový syr, Jednotka: kilo, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 8; Technické vlastnosti: Rybie filé v 100g kockách s nízkym obsahom vody, mrazené., Jednotka: kilo, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 41; Technické vlastnosti: Ryba Pangasius filety, mrazené., Jednotka: kilo, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 70; Technické vlastnosti: Ryba Losos filety mrazené., Jednotka: kilo, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 5; Technické vlastnosti: Ryba Losos filé kocky, mrazené., Jednotka: kilo, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 30; Technické vlastnosti: Slanina údená, Jednotka: kilo, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 19; Technické vlastnosti: Slanina oravská, Jednotka: kilo, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 85; Technické vlastnosti: Slanina anglická, Jednotka: kilo, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 5; Technické vlastnosti: Slovenská točená klobása, Jednotka: kilo, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 22; Technické vlastnosti: Suchá saláma, Jednotka: kilo, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 16; Technické vlastnosti: Špekačky obsahujúce minimálne 80% mäsa., Jednotka: kilo, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 26; Technické vlastnosti: Šunkový salám obsahujúci minimálne 50% mäsa., Jednotka: kilo, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 3; Technické vlastnosti: Teľacie líčka (kuchynská úprava), Jednotka: kilo, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 25; Technické vlastnosti: Teľacie stehno-vrchný šál (kuchynská úprava), Jednotka: kilo, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 50; Technické vlastnosti: Tlačenka, Jednotka: kilo, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 25; Technické vlastnosti: Údená krkovička, Jednotka: kilo, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 11; Technické vlastnosti: Údené karé, Jednotka: kilo, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 84; Technické vlastnosti: Údené stehno, Jednotka: kilo, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 5; Technické vlastnosti: Zabíjačková kaša, Jednotka: kilo, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 5
Dodávateľ | Spomedzi uchádzačov | Suma kontraktu | DPH | Mena | Dátum uzavretia kontraktu | Detaily |
---|---|---|---|---|---|---|
MIK, s.r.o. | 3 | 20 982,00 | 0% | EUR | Dátum neuvedený |
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Odhadovaná suma (Bez DPH) | Konečná suma (Bez DPH) | Zaplatené | Mena | Rok | Typ | EU fondy | Počet zmlúv | Úspešné |
---|
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Suma obstarávania | Suma obstarávania_hidden | Mena | Dátum zverejnenia | Lehota na predkladanie ponúk | EU fondy | DT_hidden | Lehota_hidden |
---|
Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.