Obstarávanie

Nákup elektronických registračných priemeriek pre meranie objemu stromov na stojato vrátane softvérového vybavenia a GPS modulu


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
LESY Slovenskej republiky, štátny podnik
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
834 886,00
Konečná suma(Bez DPH):
732 831,00
Zaplatené:
87.77%
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
38410000-2
Elektronická aukcia:
Nie
Opcie:
Nie
Rámcová dohoda:
Áno
Počet uzavretých zmlúv:
1

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je nákup elektronických registračných priemeriek pre meranie objemu stromov na stojato vrátane softvérového vybavenia a GPS modulu v maximálnom počte 200 kusov, s nasledovnou technickou špecifikáciou: a) Elektronické posuvné meradlo s rozsahom merania priemeru: min. 0 - 700 mm a max. 0 - 900 mm b) Určenie na prácu v exteriéri: v min. rozsahu teplôt od - 20 °C do + 60 °C pre priemerku aj GPS modul c) Odolnosť priemerky: min. IP 67 d) Umiestnenie klávesov enter a smerový pohyb v menu fyzicky na zariadení (odôvodnenie: pre jednoduchú obsluhu v zimných podmienkach a v rukaviciach) e) Interná pamäť: min. 1 GB Flash File System non-volatile high security f) Operačná pamäť: min. 1 Mb high-speed RAM g) Napájanie: nabíjateľný akumulátor Li-ion s výdržou pre rutinnú prevádzku 8 hodín pri teplote 10°C h) Konektivita: min. USB-interface charge / USB 2.0 MSD / Bluetooth (SPP, OPP) / IR, External serial port via adapter / USB (CDC) via adapter i) Modul GPS s prenosom nameraných súradníc ku každému jednotlivému meraniu j) Lokalizáciu softvéru aj návodu na obsluhu požaduje vyhlasovateľ v slovenskom jazyku. Súčasťou predmetu zákazky je aj zabezpečenie kompatibility prenosu dát z priemerky do informačného systému Podrobné sledovanie pohybov dreva (ďalej len PSPD), ktorý v súčasnosti verejný obstarávateľ využíva a vlastní, nakoľko predmet zákazky sa bude využívať pre zber týchto údajov. Bližšie informácie o požiadavkách na SW sú uvedené v súťažných podkladoch. Verejný obstarávateľ predpokladá vydávanie konkrétnych objednávok v dopredu neurčitých, nepravidelných intervaloch, ktoré budú závisieť od aktuálnych potrieb verejného obstarávateľa. Upozornenie: V prípade, že v predložených súťažných podkladoch sa nachádza výrobok, alebo materiál konkrétneho výrobcu (sú uvedené obchodné názvy alebo druhy tovarov), alebo dodávateľa, sú uvedené ako príklady a môžu byť v zmysle ZVO nahradené ekvivalentnými výrobkami alebo materiálmi s rovnakými technickými parametrami, pri zachovaní, alebo zvýšení technickej kvality.

Zoznam uzavretých zmlúv ku obstarávaniu

Ak je viac zmlúv ku jednému obstarávaniu platí nasledovné: V prípade, že sumy na jednotlivých zmluvách sa zhodujú navzájom a aj s celkovou sumou za obstarávanie, s najväčšou pravdepodobnosťou sa v čase uverejnenia ešte nevedelo presné rozdelenie súm pre jednotlivých dodávateľov, alebo sú zle vyplnené vo vestníku.
Dodávateľ Spomedzi uchádzačov Suma kontraktu DPH Mena Dátum uzavretia kontraktu Detaily
Foresta SG, s.r.o. 1 732 831,00 Neuvedené EUR 12. September 2023 361087

Zoznam dokumentov ku obstarávaniu

Všetky dokumenty sú spárované podla čísla obstarávania z portálu UVO. V prípade, že sa jedná o rozdelené obstarávanie, môžu byť zobrazené všetky súvisiace dokumenty.
Typ dokumentu Názov Dátum zverejnenia Dátum úpravy Files Súbory
Súťažné podklady Sutazne podklady 19. Jún 2023 19. Jún 2023 [{"file_url":"/vyhladavanie/vyhladavanie-dokumentov/download/3311380/1521110?cHash=f79b4efbe19a105b9792a307fd772551","filename":"EPriemerky PSPD_NLZ opak - ZverejnenieDokumentov.pdf"}]

Zoznam výsledkov obstarávaní

Pozor! Konečná suma je vypočítaná ako celková hodnota uzavretých zmlúv (po odpočítaní DPH) v rámci obstarávania. Ak nie sú správne vyplnené jednotlivé sumy, či DPH ku zmluvám vo vestníku, celková suma a aj pomer v % bude nesprávny. Všetky výpočty sú len informatívne.
Názov obstarávania Obstarávateľ Odhadovaná suma (Bez DPH) Konečná suma (Bez DPH) Zaplatené Mena Rok Typ EU fondy Počet zmlúv Úspešné

Zoznam vyhlásených obstarávaní

Názov obstarávania Obstarávateľ Suma obstarávania Suma obstarávania_hidden Mena Dátum zverejnenia Lehota na predkladanie ponúk EU fondy DT_hidden Lehota_hidden

Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania

Vyhľadávač poskytuje full-text vyhľadávanie v dokumentoch, ktoré boli priložené ku aktuálnemu obstarávaniu. Z dôvodu kolísavej kvality vstupných dokumentov za správnosť údajov strojového spracovania neručíme. V prípade rámcovej zmluvy, či rozdeleného obstarávania môže jeden dokument patriť viacerým obstarávaniam.

Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.