Obstarávanie

Monitor pre cielenú perfúziu – GDP


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Národný ústav srdcových a cievnych chorôb, a.s.
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
101 982,40
Konečná suma(Bez DPH):
84 985,33
Zaplatené:
83.33%
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
33195000-3
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Opcie:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Nie
Použitý postup:
§ 117 a § 110 ZVO
Jednotka:
ks
Množstvo:
1.0000
Počet uzavretých zmlúv:
1

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena bez DPH

Opis obstarávania

Funkčná špecifikácia

Všeobecná špecifikácia predmetu: Určený výrobok (viď §4 Zákona č. 56/2018 Z. z. o posudzovaní zhody výrobku, sprístupňovaní určeného výrobku na trhu) – zdravotnícka pomôcka (viď článok 2 Nariadenia EP a rady (EÚ) 2017/745 o zdravotníckych pomôckach). Elektricky napájané zariadenie so záložnou batériou, určené na nepretržité meranie a zobrazovanie krvných plynov a ďalších parametrov, keď krv cirkuluje mimo tela v uzavretom systéme.; Funkčná a technická špecifikácia predmetu: Monitor sa používa s vhodne uloženými senzormi určenými na meranie parametrov, ako je parciálny tlak kyslíka (PO2), parciálny tlak oxidu uhličitého (PCO2), pH, teplota, hemoglobín (Hb) a hematokrit (Hct), prietok krvi, prietok plynu, tlaky plynu a.i. Typicky sa používa so systémom mimotelového obehu –kardiopulmonálneho bypassu pri operácii srdca (ECC) alebo pri lôžku u pacienta s respiračným zlyhaním (ECMO).; Funkčné možnosti monitora pre cielenú perfúziu – GDP (z angl. Goal Directed Perfusion) umožňujú vedenie mimotelového obehu tak, aby boli čo najviac znížené jeho negatívne dopady – najčastejšie akútne zlyhanie obličiek. Negatívne dopady nezávisia len od doby trvania kardiopulmonálnehoho bypassu, nízkeho perfúzneho tlaku, nízkeho arteriálneho prietoku, významnej hemodilúcie (nízkeho hematokritu).; Je dôležité optimalizovať aj dodávku kyslíka do tkanív počas mimotelovej perfúzie, sledovať aj jeho spotrebu a produkciu oxidu uhličitého (zvýšená produkcia oxidu uhličitého je ukazovateľ už nedostatočnej renálnej funkcie).; Prístroj na monitorovanie priebehu ECC pre kontinuálny monitoring vybraných hematologických, biochemických a fyzikálnych parametrov a výpočet ďalších veličín a indexov.

Technická špecifikácia textová

Technické vlastnosti: Monitoring arteriálnej aj venóznej strany mimotelového obehu., Hodnota / charakteristika: áno; Technické vlastnosti: Kontinuálne meranie a monitorovanie parametrov., Hodnota / charakteristika: áno; Technické vlastnosti: Výpočet ďalších parametrov s pomocou meraných podľa klinicky prijatých vzorcov., Hodnota / charakteristika: áno; Technické vlastnosti: Predikcia hodnôt aj na základe softwarových algoritmov., Hodnota / charakteristika: áno; Technické vlastnosti: Prehľadné zobrazovanie hodnôt., Hodnota / charakteristika: áno; Technické vlastnosti: Možnosť prevedenia výsledkov do grafov a trendov., Hodnota / charakteristika: áno; Technické vlastnosti: Ukladanie údajov do vstavaného systému spravovania údajov., Hodnota / charakteristika: áno; Technické vlastnosti: Export uložených údajov aj prostredníctvom pamäťového média., Hodnota / charakteristika: áno; Technické vlastnosti: Jednoduché a intuitívne ovládanie., Hodnota / charakteristika: áno; Technické vlastnosti: Jednoduché pripojenie meracích komponentov do okruhu ECC., Hodnota / charakteristika: áno; Technické vlastnosti: Rozmery a hmotnosť prístroja umožňujúce inštaláciu monitora na bežné ECC prístroje., Hodnota / charakteristika: áno; Technické vlastnosti: Súčasťou dodávky musí byť aj kompletné príslušenstvo potrebné na prevádzku prístroja (viď článok 2 bod 2. Nariadenia EP a rady (EÚ) 2017/745 o zdravotníckych pomôckach)., Hodnota / charakteristika: áno; Technické vlastnosti: Súčasťou dodávky musia byť aj pomôcky na jedno použitie (viď článok 2 bod 8. Nariadenia EP a rady (EÚ) 2017/745 o zdravotníckych pomôckach), potrebné na 5-ročnú prevádzku prístroja pre 200 pacientov ročne., Hodnota / charakteristika: áno; Technické vlastnosti: Súčasťou uvedenia prístroja do prevádzky musí byť aj zaškolenie personálu na pracovisku, kde sa prístroj už rutinne využíva., Hodnota / charakteristika: áno

Technická špecifikácia číselná

Technické vlastnosti: Art. strana: reálny prietok krvi (hadica 3/8"×3/32"), Jednotka: l/m, Minimum: -8, Maximum: 8, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Art. strana: saturácia kyslíka, Jednotka: %, Minimum: 20, Maximum: 100, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Art. strana: parciálny tlak kyslíka, Jednotka: mmHg, Minimum: 50, Maximum: 300, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Art. strana: parciálny tlak oxidu uhličitého, Jednotka: mmHg, Minimum: 10, Maximum: 100, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Ven. strana: saturácia kyslíka, Jednotka: %, Minimum: 20, Maximum: 100, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Teplota krvi, Jednotka: °C, Minimum: 15, Maximum: 40, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Hematokryt, Jednotka: %, Minimum: 15, Maximum: 45, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Množstvo hemoglobínu v krvi, Jednotka: g/dl, Minimum: 5, Maximum: 15, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Dodávka kyslíka /DO2/, Jednotka: ml/min, Minimum: 50, Maximum: 1500, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Spotreba kyslíka /VO2/, Jednotka: ml/min, Minimum: 20, Maximum: 400, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Produkcia oxidu uhličitého /VCO2/, Jednotka: ml/min, Minimum: 0, Maximum: 1000, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Prietok plynu, Jednotka: l/min, Minimum: 0,05, Maximum: 10, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Frakcia privádzaného O2 do oxygenátora, Jednotka: %, Minimum: 0, Maximum: 100, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Frakcia privádzaného CO2 do oxygenátora, Jednotka: %, Minimum: 0, Maximum: 10, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Frakcia výstupného CO2, Jednotka: %, Minimum: 0, Maximum: 10, Presná hodnota:

Zoznam uzavretých zmlúv ku obstarávaniu

Ak je viac zmlúv ku jednému obstarávaniu platí nasledovné: V prípade, že sumy na jednotlivých zmluvách sa zhodujú navzájom a aj s celkovou sumou za obstarávanie, s najväčšou pravdepodobnosťou sa v čase uverejnenia ešte nevedelo presné rozdelenie súm pre jednotlivých dodávateľov, alebo sú zle vyplnené vo vestníku.
Dodávateľ Spomedzi uchádzačov Suma kontraktu DPH Mena Dátum uzavretia kontraktu Detaily
TIMED, s.r.o. 1 101 982,40 20% EUR Dátum neuvedený 360293

Zoznam dokumentov ku obstarávaniu

Všetky dokumenty sú spárované podla čísla obstarávania z portálu UVO. V prípade, že sa jedná o rozdelené obstarávanie, môžu byť zobrazené všetky súvisiace dokumenty.
Žiadne dokumenty neboli nájdené!

Zoznam výsledkov obstarávaní

Pozor! Konečná suma je vypočítaná ako celková hodnota uzavretých zmlúv (po odpočítaní DPH) v rámci obstarávania. Ak nie sú správne vyplnené jednotlivé sumy, či DPH ku zmluvám vo vestníku, celková suma a aj pomer v % bude nesprávny. Všetky výpočty sú len informatívne.
Názov obstarávania Obstarávateľ Odhadovaná suma (Bez DPH) Konečná suma (Bez DPH) Zaplatené Mena Rok Typ EU fondy Počet zmlúv Úspešné

Zoznam vyhlásených obstarávaní

Názov obstarávania Obstarávateľ Suma obstarávania Suma obstarávania_hidden Mena Dátum zverejnenia Lehota na predkladanie ponúk EU fondy DT_hidden Lehota_hidden

Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania

Vyhľadávač poskytuje full-text vyhľadávanie v dokumentoch, ktoré boli priložené ku aktuálnemu obstarávaniu. Z dôvodu kolísavej kvality vstupných dokumentov za správnosť údajov strojového spracovania neručíme. V prípade rámcovej zmluvy, či rozdeleného obstarávania môže jeden dokument patriť viacerým obstarávaniam.

Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.